ZONGULDAK

ZONGULDAK Haberleri

Özel maden ocağında göçük: 2 işçiden 1’i sağ olarak çıkartıldı

Zonguldak'ta özel bir maden şirketi tarafından işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte 2 işçiden 1'i sağ olarak çıkartıldı. Diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Zonguldak’a şehit ateşi düştü

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) şehadet haberi baba ocağına ulaştı.

Dolandırıcıların yöntemi pes dedirtti, WhatsApp’tan yazışarak 1,5 milyon lira dolandırdılar

Zonguldak merkezli 5 ilde çekilişle cep telefonu kazanmayı vadeden dolandırıcıların WhatsApp'tan yazışarak 30 kişiyi 1,5 milyon lira dolandırdığı ortaya çıktı. 12 kişilik şebekenin birbirleriyle de hiç telefon görüşmesi yapmadığı tespit edildi.

Kesikbaş cinayetinde 11 şüpheliden 5’i adliyede

Zonguldak'ta 71 yaşındaki Mustafa Keleş'in başının kesilerek öldürüldüğü olayın ardından soruşturmayı derinleştiren ekipler gözaltına alınan 11 şüpheliden 5'ini adliyeye sevk etti.

Zonguldak’ta feci kaza: Evinin önünde otururken kamyonetin altında can verdi

Zonguldak'ın Beycuma beldesinde kontrolden çıkan kamyonet bir evin önüne uçtu. Kaza anında evin önünde oturan yaşlı bir adam aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Hastane acilinde oksijen tüpü patladı: 1’i hemşire, 2 yaralı

Zonguldak BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi'nin acil servisinde oksijen tüpünün patlaması sonucu 1'i hemşire iki kişi yaralandı.

Yengesini tehdit etti, üzerine araç sürdü yetmedi baltayla saldırdı

Zonguldak'ta iki yıl önce 52 yaşındaki yengesi Leyla Köse'ye baltayla saldıran sanık Savaş K. hakim karşısına çıktı. İşlediği suç nedeniyle Köse'nin duyu ve organlarından birinin işlevselliğinin zayıflamasına sebep olan sanık, beraatini istedi. Kararını açıklayan mahkeme ise sanığı 5 yıl 10 ay hapis cezası ile cezalandırdı.

Seyir halindeki halk otobüsünde yangın

Zonguldak'tan Kozlu ilçesine seyir halinde ilerleyen halk otobüsünden kıvılcımlar çıkmaya başlayınca yürekler ağızlara geldi. Otobüsün boş olması da büyük bir faciayı önledi.

Çatıda çalışırken fenalaşan adam hayatını kaybetti

Zonguldak'ta çatı işi yaptığı sırada aniden fenalaşarak yere yığılan adam hayatını kaybetti.

Arıların soktuğu talihsiz adam yaşamını yitirdi

Alaplı'da evinin bahçesinde bal arıları tarafından sokulan Yaşar Erdoğan (60) hayatını kaybetti.

Şehit babası kendisine yumruk atan imamı affetti

Park yerinde çıkan tartışma sırasında kavga ettiği Şehit Babası Kamil Demirci'ye yumruk atan imam Ahmet Akkaya, kendisinin elini öpüp özür diledi. Şehit babası Demirci'de kendisinden özür dileyen imamı affettiğini söyleyip hakkını helal etti.

Toplam 11 haber.