Spor

Spor Haberleri

Gaziantep'te Gökyüzü Şenliği: 'İlk yamaç paraşütü festivali başladı'

Gaziantep'te bir ilk olan Yamaç Paraşütü Festivali, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle görkemli bir başlangıç yaptı. Gaziantep Valiliği, Türk Hava Kurumu, Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Gaziantep Sportif Havacılık Kulübü'nün iş birliğiyle düzenlenen festival, Nurdağı Sakçagözü bölgesinde gerçekleştiriliyor. Festival, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 20 kulüpten toplam 110 yamaç paraşütü sporcusunun katılımıyla başladı.

Şahinbey Ampute ülkemizi temsil edecek

Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı İtalya'da 20-22 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek.

Gaziantep FK, Galatasaray’a Konuk Oluyor

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray’a karşı sahaya çıkıyor

Gaziantep FK ile Galatasaray 11. randevuda

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında evinde oynayacağı Gaziantep FK ile ligde 11. kez karşı karşıya gelecek.

Gaziantep FK kabuk değiştirdi

Gaziantep Futbol Kulübü, 2023-2024 yaz transfer döneminde 17 transfer yaparken, 17 futbolcu ile de yollarını ayırdı. Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep ekibi geçtiğimiz yıllardaki kadrosunu yenileyerek kabuk değiştirdi.

Halil Dervişoğlu, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, Galatasaray'dan 24 yaşındaki forvet oyuncusu Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna dek kiralık olarak kadrosuna kattı.

Gaziantep FK yeni forvetini renkli transfer videosuyla açıkladı

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak İtalya'nın US Cremonese takımında forma giyen Nijeryalı forvet David Okereke'yi satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattı. Gaziantep ekibinin yeni transferini renkli transfer videosuyla açıklaması ise dikkat çekti.

Gaziantep FK'nın 5., 6. Hafta ve Erteleme Maçı Programı Belli Oldu

Süper Lig'de mücadele eden Gaziantep FK'nın 5. ve 6. hafta maçları ile erteleme maçının programı açıklandı.

Badou Ndiaye, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Pendikspor forması giyen deneyimli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Milli Tekvandocu Mahmut Bozteke'den Fatma Şahin'e vefa ziyareti

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda erkekler K44 63 kiloda altın madalya kazanan milli tekvandocu Mahmut Bozteke, başarısında önemli bir yeri olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e vefa ziyaretinde bulundu.

Christopher Lungoyi, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Juventus rezerv takımında forma giyen 24 yaşındaki Demokratik Kongolu forvet oyuncusu Christopher Lungoyi ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep'te 6 yılda 52 bin kişi yüzme öğrendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında Gaziantep'te 6 yılda 52 bin kişi yüzme eğitimi aldı.

Şehitkamil'de şampiyon Dülük oldu

Şehitkmil Belediyesi tarafından düzenlenen Köy Turnuvaları'nda final heyecanı yaşandı. Dülük ile Bağbaşı mahallelerinin şampiyonluk için karşılaştığı maçta 1-0'lık skorla Dülük şampiyon oldu. Dülük'e şampiyonluk kupası Şehitkmil Belediye Başkan Yardımcısı Arkın Bereketoğlu tarafından verildi.

Büyükşehir'de ev sahipliğinde Bisiklet Turizmi Çalıştayı düzenlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehrin turizm potansiyelini geliştirmek amacıyla 'Gaziantep Bisiklet Turizmi Çalıştayı' düzenlendi.

Kamil Ocak Spor Salonu inşaatına başlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Kamil Ocak Spor Salonu, tamamlandığında 3 bin 300 kişilik kapasitesi ve modern imkanlarıyla şehrin spor merkezi olacak.

Köy Turnuvaları'nda yarı final heyecanı başlıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın öncülüğünde düzenlenen ve büyük bir coşku ile devam eden Köy Turnuvaları'nda, çeyrek final maçları nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Bağbaşı, Beylerbeyi, Dülük ve Çaykuyu köylerinin takımları, rakiplerini eleyerek yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Şimdi ise gözler, oynanacak yarı final karşılaşmalarına çevrildi.

Selçuk İnan: 'İstediğimiz oyunu sergileyemedik'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, Samsunspor maçının ardından yaptığı açıklamada, İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Bizden güçlü kaldılar dedi.

Thomas Reis: 'İyi bir oyun sergiledik ve galibiyetten mutluyuz'

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, 'İyi bir oyun sergiledik ve galibiyetten mutluyuz' dedi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Samsunspor: 1 (Maç sonucu)

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Samsunspor'a 1-0 mağlup oldu.

Toplam 1118 haber.