Gaski Haberleri

Gaski Haberleri

Belkıs içme suyu tesisi hem tasarruf hem de dinlenme alanları sunuyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapılacak Belkıs İçme Suyu Arıtma Tesisi, hem 1.3 Milyar TL tasarruf sağlayacak hem de çevresine yapılan sosyal donatılarıyla halka hizmet verecek.

GASKİ'den yüksek su fiyatı iddialarına tepki

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), sosyal medyada yayılan su fiyatlarına ilişkin açıklamaya yaparak Gaziantep'teki ilişkin verilerin yanlış olduğunu vurguladı.

Bakan Özhaseki: 'Şehircilik yapacaksanız, ciddi bir belediye başkanlığı yapıyorsanız önceliğinizi böyle altyapı çalışmalarına verirsiniz'

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapımı tamamlanan Nizip İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla açıldı.

GASKİ'den Su Kesintisi Uyarısı: 60 Mahallede Su Kesintisi Yaşanacak!

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), ana şebeke hattında meydana gelen arıza sebebiyle yaklaşık 60 mahallede su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Saat 16.00'a kadar sürebilecek olan su kesintisinin ardından vatandaşlara su verileceği açıklandı.

Gaziantep'te yoğun yağışın sebep olduğu olumsuzluklar giderildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece yoğun yağışların olumsuz sonuçlara yol açmaması için sabaha kadar çalışarak, yaşanan olumsuzların etkisini büyük ölçüde giderdi. Başta GASKİ olmak üzere, Fen İşleri Dairesi, Gaziantep İtfaiyesi ve Kent Estetiği Dairesi ekipleri gece saat 2.30'da yağıştan kaynaklı sorunları çözüme kavuşturdu.

GASKİ'den su ile ilgili yapılan algılara karşı uyarı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), arıtma cihazları satışı sırasında bazı satıcıların şebeke suyu ile ilgili yapmaya çalıştığı algılara karşı vatandaşları uyardı. GASKİ Genel Müdürü yaptığı açıklamada belirtilenlerin aksine Gaziantep'in suyunun temiz ve sağlıklı olduğu bilgisini paylaştı.

Gaziantep'te suya yüzde 10 indirim yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GASKİ Genel Kurulu için toplanan mecliste, suda yüzde 10 indirime gitme kararı aldıklarını açıkladı.

Gaziantep'te su sorunu yaşanmayacak

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Düzbağ Projesi'nin devreye alınmasıyla şehre su temini konusunda olumsuzluk yaşanmadığını belirterek, 'Biz 2023 yaz ayının kazasız belasız, su temini anlamında iyi geçireceğimizi düşünüyoruz' dedi.

GASKİ'nin su borcu yapılandırması için başvurular devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, su borçlarının yapılandırılmasına yönelik başlattığı ve peşin ödeme yapıldığında gecikme faizinde yüzde 90 indirim uyguladığı kampanyaya başvurular devam ediyor.

Gaziantep'te 103 mahallede su kesintisi

GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Hacıbaba İçmesuyu Arıtma Tesislerinde 13 Haziran Salı Günü yapılacak olan yenileme çalışmaları nedeniyle Şahinbey,Şehitkamil İlçelerinde bulunan 103 mahallede saat 11.00 ila 16.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak.

İslahiye ilçesi Boğaziçi-Yeşilyurt Atıksu arıtma tesisi inşaatı tamamlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaski Genel Müdürlüğü tarafından betonarme yapıları tamamlanan, mekanik-elektrik imalatları devam eden İslahiye Boğaziçi-Yeşilyurt MADAD Atıksu Arıtma Tesisi, hizmet vermeye başlamak için gün sayıyor.

GASKİ'ye paylaşım övgüsü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin (GBB) deprem sonrası su yönetimi ile ilgili kent genelinde yürüttüğü çalışmalar ve sosyal medya paylaşımları takdir topladı.

GASKİ'den su kesintisi açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde kentin su ihtiyacını karşılayan tesislerin onarım çalışmalarını tamamlayarak, kentin hiçbir noktasında su kesintisinin bulunmadığını açıkladı.

GASKİ'den içme suyu açıklaması

Gaziantep’in suyu içme ve kullanıma uygun

Sığındığı GASKİ tesislerinde doğurdu

Gaziantep'te depremde panikle evlerinden çıkan 3 çocuklu anne dördüncü çocuğu tesislerde dünyaya geldi

İdrarını içip annesinin çiçeklerini yiyerek hayatta kaldı, 17 yaşındaki Adnan enkaz altındaki 94 saati İHA'ya anlattı

Gaziantep'te yıkılan 5 katlı Gölgeler Apartmanı'nın enkazından 94 saat sonra AFAD ekiplerince yürüyerek çıkartılan Adnan Muhammet Korkut, idrarını içip, annesinin yetiştirdiği çiçekleri yiyerek hayatta kaldığını belirterek, 'Enkaz altında uyumamak için cep telefonu alarmını 25 dakikaya kurdum. Çok dua ettim. Elimdeki tahta parçasıyla tavana vurarak AFAD ekiplerine sesimi duyurdum. Allah AFAD ve GASKİ ekiplerinden razı olsun' dedi.

Gaziantep'te su kesintisi

GASKİ tarafından yapılan açıklamaya göre şebeke yenileme çalışması nedeniyle Gaziantep'te bazı bölgelerde su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gaziantep’te inşaat sektörüne indirim müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, inşaat sektörüne destek eli uzattı ve imar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyenin aldığı ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacağını müjdeledi.

İslahiye’ye altyapısını güçlendirecek yeni tesis

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapımına başlanılan İslahiye Atık Su Arıtma Tesisi, tamamlandığında 51 bin kişinin atık suyunun arıtımını sağlayacak.

Gaziantep'te su kesintisi

GASKİ tarafından yapılan açıklamaya göre şebeke yenileme çalışması nedeniyle Gaziantep'te bazı bölgelerde su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

GASKİ yapılandırma süresini uzattı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, su borçlarının yapılandırılmasına yönelik başlattığı ve peşin ödeme yapıldığında gecikme faizinde yüzde 90 indirim uyguladığı kampanyanın son başvuru tarihini 31 Ocak'a kadar uzattı.

Gaziantep'te su kesintisi

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) 4 Aralık günü Gaziantep'te su kesintisi yaşanacağı mahalleleri duyurdu.

GASKİ duyuru; ? faiz indirimi

Gaziantep GASKİ genel müdürlüğünde duyurulur,Su borçlarını yapılandırma başladı

GASKİ’den borçlulara yapılandırma müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler 7256 Sayılı Kanun kapsamında su borçlarının yapılandırılmasının başlandığını, peşin ödeme yapıldığında gecikme faizinde yüzde 90 indirim uygulanacağının müjdesini verdi.

Gaziantep'te esnafa indirimli su

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeni tip Korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yayınlanan genelgede kapanan iş yerleri sahipleri ve çalışanlarına meskenlerde kullandıkları su tariflerinde yüzde 50 indirime gidileceği müjdesini verdi.

Gaziantep'te su kesintisi yaşanacak mahalleler

GASKİ Genel müdürlüğünün kendi sitesinde yaptığı açıklamaya göre Gaziantep'in bazı bölgelerinde 02.11.2020 tarihinde su kesintisi yaşanacaktır.

GASKİ artık e-devlette

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (GASKİ) vatandaşların internet üzerinden işlemlerini farklı kanallardan zaman kaybı yaşamadan daha hızlı gerçekleştirmesi için örnek bir çalışmaya imza attı. GASKİ aboneleri E-Devlet üzerinden işlemlerini yürütmeye başladı.

Gaziantep'te su tüketimi yüzde 30 arttı

Gaziantep Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (GASKİ) Hüseyin Sönmezler, pandemi sürecinde su kullanımının yüzde 30 arttığını, artan su talebine rağmen herhangi bir sıkıntı yaşanmadan memba kalitesinde suyu şebekelere verdiklerini söyledi.

Gaziantep'te su kesintisi yaşanacak mahalleler

Gaski Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre su kesintisi yaşanacak mahalleleri duyurdu