• Haberler
  • Sağlık
  • KBB hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Özdemir Sanko Üniversitesi Hastanesi'nde

KBB hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Özdemir Sanko Üniversitesi Hastanesi'nde

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Tuncay Özdemir SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Tuncay Özdemir SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Opr. Dr. Tuncay Özdemir, 1972 yılında Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladı. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2001 yılında İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bölümü’nde uzmanlık eğitimini tamamladı.

Opr. Dr. Özdemir, Nizip Devlet Hastanesi’nde 1 yıl süre ile vekaleten başhekim olarak, 1 yılı aşkın süreyle Yavuzeli Devlet Hastanesi’nde kurucu Başhekim olarak görev yaptı.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olarak 19 yıl boyunca özel ve devlet sağlık kuruluşlarında hizmet veren Opr. Dr. Özdemir, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olarak hastalarını kabul etmeye başladı.

Opr. Dr. Özdemir’in ilgi alanları, Burun estetiği ve cerrahisi, Geniz eti, bademcik hastalıkları ve cerrahisi, Ses hastalıkları ve cerrahisi, Paranazal sinüs hastalıkları ve cerrahisi, Kulak hastalıkları ve cerrahisi, Baş - boyun tümörleri cerrahisi, Tükürük bezi hastalıkları ve cerrahisi, Doğumsal boyun kitleleri ve cerrahisi, Denge hastalıkları.

Bakmadan Geçme