Spor

Spor Haberleri

Şahinbey Ampute kadrosunu güçlendiriyor

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Şahinbey Ampute Futbol Takımı, kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında Ganalı forvet Hamza Mohammed'i renklerine bağladı.

Merinosspor Yaz Okulunda mutlu son

Merinosspor Gençlik ve Spor kulübü tarafından okulların kapanmasının ardından ücretsiz olarak açılan Voleybol yaz okulu, yapılan sertifika dağıtım töreni ile tamamlandı. Yapılan tören ile Yaz okuluna katılan 250 öğrenciye sertifikaları verildi.

İmzalar, Gaziantep futbolunun geleceği için atıldı

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Futbol Kulübü arasında imza altına alınan iş birliği protokolü, futbol branşı özelinde sporcu altyapısının gelişimine büyük katkı sunacak.

Max Gradel transfer sürecini anlattı, Fenerbahçe maçını hedef gösterdi

Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni transfer Max Gradel, transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Yeni bir meydan okuma için Gaziantep FK'ya geldim dedi. Ligin ilk haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Gradel, Fenerbahçe maçında iyi bir başlangıçla sezonu açmak istiyoruz ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK'nın hedefi Fenerbahçe'den puan yada puanlar almak

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, Fenerbahçe deplasmanından istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyoruz dedi. Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Erdal Güneş, en az 4 takviye daha yapacaklarını söyledi.

Salem M'Bakata Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Yunanistan'ın Aris takımında forma giyen sağ bek Salem M'Bakata ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Teakwando da Şahinbey'in gururu oldu

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Yalçın Gençler Milli Takım seçmesinde şampiyon olarak Şahinbey'in gururu oldu.

Hayri Özkeçeci, yeşil sahada anıldı

Merhum Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hayri Özkeçeci adına düzenlenen Futbol Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu. 22 farklı takımdan 462 sporcunun forma giydiği organizasyonda şampiyon, 48 heyecan dolu maçın ardından belirlendi.

Şahinbey'de U12 rüzgarı

Şahinbey Belediyesi daha sağlıklı bir nesil için çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlediği spor organizasyonlarına bir yenisi daha ekleyerek U12 Futbol turnuvası düzenliyor.

Max Gradel Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Sivasspor forması giyen Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Max Gradel'i kadrosuna kattı.

Yeşil sahada vefa dolu organizasyon

Gaziantep sporuna büyük değer katan unutulmaz isimlerinden merhum Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hayri Özkeçeci adına düzenlenen Futbol Turnuvası'nda final heyecanı yaşanacak. 22 farklı takımdan 462 sporcunun forma giydiği organizasyonda şampiyon, 48 heyecan dolu maçın ardından belirlenecek.

Gazi Yarı Maratonu kayıtları 1 Ağustos'ta başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde düzenlenen 5. Gazi Yarı Maratonu kayıtları 1 Ağustos Salı günü başlıyor.

Naoufel Khacef, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Portekiz Ligi takımlarından Tondela'da forma giyen Cezayirli sol bek Naoufel Khacef'i kadrosuna kattı.

Türkiye’nin FIFA dünya sıralamasındaki yeri değişmedi

A Milli Futbol Takımı, FIFA dünya sıralamasında 41. sıradaki yerini korudu.

Spor Lisesi yetenek sınavı sonuçlarında yüzde 100 başarı

Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu 4. döneminde Spor Lisesi Yetenek Sınavı'na hazırlanan kursiyerler, parkurlarda yüzde 100'lük başarı ortalaması elde ettiler. Uzun soluklu ve yoğun çalışmalarla geçen sürecin ardından hayal ettikleri liselere yerleşen öğrenciler, büyük mutluluk yaşadılar.

Gaziantep FK'dan Erdal Güneş açıklaması

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Erdal Güneş'in görevi bıraktığına yönelik iddialara cevap verdi. Söz konusu iddianın kulüp içerisinde çözüldüğünü açıklayan Gaziantep ekibi, Ortak paydamız Gaziantep düşüncesiyle yeni sezon çalışmalarına devam etme kararı yinelenmiştir. Bu yolculukta teknik direktörümüz Erdal Güneş ve takımımıza olan güvenimiz sonsuzdur ifadelerini kullandı.

Şahinbey'in karetecilerine milli davet

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü salon sporlarına vermiş olduğu desteğin karşılığını elde edilen başarılarla alıyor.

Şahinbey'de yaz spor okulları başladı

Şahinbey Belediyesi öğrencilerin ve gençlerin yaz ayında zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlayarak onları zararlı alışkanlıklardan korumak ve sağlıklı bir nesil oluşturmak maksadıyla her yıl açtığı yaz spor okullarının açılışını düzenlenen törenle Akknet Spor Köyü'nde gerçekleşti.

İlkay Gündoğan, Barcelona’ya imzayı attı

Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, yeni sezonun başlamasıyla birlikte birkaç hafta önce anlaştığı Barcelona'ya imzayı attı.

Toplam 1023 haber.