Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Özhaseki’den deprem konutlarının inşasını hızlandırılacak yeni formül

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a deprem konutlarının inşasını hızlandırılacak yeni formülü sundu.

Bahçeli’nin ‘100 il, bin ilçe’ açıklaması AK Parti’nin gündeminde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin '100 il, bin ilçe' açıklaması, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) da ele alındı. Düzenleme için kriterlerin belirlenmesi konusunda çalışma yapılması ancak süreç planlamasının yerel seçimlerden sonraya bırakılmasının daha uygun olacağı konuşuluyor.

TBMM Komisyon üyeleri belirlendi

TBMM Genel Kurulu'nda Başkanlık Divanı ve Komisyon üyeleri okundu.

Gaziantep dünyaya örnek model oldu

OECD Genel Sekreteri Mathias Cormann, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin bölgede yürüttüğü çalışmaları başarılı bulduğunu söyledi.

Gaziantep ve Pomeranya kardeş şehir olacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Haziran Ayı Dönem Toplantısı'nın 1'inci birleşimi Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında yapıldı.

Abdulhamit Gül'den Kılıçdaroğlu'na anket cevabı

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun anket açıklamasına ilişkin, Milletin verdiği mesajı okuyamamışlar. Milletin verdiği mesajı okumaktan aciz olduklarını gördük. Seçim sonuçlarına 'anketler bizi kazanacak diye görüyordu, biz de inanıyorduk' diyorlar. Seçim sonuçlarına anketler değil milletin iradesi karar veriyor dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Ankara’da ciğerimiz yandı”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'a yaptığı ziyaret sırasında Ankara'daki patlama ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Ankara'da ciğerimiz yandı' dedi.

TDP Genel Başkanı Sarıgül: "TDP ile CHP birleşme çalışmaları bugün itibariyle başlamıştır”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 'TDP ile CHP birleşme çalışmaları bugün itibariyle başlamıştır' dedi.

İstanbul'a atanan Vali Gül Gaziantep'e veda etti

Yaklaşık 5 yıldır Gaziantep Valiliği görevini yürüten Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gaziantep'ten İstanbul Valiliğine atandı. İlçelere yaptığı veda ziyaretlerinin ardından Gaziantep Valiliği önünde çalışma arkadaşlarına, protokole ve vatandaşlara veda ederek İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nda devir-teslim gerçekleşti

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), İbrahim Kalın'ın, devir teslim töreniyle başkanlık görevini Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan devraldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Anıtkabir’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhurbaşkanı olarak kabinemiz ile birlikte tüm Türkiye'ye, 85 milyonun tamamına aşkla hizmet edeceğiz dedi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Savunma Sanayii Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Meclis Üyeleri, D.T. Şehitkamil Sahnesi'ni inceledi

Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nezaretinde D.T. Şehitkamil Sahnesi'ni gezerek inceledi. Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Meclis Üyelerini yapıya ilişkin bilgilendirdi.

Cumhuriyetin 100. yılında yüzbinler Allebenli

'Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yüzbinler Allebenli' programında konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Evet, insanların hayatına dokunabiliyorsak ve insanların hayatında bir şeyleri değiştirebiliyorsak ne mutlu bize. Bizim için gerçek başarı, bu. Biz buraya görev gelirken milletimizin tamamına hizmet etmek adına geldik. Bize oy veren, vermeyen, bizim gibi düşünen, düşünmeyen, kim olursa olsun milletimizin emanetini yönettiğimiz için hiçbir ayrımcılık gözetmeksizin herkese eşit şekilde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz' dedi.

Şahinbey'de Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediye Meclisinin Haziran Ayı 1. Birleşimi Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığı'nda saat 14.00'da Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Gaziantep'te Millet Bahçesi çalışmaları hız kazandı

Gaziantep'te 42 yıl hizmet veren ve 2018 yılında yıkımı gerçekleştirilen Kamil Ocak Şehir stadyumunun yerine yapımına başlanan Millet Bahçesi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

GTB Başkanlarından seçim değerlendirmesi

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği genel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Erdoğan'ın zaferi Gaziantep'te coşkuyla kutlanıyor

13. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde sandıkların büyük bir bölümünün açılmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre zafer kazanan Recep Tayyip Erdoğan için AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda buluşan binlerce vatandaş kutlamalara başladı.

Gaziantep'te oy verme bitti sayım başladı

Gaziantep'te 13. Cumhurbaşkanı 2.Tur Seçimi için saat 08.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılarak oy sayımına başlandı.

Toplam 837 haber.