Spor

Spor Haberleri

TFF 2. ve 3. Lig maçları TFF YouTube kanalında canlı yayınlanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), TFF 2. ve 3. Lig maçlarının TFF YouTube kanalında canlı yayınlanacağını açıkladı.

Şahinbey Ampute TSK karşısında farka koştu 9-1

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelli Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 9-1mağlup etti.

Kadın ve spor konulu sergide ALG Spor'a yoğun ilgi

Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü teknik ekip ve futbolcular, Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen ' Kadın ve Spor' konulu sergiye katıldı. Kadın futbolunda Gaziantep ve Türkiye'de ilklere imza atan ALG Spor Kulübü sergide ilgi odağı oldu.

SANKO Okulları öğrencilerinin jimnastik başarısı

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Artistik Jimnastik İl Müsabakası'nda SANKO Okulları Minik Kızlar B Takımı ve Küçük Erkekler Ferdi il birincisi olurken, Küçük Kızlarda il ikincisi, Minik Kızlar A Takımı ise dördüncüsü oldu.

Tolgahan Nurhak, Dinamo Tiflis'e transfer oldu

Gaziantepspor'un altyapısında yetişen 31 yaşındaki futbolcu Tolgahan Nurhak, Gürcistan ekibi Dinamo Tiflis ile sözleşme imzaladı.

Yeni dönemde spor salonlarının sayısı artırılacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hizmet veren 40 yeni spor salonunu 3'üncü döneminde 50'ye çıkaracağını belirterek, 3 bin kişi kapasiteli Kamil Ocak Çok Amaçlı Spor Salonu'nu ise bir buçuk yıl içerisinde hizmet vermeye hazır hale getireceklerini söyledi.

Gaziantepli sporcu U18 Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye birincisi oldu

Gaziantepli sporcu Furkan Kanlı, İstanbul'da düzenlenen U18 Türkiye Atletizm Salon Şampiyonası 3000 metrede Türkiye birincisi olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Gaziantep FK, Teknik Direktör Sumudica ile devam kararı aldı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Marius Sumudica ile yola devam kararı aldı.

Çağdaş Atan: 'Bugün burada oynamak ve kazanmak kolay değildi'

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Gaziantep FK galibiyetinin ardından, Bugün burada oynamak ve kazanmak kolay değildi dedi.

Sumudica: 'Ligde kalacağımızı düşünüyorum, bunun için savaşmamız gerekiyor'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, 2-0 mağlup bitirdikleri RAMS Başakşehir maçının ardından, Ligde kalacağımızı düşünüyorum, bunun için savaşmamız gerekiyor dedi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Başakşehir: 2 (Maç sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında evinde karşılaştığı Rams Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Başakşehir: 0 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Rams Başakşehir'i konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Başakşehir: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Gaziantep FK evinde Başakşehir ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk 30 dakikası 0-0 eşitlikle geçildi.

SANKO Okulları öğrencileri tenis yarışmasında il birincisi oldu

SANKO Okulları Genç Kız ve Erkek Tenis Takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Genç Kız ve Erkek İl Tenis Müsabakası'nda birinci oldu.

Gaziantep FK - RAMS Başakşehir: Eksiklerle Karşı Karşıya

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 27. Haftasında RAMS Başakşehir'i Ağırlıyor: Eksiklerin Gölgesinde Önemli Mücadele"

Şehitkamil'in 11 sporcusu Avrupa vizesi aldı

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Bölge Karmaları Seçme Müsabakaları sonucunda belirlenen baraj derecelerini geçerek Avrupa sahnesinde kulaç atma hakkı elde etti. Yeşil-siyahlı kulüpte şampiyona biletlerini ceplerine koyan 11 sporcu için hazırlık süreci yoğun tempoda devam edecek.

Stem olimpiyatları

SANKO Okulları öğrencileri Uluslararası Science, Technology, Engineering, Mathematics (STEM) Olimpiyatları'nda kodlama kategorisinde dünya ikincisi ve üçüncüsü oldu.

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde son 16 turu kura çekimi yarın yapılacak

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turunun kura çekimi yarın İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapılacak. Kura çekiminde Avrupa Ligi'nde play-off turunu geçmesi halinde Galatasaray'ın, Avrupa Konferans Ligi'nde ise Fenerbahçe'nin rakipleri belli olacak.

Toplam 1022 haber.