Spor

Spor Haberleri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Genç Yetenekleri Keşfetmeye Devam Ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki potansiyel genç sporcuları keşfetmek ve yeteneklerini desteklemek amacıyla bir proje başlattı

Milliler, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ni lider tamamladı

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 8. maçında deplasmanda Galler ile 1-1 berabere kaldı. Ay-yıldızlılar bu sonuçla grubunu lider tamamladı.

Avustralya ve Filistin Taraftarlarından Gazze'ye Destek Gösterisi

2026 FIFA Dünya Kupası Asya Elemeleri'nde I Grubu'nda oynanan Avustralya-Filistin maçı sırasında, tribünlerde olağanüstü bir gösteri yaşandı.

Türkiye Milli Takımı, EURO 2024 Elemelerinde Galler İle Kritik Mücadeleye Hazırlanıyor

Avrupa Şampiyonası 2024 elemelerinin son maçları heyecanı devam ediyor. Türkiye Milli Takımı, D Grubu'ndaki son maçında deplasmanda Galler'e konuk olacak. Grupta lider konumda bulunan Türkiye, bu kritik mücadeleden galibiyet ya da bir puan çıkarması halinde liderliği garantileyecek.

2. Gazi oyunları başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda düzenlenecek olan 'İkinci Gazi Oyunları' başlıyor.

Gaziantep ALG Spor, Asyaspor ile 2-2 berabere kaldı

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi 11. hafta mücadelesinde karşılaştığı bir diğer Gaziantep ekibi Asyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Şampiyon Şahinbey Ampute lige galibiyetle başladı

Şampiyonlar şampiyonu Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı sezonun ilk maçında deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 2-1 mağlup ederek, lige galibiyetle başladı.

Büyükşehir Belediyesi'nden Ampüte sporculara büyük ödül

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda, Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Ampüte Futbol Takımı sporcu ve teknik kadrosuna toplam 1 milyon 700 bin lira ödül verilmesi kararı alındı.

ALG, Avrupa pazarında büyüyor

Gaziantep'te yaklaşık 26 yıldır tekstil sektöründe faaliyet gösteren ve tekstil dünyasında önemli bir yere gelen ALG Tekstil, 0-16 yaş arası kız-erkek çocuklar için üretim yaparak Avrupa'da önemli markalar arasına girmeye hazırlanıyor.

SANKO Okulları öğrencileri Türkiye Yüzme Şampiyonası'na gidiyor

SANKO Okulları öğrencileri, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Kayseri'de düzenlenen '11-12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi Yüzme Müsabakaları'nda barajı geçerek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Şampiyon Şahinbey Ampute'den, Başkan Tahmazoğlu'na kupa sürprizi

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi şampiyonu Şahinbey Ampute Futbol Takımı, şampiyonluk kupası ile takımın onursal başkanı ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na sürpriz yaptı. Tahmazoğlu, şampiyonlar ligi şampiyonu Şahinbey Ampute'yi tebrik etti.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Şahinbey Ampute

Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi final maçında Polonya'nın Wisla Krakow takımını 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu.

Gaziantep'te 3 bin 500 başarılı öğrenciye spor seti dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı spor tesislerinde eğitim gören başarılı 3 bin 500 öğrenciye, toplam değeri 5 milyon TL olan eşofman, spor ayakkabısı, çanta, tişört, satranç ve kitapların bulunduğu spor seti dağıtıldı.

Futbol akademileri, yetenekleri şekillendiriyor

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi, bölgenin genç futbol yeteneklerine büyük destek sağlamaya devam ediyor. Gençlerin futbola olan ilgisini dikkate alarak gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan Futbol Akademisi, her sezon daha fazla genç oyuncuya kapılarını açıyor.

Gaziantep Alg Spor evinde Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde konuk ettiği Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek 3 hafta sonra kazanmayı başardı.

Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi'nde finalde

Ampute Futbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, İspanya'da düzenlenen Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerini tek tek mağlup ederek finale yükseldi.

Gaziantep FK, Sumudica ile yeniden doğdu

Gaziantep Futbol Kulübü, Marius Sumudica'nın teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından oynadığı 8 maçta 5 galibiyet alarak ligin dibinden 10. sıraya yükseldi.

Gaziantep FK'nın kupadaki rakibi Etimesgut Belediyespor

Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile eşleşti.

Şehitkamil'den spora tam destek

Şehitkamil Belediyesi, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği amatör spor kulüplerine malzeme desteğini 2023-2024 sezonu öncesi 86 farklı amatör spor kulübü, spor liselerinin futbol takımlarına ve Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Takımı'na verdiği sportif malzemelerle devam ettirdi.

Toplam 1030 haber.