Spor

Spor Haberleri

TFF’den Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak’tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı hakkında açıklama

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaşanan olaylar hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Şahinbey Ampute deplasmandan galibiyetle döndü

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada Gebze Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 1-0 mağlup etti.

Selçuk İnan: 'Takımın başına iki gün önce geldik ve önemli bir maç kazandık'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, 2-0 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından, Takımın başına iki gün önce geldik ve önemli bir maç kazandık dedi.

Fernando Santos: 'Bugün rakip bizden daha iyi oynadı, sorumluluk bana ait'

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, 2-0 mağlup bitirdikleri Gaziantep FK maçının ardından, Bugün rakip bizden daha iyi oynadı, sorumluluk bana ait dedi. Takımın kötü gidişatı ve baskı hissedip hissetmediğiyle ilgili soruya da cevap veren Santos, Baskı hissetmiyorum ifadesini kullandı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - Beşiktaş: 0 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK, sahasında Beşiktaş ile karşılaşıyor. Mücadelede ilk 15 dakika ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

En başarılı liseler ödüllendirildi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Liseler Arası Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri ve okullarını ödüllendirdi.

GBB Spor Kulübü, kupa ve madalyalara doymuyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, farklı branşlarda elde ettiği başarılarla kentin madalya ve kupa sayısını artırmaya devam ediyor.

Beşiktaş, Gaziantep'te

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı için kente ulaştı. Beşiktaş kafilesini Gaziantep Havalimanı'nda yüzlerce taraftar çiçek ve tezahüratlarla karşıladı.

Şampiyonluğu, depremde hayatını kaybedenlere armağan etti

Şehitkamil Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2024 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyondan büyük bir başarıyla ayrılan WCM Elif Zeren Yıldız, şampiyonluk kupasını depremde hayatını kaybeden vatandaşlara armağan etti.

Şahinbey Ampute'den ODTÜ'ye fark: 16-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde karşılaştığı ODTÜ Teknokent Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 16-0 mağlup ederek farka koştu.

Gaziantep FK Selçuk İnan yönetiminde ilk antrenmanını yaptı

Gaziantep Futbol Kulübü, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yeni teknik direktörü Selçuk İnan yönetiminde sürdürdü. İnan, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Selçuk İnan'dan ilk mesaj: 'Var gücümüzle çalışacağız'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, 1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladıktan sonra ilk mesajını sosyal medya hesabından verdi. İnan, Sorumluluğumuzun farkındayız, sizleri mutlu edebilmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum dedi.

Büyükşehir'in Protezlerini yaptığı engelliler koşu kliniği etkinliğinde bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ortez Protez Yapım ve Uygulama Merkezi'nde protezleri yapılan engelli bireyler için koşu kliniği etkinliği düzenlendi.

Gaziantep FK, Selçuk İnan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardığı Selçuk İnan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep FK'da Selçuk İnan dönemi

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için Selçuk İnan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Gaziantep FK'da 2. Sumudica dönemi sona erdi

Gaziantep Futbol Kulübü, Rumen teknik adam Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Toplam 1003 haber.