Kongre Haberleri

Kongre Haberleri

23 Nisan Çocuk Şenliğinde son iki gün

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 28 Nisan tarihine kadar devam edecek olan Çocuk Şenliği'nde düzenlenen etkinliklere çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

HKÜ'de 'Adölesan İdiopatik Skolyoz' kongresi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından, 'Adölesan İdiopatik Skolyoz: Gaziantep' Kongresi, alanında uzman bilim insanlarının katılımıyla HKÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde doğa dostu bir yaklaşımla gerçekleştirildi.

Tahmazoğlu'ndan 23 Nisan Çocuk Şenliğine davet

Şahinbey Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yılda çocukların zamanlarını dolu dolu geçirmeleri için 20-28 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek.

Türkiye'nin ilk astronotu Gaziantep'te öğrencilerle buluştu

Türkiye'nin ilk astronotu olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı, Gaziantep Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversite yolunda sınav stratejileri

SANKO Üniversitesi akademisyenleri, 'Üniversite Yolunda Sınav Stratejileri' konulu etkinlik kapsamında Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrencilerle bir araya geldi.

Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliğinde son iki gün

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 04 Şubat tarihine kadar devam edecek olan Çocuk Şenliği'nde düzenlenen etkinliklere çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken hafta sonu etkinlikler heyecan içinde bekleniyor.

Tahmazoğlu'ndan Çocuk Şenliğine davet

Şahinbey Belediyesi vatandaşların ve çocukların sömestr tatillerini dolu dolu geçirmeleri için 28 Ocak-04 Şubat tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenleyeceği Çocuk Şenliği'ne tüm çocukları ve aileleri davet etti.

Tahmazoğlu Bilim Şenliğinde öğrencilerle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Kongre ve sanat Merkezi2nde düzenlenen Şahinbey Bilim Şenliğinde çocuklarla bir araya geldi.

Şahinbeyli konservatuar öğrencileri destansı mücadeleyi canlandırdı

Şahinbey Belediyesi, 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş'unun 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde Gaziantep'in ölümsüz kahramanları Şahinbey'in ve Şehitkamil'in şehit edilişini canlandırdı.

Türk Kardiyoloji Kongresinde bir ilk gerçekleşti

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi 5'inci sınıf öğrencisi Barış Can Altınel, Türk Kardiyoloji Kongresinde sunum yapan ilk öğrenci oldu.

Gaziantep'te 'Birlikte Yeniden İnşa Ediyoruz' konulu fotoğraf sergisi açıldı

Uluslararası Göç Örgütü (IOM) tarafından Birlikte Yeniden İnşa Ediyoruz: Bir iyileşme yolculuğu konulu fotoğraf sergisi Gaziantep Zeugma Kongre Kültür ve Müze Merkezi fuaye alanında açıldı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığının 4. Olağan Kongresinin tarihi belli oldu

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, 26 Kasım Pazar günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek 4. Olağan Kongresi için hazırlıklarını tamamlıyor. Kongre, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan Onat Kutlar Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Malzeme ve Mühendislik Teknolojileri dünyasının kalbi Karadeniz'de attı

5. Uluslararası Malzeme ve Mühendislik Teknolojileri Konferansı Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin (KTÜ) işbirliğiyle KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

42. Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği Ulusal Kongresi gerçekleştirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve Yöneylem Araştırma Derneği'nin (YAD) iş birliğinde düzenlenen 42. Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği Ulusal Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi'nin kitap fuarını kitapseverler çok beğendi

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 14-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' temalı fuar kitapseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

Şahinbey Belediyesi'nin kitap fuarına rekor katılım

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 14-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' fuarına 8 günde 100 bin kişi katıldı.

21. Uluslararası lojistik ve tedarik zinciri kongresi alanındaki uzmanları HKÜ'de buluşturdu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Lojistik Derneği (LODER), Panevezio Kolegija ve Manas Üniversitesi'nin birlikte düzenlediği 21. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi, 'Sürdürülebilir ve Yenilikçi Afet Lojistiği ve Tedarik Zinciri' temasıyla HKÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi'nin 6. kitap fuarı kapılarını açıyor

Şahinbey Belediyesi 6. Kitap Fuarı Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 14 Ekim Cumartesi günü 118 yayınevi ve 70 yazarın katılımıyla kapılarını açıyor.

Tahmazoğlu'ndan kitap fuarına davet

Şahinbey Belediyesi, 14-22 Ekim tarihlerinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' temasıyla düzenleyeceği altıncı kitap fuarında 118 yayınevi ve 70 seçkin yazarı kitap dostları ile buluşturacak.

GİBTÜ, Avrupa'dan ödülle döndü

GİBTÜ Tıp Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Zozan Güleken, Klinik Dermatoloji Kongresi'nde, birçok Avrupalı dermatolog doktorun da üyesi olduğu Polonya Dermatoloji Topluluğu'nun verdiği Prof. Leslaw Grzegorczyk Onur Konuğu Ödülü'nü almaya layık görüldü.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin, 'Türkiye Yüzyılı için hep ileri'

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında basın açıklamasında bulundu.

Avrupa Kardiyoloji Kongresinde bir ilk gerçekleşti

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Dilanur Özveri, Avrupa Kardiyoloji Kongresinde sunum yapan ilk öğrenci olma başarısını gösterdi.

16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı ve Kongresi Gaziantep'te düzenlendi

Güneş enerjisi ve depolama teknolojilerinin yer aldığı 16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı, ELİN Enerji ana sponsorluğunda 20-22 Eylül'de Gaziantep'te Domino Fuarcılık, Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü GÜNDER ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) iş birliği ile düzenlendi.

Enerji sektörü 16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı'nda buluştu

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Global Enerji Derneği iş birliğinde düzenlenen 16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Kongresi ve Fuarı'nın açılışı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP Gaziantep İl Başkanlığı ilk adayı Şarklı oldu

İlçe kongrelerini tamamlayan ve 24 Eylül'de İl Kongresine gidecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Örgütünde ilk adaylığını açıklayan isim Avukat Ulaş Şarklı oldu.

Şahinbeyli öğrenciler yaz tatillerini dolu dolu geçiriyor

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören ana sınıfı öğrencileri el beceri kurslarında aldıkları eğitimle yaz tatillerini dolu dolu geçiriyor.

Şahinbey'de 15 Temmuz Kahramanları anlatıldı

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği panelde Gazeteci Turgay Güler, Yusuf Alabarda ve Gaffar Yakınca 15 Temmuz kahramanlarını ve yaşananları anlattılar.

Bakan Ersoy'dan Şahinbey'in dev eserlerine tam not

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Millet Kütüphanesi'ni ve Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'ni gezerek incelemelerde bulundu.

Şahinbey deneyap atölyeleri geleceğin bilim adamlarını yetiştiriyor

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde oluşturulan Deneyap ve Bilim Şahinbey Atölyelerinde geleceğin Selçuk Bayraktar'ları yetişiyor

14. Ulusal Pediatrik Hematoloji Kongresi

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yurdanur Kılınç, Türkiye Pediatrik Hematoloji Derneği tarafından Ankara'da düzenlenen 14. Ulusal Pediatrik Hematoloji Kongresinde 'En İyi Sözel Bildiri' ödülüne değer görüldü.