Gündem

Gündem Haberleri

Şahinbey Belediyesi iftara beş kala ile vatandaşların yanında

Şahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için 'İftara 5 Kala' projesi ile Şahinbey İlçesi'nin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtımını geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sürdürüyor.

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü törenlerle kutlandı

Gaziantep Valiliği tarafından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Programı Düzenlendi.

Tesettür Giyim

Tesettür, kelime anlamı olarak örtünme, kapanma veya perdeleme gibi anlamlara gelir ve genellikle İslam kültüründe kadınların giyim tarzıyla ilgili kullanılan bir terimdir. Bu kavram, sadece bir giyim tarzını değil, aynı zamanda bir yaşam biçimini, ahlaki değerleri ve bireysel tercihleri de simgeler. Tesettür giyim, mütevazılığı, zarafeti ve kişisel özgürlüğü ön plana çıkarırken, modanın dinamik trendleriyle de uyum sağlar.

Meraların satıldığını iddia eden köylülerden protesto yürüyüşü

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde kırsal alandaki meraların satıldığını iddia eden Büyükkarakuyu Mahallesi sakinleri, protesto yürüyüşü düzenleyerek tepki gösterdi.

GTO Başkanları Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılını kutladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 'Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü' münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

GTB başkanları 'Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu: 'Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Fairy ve Gıda Kurtarma Derneği, Boşa Harcama projesi ile 5 yılda 55 milyon öğün gıdayı kurtardı

Türkiye'de evlerde en çok tercih edilen bulaşık deterjanı markalarından Fairy, ürünleri ile sunduğu değeri, oluşturduğu sosyal faydalarla daha da artırıyor. Gıda Kurtarma Derneği ile 5 sene önce başlattığı 'Boşa Harcama' Projesi ile toplam 55 milyon öğün gıdayı israf olmaktan kurtaran marka, ülkemizde gıda israfının önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Celal Kadooğlu'ndan Çanakkale Zaferi kutlama mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

OSB Başkanı Cengiz Şimşek'ten Çanakkale Zaferi kutlama mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'ncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci'den Çanakkale Zaferi mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde bir mesaj paylaştı. Fikret Kileci mesajında, 'Milletimizin azmi ve kahramanlığı, dönemin en büyük güçlerine; inancın ve birlikte başarmanın ne demek olduğunu göstermiştir' dedi.

Bakan Yerlikaya, Şehitkamil polis lojmanlarını inceledi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Şehitkamil Polis Lojmanlarını yerinde inceledi.

Ramazan'ın vazgeçilmez lezzeti Halep kahkesine yoğun ilgi

Gaziantep'te Ramazan ayına özel yapılan, iftar ve sahur sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Halep kahkesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

SANKO Sanat Galerisi'nde 'At, Primitif ve Deprem' temalı sergi

Ressam Ömer Ünsal, tuval ve deri üzerine yağlı boya ve karışık teknikler kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan 'At, Primitif ve Deprem' temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturdu.

Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri trafiğe açıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri trafiğe açıldı.

Tahmazoğlu 100. Yıl Tünelleri'nde motosiklet turu attı

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri'nde çalışmalar tamamlanırken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, motor turu gerçekleştirdi.

Jandarmadan özel çocuklara trafik eğitimi

Gaziantep'te jandarma trafik timleri tarafından özel gereksinimli 40 öğrenciye 'trafik hepimiz için' projesi kapsamında eğitim verildi.

Ressam Ömer Ünsal SANKO Sanat Galerisi'nde sergi açacak

Ressam Ömer Ünsal, tuval ve deri üzerine yağlı boya ve karışık teknikler kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan 'At, Primitif ve Deprem' temalı resim sergisini, 15 Mart 2024'te SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturacak.

Toplam 2274 haber.