Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Gaziantep'te UGC temsilciliğine Aslı Emektar atandı

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep temsilciliğine Aslı Emektar atandı.

Şiir okumak istedi tablet hediye edildi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Yüzyılı'nın Kahramanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda Arif nihat Asya'nın Bayrak isimli şiirini okumak isteyen Edebali İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Feyza Öksüz'ü evinde ziyaret ederek, tablet hediye etti.

Bakan Kacır: 'Küçük ve orta düzeydeki işletmelere 120 ila 500 bin liralık bir destek sağlayacağız'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, depremden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde açıklamalarda bulunarak, küçük ve orta düzeydeki işletmelere 120 ila 500 bin liralık destek sağlayacaklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "evlilik kredisi" vaadiyle para toplayan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 'evlilik kredisi' vaadiyle sahte bir internet sayfası üzerinden para toplayan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Bakan Tunç’tan Covid-19 iznindeki hükümlülere ilişkin düzenlemeye dair açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Covid-19 iznindeki hükümlülere ilişkin düzenlemeye dair 'Kabul edilen kanun teklifi bir 'af' düzenlemesi olmayıp, Covid-19 izninde bulunan koşullu salıverilme tarihine belli bir süre kalmış olan iyi halli hükümlülerin kalan cezasının denetimli serbestlik altında çektirilmesidir' dedi.

Bakan Bak: 'Ortak çalışmalarla gençlere ve spora yatırımlar devam edecek'

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti. Bakan Bak, 'Ortak çalışmalarla gençlere ve spora yatırımlar devam edecek' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan deprem bölgesine yatırım müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Bak, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Deprem bölgesinde spor anlamında ihtiyaç duyulan yatırımları hızlandırıyoruz dedi.

Bakan Bak, depremzede çocuklarla basketbol oynadı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak deprem bölgesi Nurdağı'nı ziyaret ederek çocuklarla basketbol oynadı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Görevi devralan Murat Çetin il başkanlığına resmen başladı.

Kızılaslan BBP Gaziantep İl Başkanı oldu

Gaziantep Büyük Birlik Partisi'nin yeni il başkanı Orhan Kızılaslan oldu.

Bakan Yerlikaya haziranda 15 bini aşkın düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, haziran ayında 15 bin 591 düzensiz göçmenin yakalandığını bildirdi.

Bakan Özhaseki’den depremzedelere yeni destek paket açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremzedelere yeni destek paketini açıkladı. Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi çerçevesinde kendi yapısını yerinde inşa edecek afetzedelere konutlar için 500 bin lira, iş yerleri için 250 bin lira hibe verileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli maaşı açıklaması: “İyileştirmeler için bakanlarımıza talimatı verdim”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin maaşlarına ilişkin, 'Yapılabilecek iyileştirmeler hususunda bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Cumhurbaşkanı Yardımcımız, Hazine ve Maliye Bakanımız ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız çalışmalarına başladı' dedi.

MSB: “470 binden fazlası İdlib’e olmak üzere 1 milyondan fazla Suriyeli evlerine ve topraklarına gönüllü, güvenli ve saygın bir şekilde dönmüştür.”

MSB: '470 binden fazlası İdlib'e olmak üzere 1 milyondan fazla Suriyeli evlerine ve topraklarına gönüllü, güvenli ve saygın bir şekilde dönmüştür.'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İslahiye'de depremzedelerle buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İslahiye'de Şehitlik ve Deprem şehitlerinin bulunduğu mezarlığı ziyaret ederek yıkıcı depremde hayatını kaybedenlerin kabrine karanfil bıraktı.

Gaziantep'te 50 bin afetzedenin evlere geçiş süreci hızlandırılacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Uluslararası Miyamoto-Protek Firması iş birliğinde coğrafi bilgi sistemi temelli uygulama üzerinden Gaziantep şehir merkezindeki az ve orta hasarlı yapılar denetlenerek, 50 bin hanenin güvenli bir şekilde eve dönüş süreçleri hızlandırılması hedefleniyor.

Depremde Gaziantep'e yapılan çalışmalar Bürüksel'de anlatıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aksoy, Brüksel Kent Zirvesi'nde katıldığı panelde, 6 Şubat'ta yaşanan afet sonrası Büyükşehir Belediyesi'nin afet sonrası iyileşme ve hayatın normalleşmesi için gerekli adımları atarak hızlıca süreci başlattıklarını söyledi.

Şahinbey'de havalar ısında asfalt çalışmaları hız kazandı

Yaklaşık 14 yılda 2 milyonu ton asfaltın döküldüğü Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde sıcak havalarla birlikte asfalt çalışmaları hız kazandı.

Bakan Özhaseki’den deprem konutlarının inşasını hızlandırılacak yeni formül

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a deprem konutlarının inşasını hızlandırılacak yeni formülü sundu.

Toplam 836 haber.