Nizip Haber Haberleri

Nizip Haber Haberleri

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Fatih Karagümrük: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Gaziantep FK, Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Mücadelenin 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Fatma Şahin'nden 19 Mayıs mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Dev marketler zinciri Anadolu'ya açıldı

ANPA GROSS Marketler Zinciri, yeni mağazasını 'Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sanayi şehri ve yıldızı olarak anılan Gaziantep'te 'ANPA GROSS 27 AVM'de hizmete açtı.

Otoyolda 2 tır çarpıştı: 3 yaralı

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Nurdağı kesiminde 2 tırın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza sonucu tırda sıkışan bir sürücü, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarılabildi.

Yılmaz: 'Bağımsızlık ve gelecek vizyonunun ışıldayan ifadesi: 19 Mayıs 1919'

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Ünverdi'den 19 Mayıs mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yayımladığı mesajla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi Gaziantep'te hizmete açıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi olan Şahinbey Millet Kütüphanesi vatandaşın hizmetine açıldı.

Medical Point Gaziantep karaciğer nakli bilgilendirme toplantısı düzenledi

Medical Point Gaziantep karaciğer hastalıklarına, karaciğer nakline dikkat çekmek ve bilgilendirmek için 'Karaciğer Transplatasyon' toplantısı düzenledi.

Gaziantep'te 1 milyon TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi: 32 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince sigara kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda 32 şüpheli gözaltına alındı, piyasa değeri 1 milyon 67 bin 800 TL olan kaçak sigara ve çay ele geçirildi.

GAGİAD Başkanı Konukoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HKÜ'de 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında milli mücadele döneminin tarihi arka planını ve bu dönemde yaşanan önemli olayların ele alındığı 'Milli Mücadele'nin İlk Adımı 19 Mayıs 1919' konulu konferans Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde (HKÜ) gerçekleştirildi. Konferans sonunda, HKÜ Spor Topluluğu tarafından düzenlenen 2024 Spor Turnuvalarında dereceye giren takımlara ödülleri törenle verildi.

Yılmaz: 'Takımın ölüm kalım maçına hepinizi bekliyorum'

Gaziantep FK'ya moral ziyareti gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 'Takımın ölüm kalım maçına hepinizi bekliyorum. Yarın protokolün tam karşısındaki tribünde seyircilerle birlikte avazım çıktığı kadar Gaziantepspor diye bağıracağım. Takımınızı yalnız bırakmayın. Bizi yalnız bırakmayın' dedi.

OSB Başkanı Cengiz Şimşek'ten 19 Mayıs mesajı

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih olan 19 Mayıs 1919'un yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kadooğlu'ndan 19 Mayıs kutlama mesajı:

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mehmet Çıkmaz'dan 19 Mayıs mesajı

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, yayımladığı mesajla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Zeynal Abidin Kaplan'dan 19 Mayıs kutlama mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, bir mesaj yayımlayarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Gaziantep'te drift atan sürücüye 33 bin 739 TL ceza

Gaziantep'te trafiğe açık alanda diğer araçlara aldırış etmeden drift atan sürücüye 33 bin 739 TL ceza uygulandı.

Vali Çeber ile Fatma Şahin'den Gaziantep FK'ya moral ziyareti

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Fatih Karagümrük ile çok kritik bir maça çıkacak olan Gaziantep FK'ya moral ziyaretinde bulundu.

Jandarmadan 269 ilkokul öğrencisine çevre bilinci eğitimi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince 269 ilkokul öğrencisine çevre bilinci eğitimi verildi.

Yılmaz: 'Göstereceğiniz anlayışa sığınıyorum'

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan 19 Mayıs Gençlik Konseri öncesinde, konserin yapılacağı alanda ikamet eden yurttaşlara karanfille birlikte bir mektup gönderdi.

16 yıllık sırrın altından vahşet çıktı

Gaziantep'te 2008 yılında kaybolan ve o zaman 23 yaşında olan Erdal Öztürk'ün silahla ateş edilerek, kafası kesilerek ve yakılarak öldürüldükten sonra gömüldüğü ortaya çıktı.

Tahmazoğlu 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda gençliğin milletin gücü ve yarınları olduğunu belirtti.

Suç örgütü lideri lüks villada yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan aranan örgüt lideri ile aranan 2 şahıs yakalandı.

Panorama Müzesi'ni gezen Kazım Karabekir Paşa'nın kızı Timsal Karabekir duygu dolu anlar yaşadı

Kazım Karabekir Paşa'nın kızı Timsal Karabekir, 'Cumhuriyet'e Giden Yol' Konferansı öncesinde 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi'ni gezerken duygu dolu anlar yaşadı.

GTO Başkanları 19 Mayıs'ı kutladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M. Bora Zor: 'Gazeteciler, habercilik refleksini kaybediyor'

Anadolu Basını, sorun sarmalı içerisinde ayakta kalma mücadelesi verirken, yeni sorunların değil, çözümlerin konuşulması gerektiğini belirten Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M.Bora Zor, ' Ekonomik sıkıntılar, dezenformasyon yasası, internet yasası derken gazeteciler, habercilik refleksini kaybetmeye başladı. Etki Ajanlığı tasarısı da basın için yeni bir sorun olarak karşımızda duruyor' dedi.

Başkan Doğan, seçim döneminde uzman çavuşlara verilen sözlerin tutulmasını istedi

Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği (TUZED) Genel Başkanı Ömer Doğan, seçim döneminde uzman çavuşlara verilen sözlerin takipçisi olduklarını belirterek, verilen sözlerin yerine getirilmesini istedi.

GAÜN öğrencileri geliştirdikleri projeleri liselilere anlattı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, TEKNOFEST kapsamında geliştirdikleri projeleri, Bedreddin Ayni Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde açtıkları stantla sergiledi.

GTB heyeti TOBB 80. genel kuruluna katıldı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve TOBB delegesi meclis üyeleri, Ankara'da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurulu'na katıldı.

Yılmaz, motivasyon ziyaretlerini sürdürüyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, belediye hizmetlerini daha iyi hale getirmek ve personel ile daha yakın ilişkiler kurarak motivasyonlarını artırmak amacıyla farklı birimlerde çalışan personelleri ziyaret etmeyi sürdürüyor.