Spor

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde play-off heyecanı

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunun ilk maçları yarın oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçları yarın yapılacak

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu ilk maçları yarın oynanacak.

Galatasaray, Sparta Prag’ı konuk edecek

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında yarın evinde oynayacağı Çekya temsilcisi Sparta Prag ile 5. kez karşılaşacak.

A Milli Kadın Futbol Takımı’nın Yunanistan ve Romanya maçları aday kadrosu açıklandı

UEFA Uluslar Ligi karşılaşmaları öncesi Antalya'da kampa girecek olan A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Yunanistan ve Romanya ile oynanacak hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Fadıloğlu, şampiyonları kutladı

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nün U14, U16 ve U18 yaş gruplarında kazandığı şampiyonluklarla gururlanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, genç kramponlar ve sporcu velileriyle bir araya geldi. 3 kupa sevinci yaşayan yeşil-siyahlı sporcular, katılacakları Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olacaklarının sözünü verdiler.

SANKO Okulları'nın milli takım gururu

SANKO Okulları'nın 5 öğrencisi Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Bulgaristan da düzenlenecek yüzme yarışlarına katılacak milli takıma davet edildi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı. Çeyrek final turunda Beşiktaş - Konyaspor, MKE Ankaragücü - Fenerbahçe ve Galatasaray - Fatih Karagümrük ile eşleşmeleri gerçekleşti.

Gaziantep ALG Spor, Adana İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup etti

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Gaziantep ALG Spor, konuk ettiği Adana İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup etti.

Gaziantep FK, kadrosunu 5 futbolcu ile güçlendirdi

Gaziantep Futbol Kulübü, ikinci transfer tescil döneminde kadrosunu 5 yeni futbolcu ile güçlendirirken, 2 futbolcu ile de yollarını ayırdı.

Gaziantep ALG Spor, önemli isimleri kadrosuna kattı

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin özellikle ilk yarısında beklenen sonuçları alamayan ve zirvenin gerisinde kalan Gaziantep ALG Spor, transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna kattı.

Jamiro Monteiro, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Major Ligi takımlarından San Jose Earthquakes forması giyen orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Marius Sumudica: 'Büyük takımlara karşı oynuyorsanız pozisyonları değerlendirmeniz lazım'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olarak elendikleri maçın ardından, Büyük takımlara karşı oynuyorsanız pozisyonları değerlendirmeniz lazım dedi.

İsmail Kartal: 'Turu geçtik ama çok şükür küçük sakatlıklarla maçı atlattık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldikleri 2-0'lık Gaziantep FK galibiyetinin ardından, Turu geçtik ama çok şükür küçük sakatlıklarla maçı atlattık dedi.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 2 (Maç sonucu)

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçında duygusal anlar

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantep FK-Fenerbahçe maçında kronometreler 4.17'yi gösterdiği sırada sahaya karanfiller atıldı, deprem şehitleri anıldı. Maç öncesinde de iki takım futbolcuları ısınmaya Unutmadık, unutmayacağız yazılı tişörtlerle çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 2 (İlk yarı)

Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı sarı-lacivertli ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 1 (Maç devam ediyor)

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gaziantep FK, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Mücadelenin 25 dakikası sarı-lacivertli ekibin 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Fenerbahçe, kupa maçı için Gaziantep'te

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda karşılaşacağı Gaziantep FK maçı için kente geldi. Gaziantep Havalimanı'nda toplanan sarı-lacivertli taraftar, kafileyi tezahüratlar ve çiçeklerle karşıladı.

Hari Vukas: 'Aldığımız 1 puandan memnun değiliz, galibiyete yakın olan bizdik'

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, deplasmandan 1-1 berabere bitirdikleri Gaziantep FK maçının ardından, Aldığımız 1 puandan memnun değiliz, galibiyete yakın olan bizdik dedi.

Toplam 1009 haber.