Spor

Spor Haberleri

Manchester United ile Galatasaray 7. randevuda

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. İki takım bu maçla birlikte 7. kez rakip olacak.

Gaziantep FK, Sumudica ile küllerinden doğdu

Gaziantep Futbol Kulübü, Marius Sumudica'nın teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından üst üste 2 galibiyet alarak en alt sıradan kurtuldu.

Bu yıl da 'spora tam destek'

Şehitkamil Belediyesi tarafından 'Spora Tam Destek' projesi çerçevesinde gelenekselleştirilen devlet okullarına yönelik spor malzemeleri desteği bu yıl da yapıldı. Bugüne kadar 80 bin 500 adet satranç eğitim seti, 51 bin 100 adet akıl ve zeka oyunları, 27 bin 100 adet branşa özgü top armağan eden Şehitkamil Belediyesi, bu yıl da 341 devlet okuluna destek verdi.

Şahinbey Ampute'de hedef Türkiye Kupası

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun organize ettiği Ampute Futbol Türkiye Kupası, 03-07 Ekim 2023 tarihleri arasında Yalova ilinde yapılacak.

Betül Çoban Voleybol Turnuvası başlıyor

Gaziantep'in Türkiye 1. Bayan Voleybol ligindeki tek temsilcisi Merinos Gençlik ve Spor kulübü asrın felaketi 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden oyuncusu Betül Çoban adına turnuva düzenliyor. 3 gün sürecek olan turnuva 1. Lig takımlarından Elazığ Bordospor, Konya Ereğli Belediyespor ve Malatya Nicer Hotel Voleybol takımları katılıyor.

Süper Lig’de erteleme maçlarının hakemleri belli oldu

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme müsabakalarını yönetecek hakemler açıklandı.

Marius Sumudica: 'Sumudica geri döndü'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 2-0 galip bitirdikleri İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Sumudica geri döndü, depremden sonra ilk galibiyetimizi aldık dedi.

Fatih Tekke: 'En iyi oynadığımız maçta mağlup olduk'

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, deplasmanda 2-0 mağlup oldukları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, En iyi oynadığımız maçta mağlup olduk dedi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - İstanbulspor: 0 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği İstanbulspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Gaziantep FK, bu sonuçla ligdeki ilk galibiyetini alarak 3 puanla tanıştı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - İstanbulspor: 0 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında İstanbulspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Simon Deli, ayağında kırık şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Gaziantep FK-İstanbulspor maçının 32. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan İstanbulsporlu Simon Deli, ayağında kırık şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - İstanbulspor: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK, sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Şampiyon, kariyerine yuvasında devam edecek

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nün Milli Takım Yüzücüsü Kaan Kara, vefa dolu tercihi ile bir kez daha gururlandırdı. Genç yetenek, birçok marka kulüpten gelen transfer teklifleri ve farklı illerde öğrenim fırsatlarına rağmen Gaziantep'e olan bağlılığını göstererek yuvada kalmayı seçti.

Tahmazoğlu ve Türk Chopper gaziler için turladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Şahinbey Belediyesi, ve Türk Chopper Motosiklet Kulübü ile müşterek düzenlenen Gaziler Sürüşünün 10.'cusuna katılarak motorla şehir turu yaptı.

Gaziantep ALG Spor, 4 golle 4'te 4 yaptı

Gaziantep ALG Spor, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde konuk ettiği Ataşehir Belediyespor'u 4-0 mağlup ederek ligde 4'te 4 yaptı.

Sumudica: "Uyanmamız gerekiyor. Bir sonraki maçta 3 puan almamız lazım"

Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor'a 2-0 mağlup olan Gaziantep FK'da Teknik Direktör Marius Sumudica, Uyanmamız gerekiyor. Kim kalbini sahaya koymak istiyorsa fedakarlık yapması lazım. Hazır olmayan ya da bunu istemeyen dışarıda kalabilir. Çünkü zamanımız yok. Bir sonraki maçta 3 puan almamız lazım dedi.

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 2 - Gaziantep FK: 0 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig 5. haftasında Kayserispor, konuk ettiği Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Başarılı sporcular, Fatma Şahin ile bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Başkanı Fatma Şahin, 16 branşta Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye derecesi kazanan 200 sporcuyla bir araya geldi.

Oğulcan Çağlayan, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, Galatasaray ile sözleşmesini fesheden eski oyuncusu Oğulcan Çağlayan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Toplam 1021 haber.