Atma Şahin Haberleri

Atma Şahin Haberleri

Halı ihracatçıları Şahin'i ziyaret etti

TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Abidin Kaplan ve GAHİB Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret ederek, 'Hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Şahin, çocuklarla Medine kahramanı Fahreddin Paşa'yı anlatan sergiyi gezdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı Öncü Bir Fotoğrafçı Medine Müdafii Fahreddin Paşa Sergisi'ni Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin çocuklarla beraber gezdi.

Şahin, Koruyucu Aile Hizmeti Eğitim Çalıştay'ına katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, toplum kalkınmasında gönül elçileri projesi kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Hizmeti Eğitim Çalıştayı'na katıldı.

Şahin, Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi'nde yeni dönemi ve yatırımları anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi'nde Gazi şehirde ulaşım alanında yapılan akıllı ve yeşil dönüşümü anlattı.

GAİB Heyeti, Başkan Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti

Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği ile Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar diledi.

Kadooğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Fatma Şahin'e ziyaret

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeniden seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şahin: 'Bu büyük ailenin en önemli parçası emekçi kardeşlerimizdir'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Depremzedelerden Başkan Şahin'e güllerle teşekkür

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile birlikte Nurdağı ilçesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında depremzede vatandaşlar Fatma Şahin'e, başından gül yaprakları dökerek verdiği destekler için teşekkür etti.

Şahin, 23 Nisan'da koltuğunu çocuklara devretti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, çocuklara devretti.

Şahin: 'Kararlarınızı hep barıştan, dostluktan yana alın'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Gaziantep'te yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapıldı.

Yılmaz, kurum ziyaretleri gerçekleştirdi

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Şahin: 'Bayramlarımızın maneviyatının muhafazası, geleceğe dair en büyük güvencelerimizdendir'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Fatma Şahin mazbatasını aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, 'Öyle bir kazandık ki başkanları olarak herkesin bizde adaleti, emniyeti, kendini bulduğu yeni bir döneme bismillah diyerek başlıyoruz' diyerek yeni dönemine resmen başladı.

Şahin: 'Kadir Gecesi'nin feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlıdır'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin seçim sonrası çalışmaya hemen başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni döneminde saha gezilerine başladı.

Şahin'den Yerel Seçim sonrası Gaziantep'e teşekkür mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yeniden başkan seçilmesinin ardından vatandaşlara teşekkür etti.

Yeniden seçilen Başkan Fatma Şahin, yeni döneminin ilk gününde coşkuyla karşılandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Fatma Şahin, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Büyükşehir adayı Fatma Şahin oyunu kullandı

Cumhur İttifakının Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin oyunu kullandı.

Şahin'den, üreten gençlere destek sözü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ürettiği halıların daha fazla görünürlüğünü sağlaması ve satış kolaylığı için destek sözü verdi, okula ihtisas kütüphanesi kurulacağını müjdeledi.

Şahin: 'Türkiye Yüzyılı'nın en büyük çevre hareketi sıfır atık'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Şahin, gençlerin sorularını yanıtladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 25 Aralık Panorama Müzesi'nde lise ve üniversite öğrencisi gençlerle buluştu, merak edilen soruları yanıtladı.

GTO Meclisi Fatma Şahin'i ağırladı

Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Mart ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis, Disiplin Kurulu ve Meslek Komite üyeleri ile TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin katılımıyla genişletilmiş olarak gerçekleştirildi.

Şahin, Buğday Tanesi Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi'nde Hizmet Alan Engellilerle bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, yeni hizmete alınan Buğday Tanesi Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi'nde tedavilerden yararlanan engellilerle bir araya geldi.

EBRD heyeti Gaziantep'te

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yetkilileriyle katıldığı toplantıda Gazi şehirde yürütülen yeşil şehir çalışmaları ve yeni projeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Gazi Konut Kuzeyşehir'de hak sahiplerinin anahtarları teslim edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Kuzeyşehir'de yapılan 387 konutun anahtar teslim töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

Başkan Fatma Şahin'den Dünya Su Günü mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 22 Mart Dünya Su Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Fatma Şahin'den emeklilere müjde

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 65 yaş üstü vatandaşların kullanacağı, avantaj ve indirimlerden yararlanacağı Emekli Kart' tanıtıldı.

Fatma Şahin: 'Bu memlekette kimse evsiz kalmayacak'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneyşehir Konut Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada memlekette kimsenin evsiz kalmayacağını belirterek, 'Hiç kimse kira fiyatları yüksek oldu diye şikayet etmeyecek. Gaziantep'i birlikte inşa edeceğiz, kararlıyız' dedi.

Şahin: 'Ramazan ayı, yeryüzünde eşsiz bir manevi atmosfer oluşturmaktadır'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin, Müslüman alemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazan ayının tüm bereketiyle yüreklere mutluluk, manevi coşkular ve başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık getirmesi temennisinde bulundu.