MERSİN

MERSİN Haberleri

Gören şaşırıyor, bu narların tanesi 1,5 kilo

Mersin'de ismini yetiştiği köyden alan 'Keben' narının tanesi ortalama 1 ile 1,5 kilogram ağırlığında gelirken, zaman zaman 2 kilograma çıkanların da olması dikkat çekiyor. Görenlerin 'Bu kadar büyük nar mı' olur dediği ürünün tamamen doğal gübreyle yetiştiği belirtilirken, büyüklüğüne göre de 7 ile 10 TL arasında satılıyor.

Mersin’de 136 paket bandrolsüz nargile tütünü ele geçirildi

Mersin'in Silifke ilçesinde, 130 gramlık 136 paket bandrolsüz nargile tütünü ele geçirildi.

Kazada hayatını kaybeden özel harekat polisi toprağa verildi

Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden özel harekat polisi Bedrettin Tok (34), memleketi Mersin'in Silifke ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine binlerce seveni katıldı.

Kum zambaklarına şeritli ve levhalı koruma

Kum zambaklarının çiçek açtığı, deniz kaplumbağalarının yuva yaptığı Doğu Akdeniz'de yer yer korunaklı sahillere sahip olan Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye, gençlerle birlikte endemik kum zambaklarını koruma altına aldı. Kum zambaklarının etraflarına şerit çeken gençler, ardından uyarı levhaları koydu.

Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Mersin'de uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan ve uyuşturucu elde etmek amacıyla yasa dışı ekim yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı.

Sebze yüklü kamyonet takla attı

Mersin'in Tarsus ilçesinde sebze yüklü kamyonetin takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

Mersin ve Adana’nın şubat ayı enflasyonu yüzde 14,72

Mersin ve Adana'nın şubat ayı enflasyonu, ocak ayına göre yüzde 0,60, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 14,72 oranında arttı.

Gara şehidi polis memuru Mersin’de son yolculuğuna uğurlanıyor

PKK terör örgütünün Irak'ın kuzeyi Gara bölgesinde kalleşçe şehit ettiği 13 görevliden biri olan polis memuru Sedat Yabalak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılacağı törenle, Mersin'in Bozyazı ilçesinde son yolculuğuna uğurlanıyor.

Eşinin özel görüntülerini paylaşan kişinin cezası belli oldu

5 ay evli kaldığı karısının özel görüntülerini arkadaşlarıyla paylaştığı gerekçesiyle hakkında dava açılan eski kocaya, 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Ayrıca mahkemede yalancı tanıklık yapan 3 kişi hakkında da Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Korona virüsü atlatan Dr. Sayıcı: “Gribi 10 ile çarpın, şikayetleriniz o kadar şiddetli”

Ailesiyle birlikte korona virüse yakalanan ve hastalığı yenmeyi başaran Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuba Sayıcı, 'Gribi 10 ile çarpın, şikayetleriniz o kadar şiddetli. Kaslarınız lime lime oluyor. Akciğer tutulumunuz olmasa bile nefes açlığı çekiyorsunuz. Aldığınız nefes size yetmiyor' diyerek, herkesi kurallara uymaları konusunda uyardı.

Polis midibüsü şarampole devrildi :1 polis şehit oldu, 4 polis de yaralandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde polis midibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 1 polis şehit olurken, 4 polis ise yaralandı.

Toplam 30 haber.