Meclis Üyesi Haberleri

Meclis Üyesi Haberleri

Başkan Şahin'in beyanname toplantısı sonrası flaş karar

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Yavuzeli'ndeki 2024-2029 Seçim Beyannamesi Vizyon Toplantısı sonrası, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ile İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Altunbaş, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçme kararı aldı.

CHP eski PM Üyesi Öymen, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Parti Meclis Üyesi Örsan Eymen, Cumhuriyet Halk Partisi'nde yapılacak olan olağan kurulda CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

CHP'liler ile AK Parti'liler arasında kavga çıktı, CHP'li meclis üyesi silahına sarıldı

Gaziantep'te seçim için stant kuran AK Parti'li gençlere CHP'li gençler saldırdı. Saldırı sonrası kavga çıkarken taraflar birbirlerine tekme, tokat, yumruk ve taşlarla saldırdı. Olay esnasında silahla havaya ateş açan CHP Şehitkamil Meclis Üyesi Ersin Atar gözaltına alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıya uğrayan AK Parti'li gençlere geçmiş olsun telefonu açtı.

Gaziantep Ticaret Odası seçimleri başladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) seçimleri sabah saatlerinde başladı. 45 meslek komitesi için 291 üye ve 123 meclis üyesi, seçilecek.

Gaziantep Üniversitesi ihalesini bir aylık şirket kazandı

Şahinbey Belediyesi CHP’li meclis üyesi Uğur Kalkan, şirket için "Muhtemelen ihalenin de tek katılımcısı" dedi

Eski Belediye Başkanı patlamada hayatını kaybetti

Gaziantep'teki özel hastanenin COVİD yoğun bakım ünitesindeki yangında, korona tedavisi gören Nizip Sekili eski Belediye Başkanı ve Nizip Belediye Meclis Üyesi Ali Saffet Kanpolat'ın da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Gaziantep Şahinbey Meclis üyesi koronaya yenik düşerek hayatını kaybetti...

Gaziantep Şahinbey CHP Meclis üyesi Hasan Türk, Korona'dan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

HDP İl Başkanı ve CHP'li iki belediye meclis üyesi de tutuklandı

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yapılan ve çok sayıda HDP'linin gözaltına alındığı operasyon sonrası, aralarında HDP İl Başkanı ve CHP'li iki belediye meclis üyesinin de bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

CHP Gaziantep'te İhraç

CHP Araban İlçe Başkanı Mustafa Kayacı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi Yusuf Uğur'un partiden ihraç edilmesi talebiyle İl Disiplin sevk etti