Gündem

Gündem Haberleri

Şahinbey Belediyesi 1 Mayıs'ı coşkuyla kutladı

Şahinbey Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 'nünü Şahinbey Parkı'nda düzenlediği etkinliklerle çalışanları ile birlikte kutladı.

Yılmaz, işçinin bayram coşkusuna ortak oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın coşkusunu yüzlerce işçi ve emekçiyle birlikte yaşadı. Başkan Yılmaz, 'Her Yer Taksim Her Yer Direniş' dövizi taşıdı.

Gaziantep OSB Başkanı Şimşek'ten 1 Mayıs mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kadooğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Fatma Şahin'e ziyaret

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeniden seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şahin: 'Bu büyük ailenin en önemli parçası emekçi kardeşlerimizdir'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gaziantep'te haşerelere karşı 165 bin noktada ilaçlama yapılıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), havaların ısınmasıyla kent genelindeki mahalle, cadde ve sokaklarda haşerelere ve kemirgenlere karşı ilaçlama çalışmalarına yoğunluk kazandırdı.

Yılmaz: '1 Mayıs işçinin, emekçinin bayramıdır'

Başkan Avukat Umut Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü dolayısıyla yayımladığı mesajında, '1 Mayıs, alın teridir, emektir, direniştir, özgürlüktür. 1 Mayıs, işçinin, emekçinin bayramıdır' ifadesine yer verdi.

Tahmazoğlu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Tüm İşçi Kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Yürekten Kutluyorum dedi.

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci Emekçilerin 1 Mayıs'ını kutladı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci yayımladığı mesaj ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Yılmaz, yönetim kadrosunu açıkladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, yeni yönetim kadrosunu kamuoyuna duyurdu. Başkan Umut Yılmaz'ın Başkan Yardımcılığı görevine getirdiği isimler ise şu şekilde belirlendi: Yusuf Açıkgöz, Ceyda Gürsel, Cihan Ekici ve Arkın Bereketoğlu.

Yılmaz, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Şehitkamil Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen organizasyonlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Başkan Umut Yılmaz verdi. Çocuklardan, akademik başarılarıyla ilgili söz alan Başkan Yılmaz, başarılı her çocuğu ödüllendireceğinin sözünü verdi.

Şahinbey Belediyesi minik masa tenisçilerini ağırladı

Şahinbey Belediyesi Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği 'ne ev sahipliği yaptı.

23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı

Şahinbey Belediyesi tarafından 20-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği'ne 200 bin civarında kişi katıldı. Şenlikte, çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendiler.

Başkan Umut Yılmaz, kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, ilçeye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, 'Halkçı bir belediyecilik yapacağız. Halkın ayağına gideceğiz' dedi.

Gaziantepli yazar Köylüoğlu'nun başarısı

Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu'nun, ilk hikaye kitabı Veda'nın ardından, ilk romanı Verda da yayımlandı.

Yazar Samiha Ayverdi eserleriyle anıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Türk Kadınları Kültür Derneği iş birliğinde vefatının 31'inci yılında mütefekkir, mutasavvıf, yazar Samiha Ayverdi eserleriyle anıldı.

Uzak Doğululardan Gaziantep'e yoğun ilgi

Güney Kore'den Gaziantep'e gelen yabancı turistler, kentin tarihi ve kültürel mirasına yoğun ilgi gösterdi.

Çocuk Kütüphanesi sayesinde 4 yılda 400 kitap okudu

Gaziantep'te yaşayan 12 yaşındaki Berat Koca, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Hasan Celal Güzel Çocuk Kütüphanesi'nin kapısını 8 yaşında aralayarak geride kalan 4 yılda 400 kitap okudu. Okuduğu kitaplar sayesinde okuma becerilerini geliştiren Koca, yüzlerce sayfalık kitapları birkaç günde bitirebiliyor.

Toplam 2415 haber.