Meslek Lisesi Haberleri

Meslek Lisesi Haberleri

GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ortaöğretim kurumlarını ağırlıyor

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ile Uygulama Otelinin yükseköğretime geçiş sınavları öncesi gezi ve bilgilenme amaçlı tanıtım etkinliklerinin bu dönemdeki konukları, Şehit Karayılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, GAİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Kız Teknik Anadolu Meslek Lisesi ve Hacı Muzaffer Bakbak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.

Sanayicilerle Meslek Lisesi öğrencileri buluştu

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Sanayi Odası iş birliğinde, 'Geleceğimiz Meslek Lisesi'nde' mottosuyla hayata geçirilen 'Sanayicilerle Meslek Liselilerin Buluşması' programı düzenlendi.

Şehitkamil'deki meslek lisesi öğrencilerine nakdi destek

Vali Gül: 'Allah, başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'ndan razı olsun'

Meslek lisesinde okuyanların ailesine aylık 500 lira verilecek

MEB, Gaziantep Valiliği ve Şahinbey Belediyesi ile protokol imzaladı

Tek başına savunma sanayi şirketlerine kafa tutuyor

Meslek lisesi mezunu Gaziantepli kaşif Müslüm İncedal, evinin bir katında geliştirdiği cihazlarla milyonlarca dolarlık büyüklükteki savunma sanayi şirketlerine tek başına kafa tutuyor.

Yeni doğan bebeğini çöpe atan annenin görüntüleri ortaya çıktı

Yeni doğan bebeğini çöp konteynerine bırakarak ölümüne sebep olan anne Ezgi Ç. (22)'nin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bebeğini naylon bir poşete koyup, soğukkanlılıkla dışarı çıkan kadının tavırları pes dedirtirken, Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olduğu öğrenildi.

Meslek liseleri açıldı, öğrenciler okulun yolunu tutu

Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu kararla Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri uzun bir aradan sonra bugün itibariyle yüz yüze eğitime başladı. Okulun açıldığı ilk gün meslek lisesi öğrencileri, sınıflarının yolunu tuttu.