ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'nin yeni dönem kayıtları başladı

ING Türkiye'nin Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'nin yeni dönem kayıtları başladı. Aile şirketlerinin üniversite mezunu yeni nesil üyelerine 'yönetici geliştirme' ve 'kurumsallaşma' eğitimi veren ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'ne kayıt dönemi 22 Ekim'e kadar devam edecek.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

ING Türkiye'nin Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile başlattığı ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi, altıncı yılına hazırlanıyor. Yeni dönem kayıtları başlayan ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi, aile şirketlerini sürdürülebilir kılacak, sağlıklı bir ortamda gelecek nesillere taşıyacak ve kurumsallaşma süreçlerinde rol alacak yönetici adaylarını yetiştiriyor. Aile şirketlerinin 4 yıllık üniversite mezunu olan tüm yeni nesil üyelerine açık olan 1 yıllık eğitim için kayıtlar 22 Ekim'e kadar devam edecek.

Yapılan bilgilendirmede; ING Türkiye'nin aile şirketlerinin sürdürülebilirliğine katkıda bulunmak amacı ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile hayata geçirdiği ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi, yeni kuşakların rekabet gücünü artırmaya katkı sağlama hedefiyle eğitim veriyor. Eğitim kapsamında işletme eğitimi altyapısı olmayanlar için 'Aile Şirketleri İçin Yönetici Geliştirme' ve işletme eğitimi altyapısı olanlar için 'Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma' olarak iki ayrı program yer alıyor. Ekim-Mayıs döneminde devam eden eğitimler, 2 haftada bir Perşembe ve Cuma günleri gerçekleştiriliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN