Malatya Haberleri

Malatya Haberleri

Malatya’da otomobil ile çarpışan yolcu otobüsü devrildi: 1’i ağır 22 yaralı

Malatya'da otomobil ile çarpışan yolcu otobüsü devrildi. Kazada 1'i ağır 22 kişi yaralandı.

Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Malatya'nın Kale ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre, çok sayıda yaralanın olduğu bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Avukat Karaoğlan: 'DASK arabuluculuk sürecinde deprem mağdurlarını hayal kırıklığına uğrattı'

Malatya Barosu üyesi Avukat Çağdaş Karaoğlan, DASK tarafından, arabuluculuk ile yapılan anlaşmalar gereğince gereken ödemelerin yapılmayarak depremzedelerin dava açma hakları ellerinden alındığını söyledi.

Malatya'daki deprem Gaziantep'te panik oluşturdu

Malatya'da yaşanan 5,2 büyüklüğündeki depremin ardından panikle dışarı koşan Gaziantepli vatandaşların korku dolu anları kameraya yansıdı.

Otobüs kazasında ölenlerin kimliği belli oldu

Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada Süleyman Savaş Evliyagil, Esma Donak, Gülizar Sarsılmaz ve Abuzer Ak hayatını kaybetti.

Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: 4 ölü, 36 yaralı

Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.

Orta Hasarlı Konutların da ağır hasarlı sayılacağına ilişkin genelge yayımlandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde zarar gören 11 ilde uzun zamandır merak konusu olan orta hasarlı konutların akıbeti netleşti. 21.11.2023 tarihinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya imzasıyla yayımlanan genelgeye göre, orta hasarlı olduğu tespit edilmiş konutların hepsi ağır hasarlı binalar gibi işlem görecek. Genelgeye göre bunun istisnalarının bulunduğuna dikkat çeken Malatya Barosu Avukatlarından Çağdaş Karaoğlan, konuya açıklık getirdi.

Art arda iki büyük deprem Gaziantep'te hissedildi

AFAD, 15 dakika arayla Malatya merkezli 5.2 ve 4,7 büyüklüğünde 2 ayrı deprem meydana geldiğini duyurdu

Malatya’da 5.2 Şiddetinde Deprem! Gaziantep Fena Sallandı!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bugün saat 17.46'da meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem, bölgede endişe ve tedirginliğe neden oldu.

DASK için Sigorta Tahkim Komisyonu Hakem Heyeti'nden emsal karar

Malatya Barosu Avukatı Çağdaş Karaoğlan, DASK ödemelerinin yeni tarifeden arttırılan limitler esas alınarak yapılması gerektiğini söyledi.

Betül Çoban Voleybol Turnuvası başlıyor

Gaziantep'in Türkiye 1. Bayan Voleybol ligindeki tek temsilcisi Merinos Gençlik ve Spor kulübü asrın felaketi 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden oyuncusu Betül Çoban adına turnuva düzenliyor. 3 gün sürecek olan turnuva 1. Lig takımlarından Elazığ Bordospor, Konya Ereğli Belediyespor ve Malatya Nicer Hotel Voleybol takımları katılıyor.

Çınar: 'Ülkemize çok güzel bir eser kazandırmışlar, çok etkilendik'

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler beraberinde D.T. Şehitkamil Sahnesi'ni inceledi. D.T. Şehitkamil Sahnesi'ne hayran kaldığını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Doğrusu D.T. Şehitkamil Sahnesini hem görmekle ufkumuz açıldı hem de birazcık imrendik. Gerçekten de Gaziantep'imize, ülkemize çok güzel bir eser kazandırmışlar, çok etkilendik' dedi.

İstanbul’dan gelen baba masaj salonunu bastı: Ortalık savaş alanına döndü

İstanbul'da yaşayan bir baba, Malatya'da bir masaj salonunda çalışan eski eşinin 5 yaşındaki oğlunu yanında getirdiği haberini alınca deliye döndü. İstanbul'dan yola çıkan öfkeli baba çocuğunun taciz edildiği iddiasıyla Malatya'daki masaj salonunu bastı. Camı ve çerçeveyi yerle bir eden adam, salonu adeta savaş alanına çevirdi. O anlar kameralara anbean yansıdı.

Malatya’da dehşete düşüren olay: Husumetlisinin boğazını bıçakla kesip canlı yayın yaptı

Malatya'da bir şahıs tartıştığı husumetlisini bıçakla boynundan yaralayıp sosyal medya hesabında canlı yayın yaptı. Yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken katil zanlısı yakalanarak gözaltına alındı.

YÖK’ten depremden en çok etkilenen 4 il için karar: Özel öğrencilik hakkı verilecek

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), depremlerden en çok etkilenen Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'daki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere talepleri halinde diğer devlet üniversitelerindeki programlarda özel öğrencilik hakkı verilmesini kararlaştırdı.

Malatya’da peş peşe 3 deprem

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi art arda meydana gelen iki depremin ardından saat 18.18'de 4.2 büyüklüğünde bir depremle daha sallandı.

Ogün Özçiçek, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, Yeni Malatyaspor'dan Ogün Özçiçek'i bir yıl kiralık olarak kadrosuna kattı.

Kileci ilk bine giren firmaları kutladı

Türkiye İhracatçılar Meclis (TİM) tarafından Türkiye'nin İlk bin İhracatçısı 2022 araştırması sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, GAİB iştigal sahasındaki illerden Gaziantep'ten 63, Kahramanmaraş'tan 8, Mardin'den 5 ve Malatya'dan 2 firmanın listede yer aldığını açıkladı. Başarılı ihracatçıları kutlayan Kileci, Bu başarının zor günler geçiren bölgemize moral kaynağı olduğunu ifade etti.

ÖSYM’den deprem bölgesiyle ilgili yeni sınav kararı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, depremin etkilediği illerden Hatay, Malatya, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da tekrar sınav yapma kararı aldı.

Deprem Bölgesindeki Sayaç Okuma, Fatura ve Borç İşlemleri Ertelendi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerinin tamamı ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bazı tüketicilerin sayaç okuma, fatura tahakkuk ve tahsilat işlemleri ile tahsil edilememiş borçlarına yönelik işlemleri ertelendi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki Koyunoğlu Caddesi'nde 4 katlı bir bina çöktü. Çökmenin ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, enkaz altında 1 kişinin olduğu iddia edildi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki Koyunoğlu Caddesi'nde 4 katlı bir bina çöktü. Çökmenin ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, enkaz altında 1 kişinin olduğu iddia edildi.

Malatya’da ağır hasarlı 4 katlı bina çöktü

Malatya'da Adıyaman merkezli meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde ağır hasarlı 4 katlı bir bina çöktü.

AFAD: Can kaybı 36 bin 187'ye yükseldi

AFAD: Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde toplam 36 bin 187 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

GKV'li Aslan, Türkiye Şampiyonası'nda yarışacak

Malatya'da gerçekleştirilen Okul Sporları Kros Grup Yarışmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencisi milli sporcu Hatice Kılıç 81 sporcunun katıldığı bölge şampiyonasında birinciliği elde ederek Türkiye Şampiyonasına adını başarıyla yazdırdı.

Malatya'da feci kaza: 6 ölü

Malatya'da hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 6 kişi hayatını kaybetti.

Gaziantep FK, hazırlık maçında berabere kaldı

Gaziantep Futbol Kulübü, hazırlık maçında karşılaştığı 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Malatya'da inşaat halindeki bir binada vinç devrildi. Çok sayıda yaralının olduğu belirtilen olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Malatya'da inşaat halindeki bir binada vinç devrildi. Çok sayıda yaralının olduğu belirtilen olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Düğün dönüşü feci kaza: 8 ölü, 9 yaralı

Sivas'ın Kangal ilçesinde Bursa'da katıldıkları düğünden Malatya'ya dönen davetlileri taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı. Kazada 8 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Mustafa Eskihellaç: “Gaziantep FK’ya geldiğim için çok mutluyum”

Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni transferlerinden Mustafa Eskihellaç, uzun bir transfer sürecinin ardından Gaziantep ekibine katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Eski takımı Yeni Malatyaspor'a teşekkür eden 25 yaşındaki futbolcu, yeni dönemde taraftarlara iyi bir Gaziantep FK izletmek istediklerini belirtti.

Şehit ateşi Malatya’ya düştü

Kuzey Irak'ta terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan 3 askerden biri olan Malatyalı Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli'nin acı haberi ailesine ulaştı.