Nurdağı Haberleri

Nurdağı Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Satırhöyük mevkiinde tıra çarpan otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Depremzedelerden Başkan Şahin'e güllerle teşekkür

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile birlikte Nurdağı ilçesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında depremzede vatandaşlar Fatma Şahin'e, başından gül yaprakları dökerek verdiği destekler için teşekkür etti.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Gaziantep'te depremzedelerle bir araya geldi

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremzedelerle bir araya gelerek resim sergi alanını gezdi.

Konteynerde çıkan yangın paniğe neden oldu

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir vatandaşın yaşadığı konteyner, çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında konteyner yakınında akaryakıt istasyonu ile çok sayıda traktörün bulunması paniğe yol açtı.

Feci kaza baba ile oğlunu hayattan kopardı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişinin baba-oğul olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'te iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 6 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nurdağı kesiminde tırla otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Koyun besicisinin öldürüldüğü olayda 7 şahıs tutuklandı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde koyun çiftliği sahibi Ali Çirkin'in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli şahıs tutuklandı.

Koyun besicisi çiftliğinde öldürülmüş halde bulundu

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde koyun çiftliği sahibi Ali Çirkin, tabanca ile vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili çiftlikte çoban olarak çalışan yabancı uyruklu bir şahıs ile birlikte toplam 6 şüpheli cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Otomobil ile yakıt tankeri çarpıştı, sürücü ağır yaralandı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde otomobil ile yakıt tankerinin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Feci kaza, yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yıldırım: 'Ramazan'ın bereketini İslahiye ve Nurdağı ile paylaşalım'

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Ramazan yardımlarının 6 Şubat depremlerinde büyük hasar alan ve hala toparlanma süreci devam eden İslahiye ve Nurdağı ilçelerine yapılması çağrısında bulundu.

Nurdağı'nda tamamlanan konutlar sahiplerine teslim ediliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde Nurdağı Bademli TOKİ Konutları'nda tamamlanan 136 konutun anahtar teslim töreni yapıldı.

Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Nurdağı Kartal Köyü sakinleriyle buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Nurdağı ilçesine bağlı Kartal, Hisar ve Çakmak kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi.

Jandarmadan depremzede çocuklara trafik eğitimi

Gaziantep'te jandarma trafik ekiplerince Nurdağı ilçesindeki depremzede çocuklara yönelik trafik eğitimi verildi. Eğitim sonrası çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Şahin: 'Deprem Anma ve Eğitim Merkezi ile gelecek nesiller bilinçlendirilecek'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gelecek nesilleri bilinçlendirmek, deprem esnasında yapılması gerekenleri anlatmak ve mimarlık ile inşaat mühendisliği öğrencilerine eğitim amaçlı ziyaret fırsatı vermek için Nurdağı'nda 'Deprem Anma ve Eğitim Merkezi' inşa edeceklerini söyledi.

Bakan Kacır: 'Deprem bölgesinde devletimizin tüm imkânlarını en üst düzeyde seferber ettik'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep'te Nurdağı İpekyolu Çarşısı ile Nurdağı Sosyal Girişimcilik Merkezi Açılışı'na katıldı. Bakan Kacır, deprem bölgesindeki yatırımlara vurgu yaparak, Deprem bölgesinde devletimizin tüm imknlarını en üst düzeyde seferber ettik' dedi.

Gaziantep'te silah kaçakçılığı operasyonu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, yurt genelindeki kaçakçılıkla mücadele kapsamında Nurdağı ilçesinde bir iş yerine baskın düzenledi. Operasyonda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. İş yeri sahibi ve 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te 4 göçmen kaçakçısı organizatörü yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele kapsamında Nurdağı ilçesinde operasyon düzenledi. Operasyonda, 4 göçmen kaçakçısı organizatör gözaltına alındı.

Şahin, 3'üncü döneminde İslahiye ve Nurdağı'na götüreceği projeleri anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, 3'üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri kapsayan seçim beyannamesini tanıtmak amacıyla Nurdağılı ve İslahiyeli vatandaşlarla bir araya geldi.

Deprem bölgesindeki besicilere milyonluk yem desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İslahiye ve Nurdağı'nda hayvan yetiştiriciliği yapan ve hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlara toplamda 2 milyon kilogram hayvan yemi dağıtacak.

Şahin, deprem zirvesinde deprem anma ve eğitim müzesi projesini anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nurdağı'nda hayata geçirilecek Deprem Anma ve Eğitim Müzesi ile her vatandaşı bilinçlendirmenin yanı sıra simülasyon ve zaman tüneli sayesinde de hangi yapının neden az hasarlı, çok hasarlı veya sağlam olduğunun anlaşılabileceğini söyledi.

Gaziantep'te yolcu otobüsünde 2 kilo uyuşturucu bulundu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nurdağı ilçesinde bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada 2 kilo 600 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Gaziantep'te skunk operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında Nurdağı ilçesinde bir eve baskın düzenledi. Narkotik köpeklerin de katıldığı operasyonda, 3 kilogram skunk ele geçirildi. Evde bulunan Ö.A. isimli şüpheli gözaltına alındı.

Depremde 3 çocuğunu ve eşini kaybeden baba günde iki kez mezarlığa gidiyor

6 Şubat 2023 depremlerinde Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde eşini ve 3 çocuğunu kaybeden Kenan Demir, 11 kişinin yaşadığı binadan tek kurtulduğuna sevinemedi. Günde iki kez ailesinin defnedildiği mezarlığa ziyarete giden acılı baba Demir, Bir sene oldu ama bir gün, bir saat gibi bana, daha bugün olmuş gibi, hiçbir şey değişmiyor dedi.

Gaziantep Nurdağı'nın ayakta kalan tek camisinde kandil yoğunluğu

Gaziantep'te depremin en çok etkilediği Nurdağı ilçesinin merkezinde ayakta kalan tek camide Miraç Kandili yoğunluğu yaşandı. Kandil programında Kuran okundu, dua edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Acınız acımız, tasanız tasamızdır'

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde eczaneler bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Acınız acımız, tasanız tasamızdır dedi.

Depremde yıkılan mahallede bir tek cami ayakta kaldı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin büyük yıkım yaptığı Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, bir mahalle yıkıldı, inşaat halindeki cami ve minaresi ise ayakta kaldı.

Dev viyadüklerdeki genleşme derzleri ve deprem takozlarındaki bozulmalar çelik malzemelerle giderildi

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinin en büyük yıkımı yaptığı Gaziantep'in Nurdağı ilçesinden geçen TAG otoyolundaki dev viyadükler depremde hasar almadı. Bazı viyadüklerdeki genleşme derzleri ve deprem takozlarındaki bozulmalar, çelik malzemelerle giderildi.

Gaziantep Büyükşehir, depremler sonrası çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde ağır hasar alan İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde hayatın normale dönmesi için tüm alanlarda imkanları seferber etti.