Kavga Haberleri

Kavga Haberleri

Gaziantep'te boşanma davası sonrası kavga: 1 polis hafif yaralı

Gaziantep'te boşanma davası sonrası taraflar ve avukatlar arasındaki kavgayı ayırmak isteyen polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgada cinayet zanlısı 2 kardeş tutuklandı

Gaziantep'te bir şahsın ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavga sonrası yakalanan ve adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden B.C.İ. ve M.İ. isimli 2 kardeş tutuklandı. Diğer 5 şahıs hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgada 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Gaziantep'te bir şahsın ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavganın araç park etme tartışması nedeniyle yaşandığı ortaya çıkarken, olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheli, tamamlanan yasal işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Hayatını kaybeden şahsın cenazesi ise tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Gaziantep'te bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te çocuklar arasında başlayan tartışmaya ailelerin dahil olması sonucu çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Alacak verecek kavgasında silahla vurulan genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te husumetli olduğu şahıs yada şahıslarla yaşanan kavga sırasında silahla vurulan 23 yaşındaki Akın Kaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan katil zanlısı yada zanlılarını yakalamak için çalışma başlatıldı.

Çocukların kavgasına aileleri dahil oldu: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde çocuklar arasında başlayan tartışmaya büyükler de dahil olunca silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Gaziantep'te 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 5 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin 5 şüpheli şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te silahlı kavga: 1 ölü

Gaziantep'te gün içinde tartıştıktan sonra akşam saatlerinde tekrar karşılaşan husumetli iki şahsın silahlı kavgasında taraflardan biri hayatını kaybetti. Olay sonrası ölen şahsın yakınları katil zanlısının aracına zarar verdi.

Gaziantep'te silahlı kavga: 1 yaralı

Gaziantep'te husumetli 2 şahıs arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada taraflardan biri silahla vurularak yaralandı.

Gaziantep'te husumetlilerin tartışması kanlı bitti: 1 ölü

Gaziantep'te husumetli iki şahsın bıçaklı ve silahlı kavgasında bir kişi ölürken, bir kişi ise yaralandı.

Karısını 8 bıçak darbesiyle öldürdü, ’Pişman değilim’ dedi

Antalya'da hakkında uzaklaştırması bulunan, kıskançlık ve maddi anlaşmazlık yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada da karısını 1'i boynundan olmak üzere 8 bıçak darbesiyle öldüren kocanın emniyetteki ifadesinde, Evimin önünden geçen erkeklerin daireme doğru baktığını düşünüyordum, olay günü de arsa satışıyla ilgili kavga ettik dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı koca, soru soran gazetecilere, 'Pişman değilim' açıklamasında bulundu.

Gaziantep'te kasapların silahlı müşteri kavgası: 2 yaralı

Gaziantep'te adaklık satışı yapan kasaplar arasında müşteri ve yer kapma nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

3 kardeşin öldüğü muhtarlık kavgası firarisi saklandığı samanlıkta yakalandı

Gaziantep'te 3 kardeşin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı muhtarlık kavgası davasında 10 yıl hapis cezası alan firari V.O., jandarma ekiplerinin titiz planlama ve takip çalışmaları sonucu saklandığı samanlıkta olaydan 5 yıl sonra yakalandı.

Sabri Çelebi’nin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi

Gezi Parkı olaylarında eylemcilere pala ile saldırmasından dolayı 'Palalı Sabri' adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin hayatını kaybettiği kavgayla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'te kadınların bıçaklı sopalı kavgası kameraya yansıdı

Gaziantep'te iki grup arasında yaşanan sopalı ve bıçaklı kavgada küfürler havada uçuştu. O anlar başka bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Uçaktaki kavganın ifadeleri ortaya çıktı

Gaziantep Havalimanı'nda Gaziantep-İzmir seferini yapan uçağa sarhoş bindiği iddia edilen Hakim Emrullah Özer ve tanıkların ifadeleri ortaya çıktı.

Park yeri tartışmasında bıçaklanan genç kurtarılamadı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki grup arasında park yeri nedeniyle çıkan kavgada bıçaklanan 20 yaşındaki genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sudanlıların kanlı biten kavgasında iş yeri sahibi tutuklandı

Gaziantep'te Sudanlı çalışanı Atta Almanan'ı öldüren Sudanlı iş yeri sahibi Abobaker Altahir Suloman Hassan tutuklandı. Olay anları çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansımıştı.

Sudanlıların kanlı kavgası kamerada

Gaziantep'te okuyan Sudanlı öğrenci Atta Almanan, yarı zamanlı çalıştığı kafede çalışma ücreti nedeniyle tartıştığı vatandaşı olan iş yeri sahibi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken katil zanlısı iş yeri sahibi gözaltına alındı.

Kira kavgasında eniştesini öldürdü

Gaziantep'te bir şahıs, kira yüzünden bir süredir tartışmalar yaşadığı eniştesini silahla vurarak öldürdü.

Cinayetle sonlanan kuş kavgasının görüntüsü ortaya çıktı

Gaziantep'te gençler arasında kuş meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin'in kalbinden bıçaklandığı anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Kuş tartışması silahlı kavgaya dönüştü: Dede ile torun yaralandı

Gaziantep'te iki genç arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sonrası gençlerden biri ile dedesi yaralandı.

Kalbinden bıçaklanan 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te gençler arasında kuş meselesi yüzünden yaşandığı iddia edilen bıçaklı kavgada kalbinden bıçaklanan 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin hayatını kaybetti.

Gaziantep'te sokakta çıkan kavgada sandalyeler ve sopalar havada uçuştu

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yabancı uyruklu iki grup sandalye ve sopalarla birbirine girdi. Kavga anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Gaziantep'te iş yerinde kavga: 3 gözaltı

Gaziantep'te bir iş yerinde 2 gurup arasında çıkan sopalı kavgaya bulaştığı belirlenen 3 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

Oto sanayi esnafı ile müşteriler arasında silahlı kavga: 1'i ağır 3 yaralı

Gaziantep'te oto sanayi sitesinde esnaf ile müşteriler arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Silahlı kavgada vurulan genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada vurulan 26 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Maganda cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep'te sokakta iki grup arasında çıkan kavgada ateşlenen silahtan çıkan kurşun, dükkanının önünde bekleyen Selçuk Dayan'ın şah damarına isabet etti. Ağır yaralanan Selçuk Dayan, tedavi gördüğü hastanede verdiği 7 günlük yaşam savaşını kaybederken olay anına ait görüntüler oraya çıktı.

Besni’de iki aile arasında bıçaklı kavga: 7 yaralı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde iki aile arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 7 kişi yaralandı.