Asfalt Çalışmaları Haberleri

Asfalt Çalışmaları Haberleri

Muhtarlar kırsalda yapılan asfalt yollar için Şahin'e teşekkür etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kırsal mahalleleri ziyaret ederek yollara yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Şehitkamil'den Atatürk Mahallesi'ne asfalt yenileme çalışması

Şehitkamil Belediyesi, bozulan ve tahrip olan yolları asfalt çalışmalarıyla yenilemeyi sürdürüyor. Atatürk Mahallesi'nde hummalı bir çalışma yürüten Şehitkamil Belediyesi, cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmasının yanı sıra kaldırım düzenlemesi de yaptı.

Aşırı sıcaklara rağmen asfalt çalışmaları sürüyor

Her yıl ilçe genelinde yaptığı asfalt çalışmalarını arttırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi, aşırı sıcaklara rağmen asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Şahinbey'de havalar ısında asfalt çalışmaları hız kazandı

Yaklaşık 14 yılda 2 milyonu ton asfaltın döküldüğü Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde sıcak havalarla birlikte asfalt çalışmaları hız kazandı.

Şahin, yeni yılın ilk gününde trafiğe açılan yeni yolları inceledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni yılın ilk gününde Oğuzeli ve Şehitkamil ilçelerinde yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Şehitkamil’de asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İbrahimli Mahallesi'nde altyapısı tamamlanan bölgelerde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını vurgulayan Başkan Fadıloğlu, 'İhtiyaç duyulan her nokta da asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz' dedi.

Araban’da bozuk yollarda asfalt çalışmaları sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Araban ilçesine bağlı kırsal mahallelerin bozuk yollarında asfalt ve yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Pancarlı Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Pancarlı Mahallesi'nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve altyapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.