Chp Haberleri

Chp Haberleri

31 Mart Seçim Sonrası İlk Kez Konuşan FADILOĞLU CHP'li Belediye Başkanı UMUT YILMAZ'a Dolu Bir Kasa , Arsalar,Evler Bıraktığını Söyledi

Sözcü Gazetesi Yazarı Saygı Öztürk’e konuşan Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, birçok Ak Partili belediyenin aksine CHP’li belediye başkanı Umut Yılmaz’a dolu bir kasa, arsalar, evler bıraktığını söyledi.

Şehitkamil Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre Umut Yılmaz kazandı

Gaziantep'te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi büyük ölçüde tamamlanırken, Şehitkamil Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre CHP'nin belediye başkan adayı Umut Yılmaz kazandı.

Özgür Özel, partisinin Gaziantep mitingine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Gaziantep mitingine katıldı. Özel'in mitingde aday tanıtımı sırasında CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muzaffer Ertürk'ün ismini unutarak 'Mustafa başkan' demesi ise dikkat çekti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karatape'den GTB'ye ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın Karatepe ve beraberindeki heyet, Gaziantep Ticaret Borsasını (GTB) ziyaret ederek, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette, kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

CHP Gaziantep'te istifa şoku

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu ve yönetim kurulu istifa etti. İstifanın meclis üyelikleri listesinde CHP Genel Merkezi ile anlaşmazlıklar sonucu yaşandığı iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Acınız acımız, tasanız tasamızdır'

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde eczaneler bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Acınız acımız, tasanız tasamızdır dedi.

İslahiye'de deprem şehitliğini ziyaret eden Özgür Özel'e tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde deprem şehitliğini ziyareti sırasında depremzede bir vatandaşın tepkisine maruz kaldı.

CHP Lideri Özel: 'Böyle bir günde siyaset yapılmasını doğru bulmuyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde ziyaret ettiği konteyner kentte, Böyle bir süreçte, böyle bir günde kesinlikle siyaset yapılmasını doğru bulmuyorum dedi.

Belediye başkan adayları ve siyasi partilerin oy pusulalarındaki yerleri belli oldu

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından çekilen kura sonucunda, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partilerin birleşik oy pusulalarındaki yerleri belli oldu. Kurada AK Parti 1'inci, CHP 18'inci, MHP 31'inci, İYİ Parti ise 2'inci sırada yer aldı.

Araban'da Siyasi Dönüş: Hasan Doğru, Yeniden Refah Partisi'ne Katıldı!

Gaziantep'in Araban ilçesinde 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday olarak seçilen ve daha sonra Ak Parti'ye geçen Belediye Başkanı Hasan Doğru, Ak Parti'den aday gösterilmeme kararı üzerine yeni bir siyasi tercih yaparak Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

Gaziantep'te CHP Adayları Belli Oldu

CHP'de MYK ve Parti Meclisi dün yapıldı. Toplantıda 240 seçim bölgesinde Belediye Başkan adayları belirlendi.

Şehit cenazesinde CHP'ye tepki

Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlanan şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in cenaze namazı öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gönderdiği çelenk, şehit yakınları tarafından parçalanarak tören alanı dışına atıldı.

CHP'nin 2024 Yerel Seçimlerinde Aday Adaylarından Ücret Talebi Gündemde

CHP'nin 2024 yerel seçimleri öncesinde, büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayı olanların belirlenmesi sürecinde yeni bir gelişme yaşandı.

CHP’de TBMM İdari Amirliği İçin Yarışan Adaylar Arasındaki Toplantı Erteledi

CHP'ye yakın kaynaklar, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Genel Başkan Özgür Özel'in adayı olan CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdari Amirliği için planlanan kapalı grup toplantısının, son anda ertelendiğini doğruladılar.

CHP lideri Özel: “Kılıçdaroğlu ile telefonla görüştük, mazbatadan sonra devir teslim yapacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüklerini ifade ederek, 'Mazbatadan sonra devir teslim yapacağız dedi.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık seçimi ikinci tura kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı'nda iki adaylı genel başkan seçimi ikinci tura kaldı.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda gerginlik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı'nda delegeler arasında gerginlik yaşandı.

CHP eski PM Üyesi Öymen, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Parti Meclis Üyesi Örsan Eymen, Cumhuriyet Halk Partisi'nde yapılacak olan olağan kurulda CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: 'Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma izni verildi'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik sözleri nedeniyle tepki çeken CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile ilgili, Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma izni verildi dedi.

CHP Gaziantep İl Başkanlığı ilk adayı Şarklı oldu

İlçe kongrelerini tamamlayan ve 24 Eylül'de İl Kongresine gidecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Örgütünde ilk adaylığını açıklayan isim Avukat Ulaş Şarklı oldu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş’ın belediye başkanı adayı olduğunu duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Mansur Bey bizim belediye başkanımızdır ve adayımızdır' dedi.

Abdulhamit Gül'den Kılıçdaroğlu'na 'Yenilen pehlivan güreşe doymazmış'

AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sandığı koysun tekrar seçim yapalım' çıkışına, 'Hiçbir seçim kazanmamış, bugün gelsin tekrar seçim yapalım diyor. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. 2 ay önce sandık önümüzdeydi. Mürekkebi kurumadı milletimizin oy verdiği sandıkta, tekrar sandık gelsin seçim yapalım diyor. Bunların kazanacağı tek seçim CHP Genel Başkanlığı seçimidir' dedi.

Abdulhamit Gül'den Kılıçdaroğlu'na anket cevabı

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun anket açıklamasına ilişkin, Milletin verdiği mesajı okuyamamışlar. Milletin verdiği mesajı okumaktan aciz olduklarını gördük. Seçim sonuçlarına 'anketler bizi kazanacak diye görüyordu, biz de inanıyorduk' diyorlar. Seçim sonuçlarına anketler değil milletin iradesi karar veriyor dedi.

TDP Genel Başkanı Sarıgül: "TDP ile CHP birleşme çalışmaları bugün itibariyle başlamıştır”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 'TDP ile CHP birleşme çalışmaları bugün itibariyle başlamıştır' dedi.

CHP'liler ile AK Parti'liler arasında kavga çıktı, CHP'li meclis üyesi silahına sarıldı

Gaziantep'te seçim için stant kuran AK Parti'li gençlere CHP'li gençler saldırdı. Saldırı sonrası kavga çıkarken taraflar birbirlerine tekme, tokat, yumruk ve taşlarla saldırdı. Olay esnasında silahla havaya ateş açan CHP Şehitkamil Meclis Üyesi Ersin Atar gözaltına alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıya uğrayan AK Parti'li gençlere geçmiş olsun telefonu açtı.

İmamoğlu'nun mitingi öncesi CHP'lilere tepki

Gaziantep'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitingine yaya olarak giden bir grup CHP'li, şehrin işlek caddesinde kısa süreliğine yolu kapattı. Araç yolunu dolduran partililer nedeniyle uzun araç kuyruğu oluşunca bazı sürücüler klakson çalarak duruma tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu: “En geç 2 yıl içerisinde Suriyelileri kendi ülkesine göndereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeliler başta olmak üzere bütün mültecileri 2 yıl içerisinde ülkelerine göndereceklerini söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na saldırı

Seyrantepe'de bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı düzenlendiği iddia edildi. CHP İl binasının karşısındaki binadan silah sesleri duyulduğu, olay yerinde boş kovanlar bulunmasının ardından binada çalışma başlatıldığı öğrenildi.

DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi seçime CHP listesinden girecek.

DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi seçime CHP listesinden girecek.

Gaziantep'teki Abdal aşiretinden 500 kişi CHP'den istifa etti

Seçimlere kısa bir süre kala Gaziantep'teki Abdal aşireti üyesi 500 kişi, CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Konu ile ilgili açıklama yapan grup sözcüsü Mahmut Karalar, seçimde 40 ilde kendilerinin 132 bağımsız milletvekili adayını destekleyeceklerini açıkladı.