• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Umut Yılmaz: 6 Aylık Mücadele Sonuç Verdi, 621 Konut Emniyet Personeline Tahsis Edildi

Başkan Umut Yılmaz: 6 Aylık Mücadele Sonuç Verdi, 621 Konut Emniyet Personeline Tahsis Edildi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep'te emniyet personeline tahsis edilmek üzere belediyeye ait 621 konutun devriyle ilgili sürecin başarıyla tamamlandığını açıkladı.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Huzurlu bir kent inşa etmenin ilk adımı, güvenliğin sağlanmasıdır. Bu nedenle, emniyet mensuplarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek ve konut ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir çaba sarf ettik. 621 konutu emniyet personelimize tahsis etmek için aylarca süren çalışmalarımız çok şükür sonuçlandı” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, bu sürecin zorluklarına da değinerek, "Tam 6 aydır, Ankara'dan olumlu bir dönüş almak için bekledik. Sürekli randevu talep ettik ancak bir türlü onay alamadık. Günlerce bekledik, her gün umutla haber bekledik. Ancak, bu sürecin sonunda emniyet personelimizin konut ihtiyacını karşılamak adına önemli bir adım attık ve bu çabalarımızın sonuç vermesi bizim için büyük bir mutluluk” dedi.

Başkan Yılmaz, kentte güvenlik ve huzur ortamının güçlenmesi adına emniyet teşkilatına verdikleri desteğin devam edeceğini vurgulayarak, “Bu 621 konut, polislerimizin daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlayacak. Onların huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları, şehirdeki genel huzur ve güvenlik için de büyük bir katkı sunacak. Kentimizin huzurlu bir şehir olması için emniyet mensuplarının yanında olmaya ve gerekli desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme