ADANA

Adana Haber, Adana Güncel Gelişmeler, Adana Son Dakika

ADANA Haberleri

Uyuşturucu parası isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü

Adana'da bir kişi kendisinden sürekli uyuşturucu parası istediğini öne sürdüğü oğlunu tüfekle vurarak öldürdü.

Kıskançlık krizine girdi, eski karısını iş yerinde vurdu

Adana'da bir kişi boşandığını karısını 'başkasıyla ilişkisi olduğu' gerekçesiyle kıskanıp çalıştığı iş yerinde pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Çukurova polislerinin yakaladığı şüpheli tutuklandı.

Karsan marka minibüs ile Tofaş marka otomobilin çarpışması kamerada

Adana'da toplu taşıma aracı minibüs ile Tofaş otomobilin çarpıştığı ve 9 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. O anda yolcuların büyük panik yaşadığı görüldü.

Adana’da 4,4 büyüklüğünde deprem

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Oğlunun şehit haberini aldığı sıradaki bakışlarıyla hafızalara kazınan baba hayatını kaybetti

Fırat Kalkanı Operasyonu çerçevesinde Suriye'nin Elbab kentinde 7 yıl önce şehit olan oğlunun şehadet haberi verilirken bakışıyla akıllarda kalıp yürekleri dağlayan baba hayatını kaybetti

Adana’da hastane yangınında 2 küçük kız çocuğu gözaltına alındı

Adana Valiliği, eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin arşiv bölümünde çıkan yangın ile ilgili 12 ve 15 yaşlarında 2 kız çocuğunun gözaltına alındığını açıkladı.

Rüşvet operasyonunda yeni iddialar

Adana'da ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin reklam ilanlarında 58 milyon TL yolsuzluk yaptığı, başdanışmanın ise reklam şirketlerine ev kirasını ödeterek vücudunun çeşitli yerlerine estetik ameliyatı yaptırdığı öne sürüldü.

Adana Büyükşehir Belediyesine yapılan operasyonda 10 kişi gözaltına alındı

Adana Büyükşehir Belediyesine ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu çerçevesinde şafak vakti yapılan baskınlarda şuanda kadar 10 kişi gözaltına alındı.

Kuzey Irak’ta şehit düşen astsubayın şehadet haberi baba evine ulaştı

Kuzey Irak'ta teröristlerle yaşanan çatışma sonrası şehit düşen Astsubay Üstçavuş Nejdet Çalış'ın acı haberi Adana'daki baba evine ulaştı.

Ağır hasarlı binanın beton bağlama noktasından tepsi çıktı

Adana'da yıkımı devam eden ağır hasarlı İnci Apartmanı'nın beton bağlama noktasında tepsi çıktı. Vatandaşların şok olduğu tepsiye İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, İşçiler menemen yapıp unutunca birisi onu oraya koymuştur dedi.

63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kız çocuğunu taciz etti

Adana'da 63 yaşındaki fırıncı, annesi ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında yaşayan ve okul harçlığını çıkarmak için fırında çalışmaya başlayan 16 yaşındaki kız çocuğuna 'cinsel organın' göstererek taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Kız çocuğu o anlar cep telefonuyla görüntüledi.

Kız kardeşinin okumasını istemediği için okulu basıp öğretmenleri dövmüş

Adana'da okulu basıp öğretmenleri döven şahıs tutuklandı. Şahsın ifadesinde, 'Kız kardeşimin okumasını istemiyorum' dediği öğrenildi.

Oğlunu öldüren baba: "Benden sürekli para isteyip darp ediyordu"

Adana'da oğlunu bisiklet sürdüğü sırada öldüren baba çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, babanın verdiği ifadede, Oğlum çalışmıyordu, işsiz olduğu için sürekli para istiyordu. Bundan dolayı aramızda kavgalar çıkıyordu ve zaman zaman beni dövüyordu, artık canıma tak etti dediği öne sürüldü.

2 kamyon çöp bulunan evden dram çıktı: ‘Eşim öldükten sonrasını hatırlamıyorum’

Adana'da yaşayan 78 yaşındaki bir kadının evi, çöplüğe dönüştü. Komşuların CİMER'e şikayeti üzerine yetkililer tarafından temizlenen evden 2 kamyon çöp çıktı. Yaşlı kadın, 'Eşim öldükten sonra yalnız kaldım. Tek benim evim böyle değil. Ekipler herkesin evini temizliyor' dedi. Evin duvarında 1983 yılına ait takvimin asılı olduğu görüldü.

Kozan’da pes dedirten görüntüler

Adana'nın Kozan ilçesinde bozulan bir otomobili çekmek için halat bulamayan şahısların bir çocuğu halat gibi kullanması anbean görüntülendi.

Belediyedeki rüşvetin şifresi: “Zeytinin kilosu 8 bin lira”

Adana'da Seyhan ve Çukurova Belediyelerine yönelik düzenlenen rüşvet ve imar yolsuzluk operasyonunda; belediye yetkililerinin müteahhitlerden rüşvet isterken polis dinlemesine yakalanmamak için 'Zeytinin kilosu 8 bin lira' diye şifreli konuştukları iddia edilirken, rüşvet alıp 1+1 evin 4+1 yapılmasına göz yumdukları da öne sürüldü.

Kadının beyanıyla tecavüzle suçlandı, cezaevine girdi, beraat etti

Adana'da gönül ilişkisi yaşadığı kadına 12 bin lira para veren, daha sonra da ayrılmak isteyen bir kişi, tecavüzle suçlanıp 5 ay hapis yattı. Hapisten çıkıp tecavüzden beraat eden şahıs, kendisine iftira atan kadına dava açtı. Mahkeme, karşı tarafa iftira suçundan hapis cezası verdi.

Hasımlarından kaçıp telefoncuya sığındı: Şüphelilerin iş yerini kurşunladığı anlar kamerada

Adana'da bir kişi hasımlarını fark etmesi üzerine cep telefonu dükkanına koşarak sığınırken şüpheliler iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Bu anlar güvenlik kameralarına yansırken olayda şans eseri yaralanan veya ölen olmadı.

Uyuşturucu tacirinin savunması pes dedirtti

Adana'da aracındaki demir profilden 1 kilo esrar ele geçirilen zanlı tutuklanırken, ifadesinde demir profili aracına aldığı bir kişinin kendisine teşekkür amaçlı verdiğini söylemesi pes dedirtti.

Toplam 118 haber.