Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Başaran istifa etti

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran görevinden istifa etti.

Milletvekili Gürban'dan İsrail'e sert tepki

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, İsrail'in sivillere yönelik saldırılarını kınayarak, Gazze ve Filistin'in yanında olduklarını belirtti.

İl Başkanı Çetin 'Gaziantep Sağlık üssü oluyor'

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, MKYK Üyesi M. Sait Kirazoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle hizmet vermeye başlayan Gaziantep Şehir Hastanesi hakkında bilgi aldı.

Erbakan: “Meclis’e ‘Filistin tezkeresi’ gelirse destekleriz”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, sosyal medyadan yaptığı 'Gazze' çağrısını memnuniyetle karşıladıklarını ve Mehmetçik'in 'barış gücü' olarak Filistin'e gönderilmesi konusunun Meclis'e gelmesi halinde destekleyeceklerini söyledi.

Bakan Koca: “4 uçak dolusu malzeme Mısır’a gönderilmeye başlandı”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'ye tıbbi yardım malzemesi götürecek uçakların Mısır'a havalanmaya başladığını açıkladı.

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı'nın 'A Takımı' belli oldu

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığına Emre Koçyiğit'in atanması sonrası yeni yönetim kurulu belirlendi.

Bakan Bolat, AK Parti Gaziantep teşkilatı ile buluştu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti Gaziantep teşkilatı bir araya geldiği programda, Gaziantep bugüne kadar bizim yüz akımız oldu. İnşallah önümüzdeki seçimlerde yeni bir zaferi inanıyorum ki hem Gaziantep'te hem de Türkiye'de tekrar yaşayacağız dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Gaziantep'te

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bir dizi programa katılmak üzere Gaziantep'e geldi. Bakan Bolat'ın Gaziantep temasları çerçevesinde ilk durağı Valilik oldu.

Tarihi Gaziantep Kalesi'ne dev Filistin bayrağı asıldı

Gaziantep'in sembollerinden olan tarihi Gaziantep Kalesi'ne devasa büyüklükte Filistin bayrağı asıldı. Bayrağın asılma anları ise dron kamerası ile kaydedildi.

Sağlık Bakanı Koca’dan Filistin açıklaması: ”Türkiye olarak bölgeye gemi hastanesi göndermeye hazırız”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Türkiye olarak bölgeye gemi hastane göndermeye, Gazze'de ya da Refah Sınır Kapısı'na yakın noktalarda sahra hastaneleri kurmaya, Filistinli kardeşlerimize bunlar aracılığıyla sağlık hizmeti sunmaya hazırız. Bu şartlarda Filistinli kardeşlerimiz için yapacağımız her şey bizim için kutsal görevdir' dedi.

Fadıloğlu ve Kaymakam Yamlı, Muhtarlar Gününü kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, muhtarlarla buluştular. Muhtarların, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik eden Başkan Fadıloğlu ile Kaymakam Yamlı, tüm muhtarların taleplerini dinlediler, çözüm odaklı fikir alışverişinde bulundular.

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şahinbey'in hizmetlerine Yaycı'dan tam not

Şahinbey Belediyesi tarafından 6'ncısı düzenlenen 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' temalı Şahinbey Kitap Günleri Fuarı'na katılan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (Türk DEGS) Başkanı Emekli Tümamiral Dr. Cihat Yaycı Şahinbey Belediyesi'nin hizmetlerini gezdi.

Başkan Muzaffer'den önemli açıklama

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Doğruyol Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer PEKMEZCİ, Filistin - İsrail arasında ki savaş sürecine yönelik açıklamalarda bulundu.

Bakan Özhaseki: “Gaziantep’te 59 bin 522 bağımsız bölüm yapıyoruz”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Gaziantep'te 29 bin 315 afet konutu, 12 bin 607 köy evi, 17 bin 600 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 59 bin 522 bağımsız bölüm yapıyoruz' dedi.

Cumhur İttifakı'nın Gaziantep'teki yerel seçimi hedefi 10'da 10

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde hedeflerinin 10'da 10 olduğunu açıkladı. Bozgeyik, 5 Kasım 2023 tarihinde MHP Gaziantep İl Teşkilatı'nın ev sahipliğinde Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantı düzenleyeceklerini de duyurdu.

MSB: “TCG Bayraktar amfibi gemimiz insani yardım malzemelerini Libya’ya ulaştırdı

Milli Savunma Bakanlığı, sel felaketiyle boğuşan Libya'ya TCG Bayraktar gemisi ile insani yardım malzemeleri gönderildiğini açıkladı.

Bakan Işıkhan, deprem bölgesi Nurdağı'nda incelemelerde bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde incelemelerde bulundu. Bakan Işıkhan, depremzede vatandaşların taleplerini dinleyerek yapımı tamamlanan çarşıda esnafla bir araya geldi.

Öğretmenlere bisiklet dağıtan Bakan Işıkhan'ın, Fatma Şahin'den talebi güldürdü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin öğretmenlere bisiklet dağıtım törenine katıldı. Bakan Işıkhan'ın programda, Üniversitede bir hoca olarak bize de bir bisiklet verirsiniz belki diyerek Fatma Şahin'den bisiklet talebinde bulunması ise gülüşmelere neden oldu.

Toplam 816 haber.