Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri

CHP lideri Özel: “Kılıçdaroğlu ile telefonla görüştük, mazbatadan sonra devir teslim yapacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüklerini ifade ederek, 'Mazbatadan sonra devir teslim yapacağız dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş’ın belediye başkanı adayı olduğunu duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Mansur Bey bizim belediye başkanımızdır ve adayımızdır' dedi.

Abdulhamit Gül'den Kılıçdaroğlu'na 'Yenilen pehlivan güreşe doymazmış'

AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sandığı koysun tekrar seçim yapalım' çıkışına, 'Hiçbir seçim kazanmamış, bugün gelsin tekrar seçim yapalım diyor. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. 2 ay önce sandık önümüzdeydi. Mürekkebi kurumadı milletimizin oy verdiği sandıkta, tekrar sandık gelsin seçim yapalım diyor. Bunların kazanacağı tek seçim CHP Genel Başkanlığı seçimidir' dedi.

Abdulhamit Gül'den Kılıçdaroğlu'na anket cevabı

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun anket açıklamasına ilişkin, Milletin verdiği mesajı okuyamamışlar. Milletin verdiği mesajı okumaktan aciz olduklarını gördük. Seçim sonuçlarına 'anketler bizi kazanacak diye görüyordu, biz de inanıyorduk' diyorlar. Seçim sonuçlarına anketler değil milletin iradesi karar veriyor dedi.

İçişleri Bakanı Soylu: “Dağdakileri ve şehirdekileri yakaladık”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Kayyumu kaldıracağız' açıklamasını eleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 484 terör örgütü üyesinin işe girdiğini söyleyen Bakan Soylu, '484 PKK ve KCK'lıyı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aldılar. Dağdan geleni, dağdan gelenin kardeşini, oğlunu sözde değer ailesi diyorlar. Dağdakileri yakaladık, şehirdekileri yakaladık. Belediyeden atmak zorunda kaldılar. Çıkarmak zorunda kaldılar, yalancının mumu yatsıya kadar yanar'

Kılıçdaroğlu: “En geç 2 yıl içerisinde Suriyelileri kendi ülkesine göndereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeliler başta olmak üzere bütün mültecileri 2 yıl içerisinde ülkelerine göndereceklerini söyledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile görüştü

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Merkezinde görüştü.

Kılıçdaroğlu, Nurdağı'nda Alman heyetle görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, Almanya Sosyal Demokrat Parti Eş Başkanı Lars Klingbeil ve beraberindeki heyetle görüşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, 'Alman Sosyal Demokrat Parti'yi deprem bölgesinde görmekten son derece mutluyuz' dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Gaziantep'te konuştu

CHP Lideri ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesi Gaziantep'e geldi. Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, her önüne gelenin müteahhitlik yapamayacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu: "Suriyeli kardeşlerimizi en geç 2 yıl içinde kendi anavatanlarına göndereceğiz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Suriyeli kardeşlerimizi en geç 2 yıl içinde kendi anavatanlarına göndereceğiz' dedi.

Deniz Baykal hayatını kaybetti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın vefat ettiğini duyurdu.

Kılıçdaroğlu: 'Aile destekleri sigortasını getireceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Biz aile destekleri sigortasını getireceğiz. Hiçbir ailenin elektriği, suyu ve doğalgazı kesilmeyecek dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Kafkaslar' gafı

Gaziantep'te iş dünyası ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında Gaziantep'i övmek isterken gaf yaparak, Gaziantep hem Orta Doğu'nun hem de Kafkaslar'ın beş yıldızlı kentlerinden birisidir dedi.

Kılıçdaroğlu: 'Suriyelileri ülkelerine göndereceğiz, hafta sonu tatil amaçlı Türkiye'ye gelebilirler'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te esnafı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, iktidarlara geldiklerinde Suriyelileri en geç 2 yıl içerisinde ülkelerine göndereceklerini belirterek, Suriyelilerin hafta sonu tatil için Türkiye'ye gelebilir dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Gaziantep'te Şanlıurfa gafı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te olduğunu unutarak, Şanlıurfa'da olmaktan son derece mutluyum diyerek gaf yaptı. Kılıçdaroğlu, konuşmasında bedava elektrik sözü ile Suriyelileri ülkelerine göndereceğini yineledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gaziantep'te

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'e geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu: “(Sinan Ateş’e suikast) Bu işten ne kadar pis kokuların geldiğinin farkındayız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Baba ve eşi ile konuştum sabırla sonucu bekliyoruz. Tabi ki bize de bilgiler akıyor. Biz bunun farkındayız, tabi ki çok şey biliyoruz bu konuyla ilgili olarak. Bu işten ne kadar pis kokuların geldiğinin de farkındayız. Görevliler işini yapsın diye şimdilik sesimizi çıkartmıyoruz' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Cemal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti

Kocaeli'de yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu evinde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Kılıçdaroğlu: '5'li çete benimle görüşmek için aracı yolluyor'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5'li çetenin kendisiyle görüşmek için aracı yolladığını ifade ederek, çetelerle görüşmeyeceğini belirtti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: 'Kılıçdaroğlu köstebek bürokratlarıyla kapkaç siyaseti yapıyor'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki göstererek, muhalefet liderinin hükümetteki 'köstebek bürokratlar' vasıtasıyla projeleri önceden öğrenerek kendi projesi gibi paylaştığını ve 'kapkaç' siyaseti' yaptığını söyledi. Bakan Bozdağ, iktidar umudunu Türkiye'nin felaketine bağlayan hastalıklı zihniyetlerin olduğunu da söylerken, İsveç ve Finlandiya'nın sözlerini tutmaması halinde NATO'ya giremeyeceğini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli’den Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, TMSF şirketleri üzerinden iddialarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunarak, 750 bin TL tutarında manevi tazminat davası açtı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Bakan Soylu: “Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin terörle mücadelesinden ve terör örgütlerine ’Abluka’dan, atılan ’Pençe’lerden rahatsızmış”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye'nin terör örgütlerine yönelik icra ettiği operasyonlardan rahatsızlık duyduğunu belirterek, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: ”Avrupa Birliği’ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz”

Maltepe Belediyesi, 'Yeni Dönemde AB ve Türkiye' formuna ev sahipliği yaptı. Forumda konuşma gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP olarak bizler Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz. Türkiye'nin Avrupa'nın yeniden inşa sürecinde rol alması, katkı sağlaması gerektiğine inanıyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na 1 Milyon TL’lik tazminat davası açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 Milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.

CHP liderine 100 bin liralık tazminat cezası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı duyurdu: "Manevi tazminatlardan tahsil edilen 150 bin TL, Kılıçdaroğlu’nun hedef aldığı vakıflara bağışlanmıştır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜRGEV ve ENSAR Vakfı iddialarına yönelik, Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz isnatları, akıl ve izan dışı iftiraları nedeniyle, Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine yasal yollara başvurulacaktır. Bir süre önce Yargıtay'dan onanarak kesinleşen davalar nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tahsil edilen manevi tazminatlardan 150 bin TL, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, Kılıçdaroğlu'nun haksız ithamlarla hedef aldığı vakıflara bağışlanmıştır dedi.

Kılıçdaroğlu: "Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti, CHP’dir"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hep, 'Bu Cehape var ya bu Cehape, bu Cehape hep eleştirir, hiç öneri getirmez' derler. Düzceli kardeşlerime şunu söyleyeyim; son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti, Cumhuriyet Halk Partisidir dedi.

AK Parti’li Özkan’dan Kılıçdaroğlu’nun elektriğinin kesilmesi ile ilgili açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriğinin kesilmesi ile ilgili, 'Bu tiyatronun arka planına girmek gerek. Elektriği kesmeye gelen görevlilerin videosu çekilmiş video amatör çekim değil büyük bir prodüksiyon içerisinde kaliteli çekilmiş' dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan birliktelik çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bu bereketli topraklarda hepimizin huzur içinde yaşaması lazım. Gideceğimiz başka yer yok. İki kırmızı çizgimiz var. Birincisi vatan, ikincisi bayraktır. Bunların dışında herkesle otururuz konuşuruz' dedi.