ŞANLIURFA

Güncel Şanlıurfa haberleri Şanlıurfa Son Dakika Gelişmeleri

ŞANLIURFA Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: "Şanlıurfa’da 48 şehidimiz var"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada, 48 şehidimiz var, 103 yaralının 24'ü yoğun bakımda tedavi görüyor. Şanlıurfa'da her şey kontrol altında dedi.

Eylem yapmak için Türkiye’ye gönderilen teröristler yakalandı

Suriye'den eylem yapmaları için Türkiye'ye gönderilen 2 terörist ile keşif çalışması yapan 1 şahıs Şanlıurfa emniyeti tarafından yakalandı.

Okul çıkışı çatışmanın ortasında kaldılar: 1 ölü, 10 yaralı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde akraba olan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kalan 16 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybederken, 3'ü öğrenci 10 kişi de yaralandı. O dehşet anları ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa’da 3 evin silahla taranması olayında 14 gözaltı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 3 evin silahla taranması olayında 14 zanlı gözaltına alındı.

Eylem hazırlığındaki 4 PKK’lı yakalandı

İçişleri Bakanlığı, Şanlıurfa'da kamu personellerine eylem yapma hazırlığında olan ve terör örgütleri ile bağlantıları olduğu değerlendirilen 4 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 4 yaralı

Milli savunma Bakanlığı (MSB), Birecik/Şanlıurfa hudut karakoluna teröristlerce yapılan havan saldırısı sonucunda 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada ayrıca, Bölgede ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir denildi.

Hastaneye getirilen zanlı öldürüldü

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde hastaneye getirilen zanlı, jandarma aracından indirildiği sırada uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Özel harekat polisi kazada hayatını kaybetti, eşi ise yaralandı

Şanlıurfa'da tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü olan özel harekat polisi kazada hayatını kaybederken, eşi ise yaralandı.

Okul müdürü görevi başında darp edildi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde ilkokul müdürü görevi başında bir grup tarafından darp edildi.

Şanlıurfa’ya şehit ateşi düştü

Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerin Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki ailesine acı haber verildi.

Eylem hazırlığındaki DEAŞ’lı “canlı bomba”, yakalandı

Yakalanan terörist ile birlikte bu yıl DEAŞ'ın yapmayı planladığı 10'uncu canlı bomba eylemi engellenmiş oldu.

Sokağa bırakılan bebeğin durumu kötüleşti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dün gece doğurduğu bebeği sokağa bırakan vicdansız anneyi tespit etmek için çalışma başlatan polis ekipleri, düşük yaptığı gerekçesiyle hastaneye başvuran bir kadını bebeğin annesi olabileceği şüphesiyle tedavi gördüğü hastane odasında gözlem altında tutuyor. Bebeğin kendisine ait olmadığını iddia eden kadının tedavisi devam ederken durumu kötüleşen bebek ise Şanlıurfa merkeze sevk edildi.

Metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü ve arkadaşı ağır yaralandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde pikabın altında kalan ve metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü ve arkadaşı ağır yaralandı.

Şanlıurfa’da korkunç cinayet

Şanlıurfa'da yabancı uyruklu genç kadın, evinde elleri arkadan bağlı, boğazı kesilmiş halde bulundu.

Cinayet zanlısı 6 aylık çalışma sonucu yakalandı

Şanlıurfa'da seyir halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişinin öldürülmesiyle ilgili aranan cinayet zanlısı, jandarmanın 6 aylık çalışması sonucu yakalandı.

Şanlıurfa’daki akraba kavgasında ölü sayısı 3 oldu

Şanlıurfa'da dün yaşanan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kavgada ölü sayısı 3'e yükseldi.

3 çocuğuna işkence yapan cani babaya 34 yıl hapis

Şanlıurfa'da şiddet uyguladığı eşini evden kovduktan sonra eve kilitlediği 3 çocuğunu hortum ve kemerle dövüp işkence yapan cani baba Ramazan Ç. hakkında karar verildi. 34 yıl hapis cezasına çarptırılan sanık Ramazan Ç. karar öncesi sorulan son sözünde kayınvalidesini tehdit etti.

Suruç’ta soba faciası: 2 ölü, 1 yaralı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine ablasının evine misafirliğe giden kadın ile ablası sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti, yeğeni ise hastaneye kaldırıldı.

Teröristin cenazesi adli tıpa getirildi

Şanlıurfa'da operasyonla ölü ele geçirilen PKK'nın sözde GAP-Rıha eyalet sorumlusu 'Rubar' kod adlı Ferhat Tunç'un cenazesi, Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Toplam 68 haber.