Spor

Spor Haberleri

2'nci Gazi Oyunları tüm heyecanıyla devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda bu yıl Gaziantep'in önemli iş insanlarından merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2'nci Gazi Oyunları devam ediyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor Maçı Biletlerini Satışa Sundu

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 17. haftasında 19 Aralık Salı günü saat 20:00'da evinde konuk edeceği Adana Demirspor maçı için biletlerin satışına başladı.

Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor Maçı Öncesi Antrenmanlarına Devam Ediyor

Süper Lig'in 17. haftasında evinde ağırlayacağı Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü, yoğun antrenmanlarla form tutmaya devam ediyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig'in 17. haftasında ev sahibi olacağı Adana Demirspor maçına hazırlanan Gaziantep Futbol Kulübü, antrenmanlarını sıkı bir tempoyla sürdürüyor.

Geleneksel spor etkinlikleri binleri buluşturuyor

Şehitkamil Belediyesi, çocukların spor hayatına renk katan bir etkinliğe daha imza attı. 25 Aralık Kurtuluş Kupası Geleneksel Spor Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvaları büyük ilgi gördü.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruptan çıkmak için sahada

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son maçında yarın sahasında Slovakya ekibi Spartak Trnava ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, mücadeleden galibiyetle ayrılması halinde gruptan çıkma başarısı gösterecek.

Gaziantep Futbol Kulübü'nden Net Tavır

Gaziantep Futbol Kulübü, MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın ardından yaşanan üzücü olaylara karşı net bir tavır aldı.

A Milli Takım’ın EURO 2024’teki kamp yeri belli oldu

A Milli Futbol Takımı'nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) merkez kamp yeri olarak kullanacağı tesis belli oldu. Ay-yıldızlılar, 14 Haziran-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Almanya'da düzenlenecek turnuva boyunca Barsinghausen kenti yakınlarındaki Sporthotel Fuchsbachtal'da konaklayacak ve antrenmanlarını da burada gerçekleştirecek.

Abdullah Avcı: 'Geçen haftaki mağlubiyetten sonra deplasmanda kazanmak çok önemli'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, Geçen haftaki mağlubiyetten sonra deplasmanda kazanmak çok önemli dedi.

Marius Sumudica: 'İkinci yarının başında gol yiyince kontrolü kaybettik'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 3-1 mağlup bitirdikleri Trabzonspor maçının ardından, İkinci yarının başında gol yiyince kontrolü kaybettik dedi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Trabzonspor: 3 (Maç sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Trabzonspor: 0 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Trabzonspor: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK evinde Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk 20 dakikası 0-0 eşitlikle geçildi.

Gaziantep ALG Spor, Fatih Vatanspor'u 4-0 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Süper Ligi 13. Hafta mücadelesinde Fatih Vatanspor'u 4-0 mağlup etti.

Şahinbey Ampute Takımından net skor 3-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada Kayseri Melikgazi Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 3-0 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 2 - Etimesgut Belediyespor: 1

Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda normal süresi 1-1 sona eren maçta Etimesgut Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Şahinbey Ampute çıkışını sürdürüyor 6-1

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 6-1 mağlup etti

SANKO Okulları masa tenisinde il üçüncüsü oldu

SANKO Okulları Genç Erkek Masa Tenisi Takımı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Genç Erkekler Masa Tenisi İl Şampiyonası'nı üçüncülükle tamamladı.

Şahinbey Ampute'den anlamlı ve farklı galibiyet 5-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Depsaş Enerji Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 5-0 mağlup ederek anlamlı bir galibiyet aldı.

Toplam 1009 haber.