Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Tahmazoğlu: '1 ayda beton fiyatları Türkiye standartlarına gerilemezse beton santralleri kuracağız'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından Gaziantep'teki çimento üreticilerine seslenerek, Gaziantep'teki beton fiyatları 1 ay içerisinde Türkiye ortalaması fiyatlarına gelirse problem yok, gelmediği taktirde biz de Şahinbey Belediyesi olarak gerekiyorsa işbirliği içerisinde Gaziantep'e beton santrali kurup bunu halka daha ucuz fiyata veririz dedi.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Gaziantep'te depremzedelerle bir araya geldi

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremzedelerle bir araya gelerek resim sergi alanını gezdi.

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Gaziantep'te

Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye temaslarının 2. gününde Gaziantep Gazikent İlkokulu'nu ziyaret ederek çocuklarla 23 Nisan'ı kutladı. Ziyaret sırasında bazı vatandaşlar evlerinin balkonlarına Filistin bayrağı asarak bazı vatandaşlar ise okul çevresinde toplanarak İsrail'e verilen destekler nedeniyle Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i protesto etti.

Gaziantep'te yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapıldı.

Şehitkamil Meclisi'nde seçim yapıldı

Şehitkamil Belediyesi yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı Avukat Umut Yılmaz Başkanlığı'nda gerçekleşti. İki yeni komisyon kurulmasına karar verilen toplantıda, meclis başkan vekilleri, divan katipleri ile komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

Yılmaz'a Karşıyaka'da sevgi seli

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karşıyaka bölgesini ziyaret eden Başkan Yılmaz, bölgeye yapılacak yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunurken, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Tahmazoğlu, ilk çılgın projesinin müjdesini verdi

15 yıllık görev süresi boyunca devasa projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dördüncü dönem için mazbatasını alır almaz Çift Katlı Yol projesi için kolları sıvadı.

Fatma Şahin mazbatasını aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, 'Öyle bir kazandık ki başkanları olarak herkesin bizde adaleti, emniyeti, kendini bulduğu yeni bir döneme bismillah diyerek başlıyoruz' diyerek yeni dönemine resmen başladı.

Tahmazoğlu esnafla bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından esnaf ziyaretlerini sürdürerek Konak Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Şehitkamil Umuduyla Bir Arada

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, seçim sürecinde olduğu gibi seçim sonrasında da vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kendisini destekleyen vatandaşların teveccühüne teşekkür etmek ve mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinlemek için sokaklara çıkan Başkan Yılmaz, halkın nabzını tutuyor.

Şahin seçim sonrası çalışmaya hemen başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni döneminde saha gezilerine başladı.

Yılmaz: 'Halk belediyeciliği Gaziantep'te iktidar olacak'

Zafer kutlaması ve teşekkür konuşması için Gazianteplilerle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 'Bu zaferimizi Gaziantep'e yaymak istiyoruz. Partimiz adına çalışıp üreteceğiz. Şehitkamil özelinde Gaziantep'in her bir ferdi en iyi şartlarda hizmet görmek istiyor. Halk belediyeciliği Gaziantep'te iktidar olacak' dedi.

Gaziantep Büyükşehir'de kesinleşen meclis üyeleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yer alacak isimler:

Şahin'den Yerel Seçim sonrası Gaziantep'e teşekkür mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yeniden başkan seçilmesinin ardından vatandaşlara teşekkür etti.

Vatandaş Tahmazoğlu dedi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 4. kez aday olduğu seçimleri kazanarak tekrar başkan seçildi.

Yeniden seçilen Başkan Fatma Şahin, yeni döneminin ilk gününde coşkuyla karşılandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Fatma Şahin, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Kağıt toplayıcılığı yapan büyükşehir adayı köklü partilerden çok oy aldı

Gaziantep'te atık kağıt toplayıcılığı yapan ve yerel seçimlerde bağımsız büyükşehir belediye başkan adayı olan Ramazan Karabudak, resmi olmayan sonuçlara göre 3 bin 15 oy alarak köklü partilerin önüne geçti.

Şehitkamil Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre Umut Yılmaz kazandı

Gaziantep'te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi büyük ölçüde tamamlanırken, Şehitkamil Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre CHP'nin belediye başkan adayı Umut Yılmaz kazandı.

Gaziantep'te oy sayımı bitti, veriler hızla sisteme giriliyor

Gaziantep'te 2024 mahalli idareler seçimlerinde oy sayımları tamamlanırken sonuçlar sisteme girilmeye başlandı.

Toplam 840 haber.