Çakar Haberleri

Çakar Haberleri

Gaziantep'te çakar lamba kullanan araçlara denetim

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından çakar lamba takan araçlara yönelik denetim yapıldı.

Çakar lamba yasağına uymayan 195 sürücüye ceza

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından çakar lamba kullanan araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi.

SANKO Üniversitesi'nde Atatürk'ü anma töreni düzenlendi

Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında SANKO Üniversitesi'nde düzenlenen törenle anıldı. Tıp Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lütfi Çakar, '10 Kasım Ata'mızı kaybettiğimiz gün değildir. Fikirlerine daha sıkı bağlandığımız gündür' dedi.

Gaziantep'te modifiyeli araçların sürücülerine ceza yağdı

Gaziantep'te çevreyi rahatsız ederek kamunun rahatını bozacak şekilde gürültü çıkaran ve çakar bulunduran 6 modifiyeli aracın sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te 4 modifiye araç sürücüsüne ceza

Gaziantep'te çevreyi rahatsız ederek kamunun rahatını bozacak şekilde gürültü çıkaran ve çakar bulunduran 4 modifiye aracın sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te 4 modifiye araç sürücüsüne ceza

Gaziantep'te çevreyi rahatsız ederek kamunun rahatını bozacak şekilde gürültü çıkaran ve çakar bulunduran 4 modifiye aracın sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Abdulkerim Çakar, Gaziantep FK’da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Portekiz 2. Lig takımı Academico'da kiralık forma giyen 21 yaşındaki genç gurbetçi hücum futbolcusu Abdulkerim Çakar'ı 3 yıllığına kadrosuna kattı.

Çakar: "Ermenistan Kafkasya'da istikrara kalıcı darbeler vuruyor"

Küresel Stratejik Araştırmalar Derneği (KÜRSAD) Genel Başkanı Mustafa Çakar, Ermenistan'ın saldırgan tavrını kınayarak eylemlerine bir an önce son vermesi için çağrısı bulundu.

2019-2020 Okullar Ne Zaman Açılacak KapanacakAra Tatil Kaç Gün Olacak !

2019-2020 Okullar Ne Zaman Açılacak Kapanacak... Milyonlarca öğrenci 2019-2020 eğitim öğretim döneminde okullar ne zaman açılacak, 2020 ara tatil ne zaman başlayacak ve kaç gün olacak, okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili ne zaman başlayacak gibi soruların cevaplarını arıyor. İşte konu ile ilgili ayrıntılı bilgiler...