Oğuzeli Belediye Haberleri

Oğuzeli Belediye Haberleri

Kılıç'tan veda mesajı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından görevi devredecek olan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç veda mesajı yayımladı.

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Oğuzeli'nde miting gibi açılış

Oğuzeli Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Mehmet Sait Kılıç'ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı miting havasında gerçekleşti.

Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli MYO öğrencileriyle bir araya geldi

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Kılıç seçim beyannamesini duyurdu

Oğuzeli Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Mehmet Sait Kılıç, düzenlediği toplantı ile seçim beyannamesini duyurdu.

Kılıç'tan Gazi'lik unvanı mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 8 Şubat 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Antep'e 'Gazilik' unvanının verilişinin 103. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Kılıç'tan Miraç Kandili mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Miraç Kandili'ni yayımladığı mesaj ile kutladı.

Oğuzeli Belediyesi çalışanların yüzünü güldürdü

Oğuzeli Belediyesi Belediye-İş Sendikası ile 2024 yılı personel maaş artışı için toplu iş sözleşmesi protokol töreni gerçekleştirildi.

Kılıç'tan Regaip Kandili mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kılıç'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ile mesaj yayımladı.

Kılıç'tan 25 Aralık mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kılıç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç, adaylık başvurusunu yaptı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi'nde devam eden başvuru süreci kapsamında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Oğuzeli Belediyespor'da Okan Tere dönemi

Gaziantep 1. Amatör Liginde mücadele eden Oğuzeli Belediyespor, Teknik Direktör Okan Tere ile anlaştı.

Oğuzeli sağlık üssü oluyor

Gaziantep'in en hızlı gelişen bölgesi Oğuzeli ilçesi sağlık üssü oluyor. Oğuzeli Belediyesi tarafından yapılan imar değişikliğiyle depremde zarar gören Oğuzeli Devlet Hastanesi'ne 6 bin metre kare alan eklenirken ikinci bir hastane yapımı için de 16 bin metre karelik yer imar onayından geçti.

Oğuzeli'nde festival coşkusu Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası ile sona erdi

Oğuzeli Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Nar, Yöresel Kurutmalık, Kültür ve Sanat Festivali, 4. Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası ile sona erdi. Minikler, Yıldızlar ve Büyükler kategorilerinde yapılan şampiyonada çim sahada kıyasıya bir mücadele yaşanırken, şampiyonayı takım klasmanında Gaziantep birinci bitirdi. Zorlu karşılaşmalara sahne olan +90 kilo baş pehlivanların mücadelesinde ise Gaziantep'ten Barış Güngür birinci oldu.

Oğuzeli'nde Nar ve Kurutmalık festivali Öykü Gürman ile renklendi

Oğuzeli Belediyesi tarafından bu yıl Geleneksel Nar, Yöresel Kurutmalık, Kültür ve Sanat Festivali'nin 2. Gününde Türk Sanat Müziği ekibi ve ünlü Şarkıcı Öykü Gürman sahne aldı.

Deliklitepe Seyir Terası'na en iyi proje ödülü

Oğuzeli Belediyesi'nin 'Deliklitepe Tarihi ve Kültürel Zenginlikleri ile Turizmde Yerini Alıyor' projesi Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri ödül töreninde 'Yılın Proje Ödülü'ne layık görüldü.

Kılıç, 'FETÖ ve işbirlikçileri Türk milletinin tokadını yemiştir'

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Oğuzeli'nde haşerelere karşı ilaçlamalar yoğunlaştırıldı

Oğuzeli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte sinek, sivrisinek ve haşere artışının önüne geçilmesi amacıyla ilaçlama seferberliği başlattı.

Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gaziantep'ten bayram mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç yayımladıkları mesaj ile tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Gaziantep'ten Kadir Gecesi mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait kılıç, yayımladığı mesaj ile Kadir gecesini kutladı

Nar diyarı Oğuzeli'nde 'nar soslu ürünlerin yasaklanması' sevinci

Nar ekşisi izlenimi veren nar aromalı sos, nar sosu, narlı sos, nar ekşili sos, nar aromalı şurup ve nar ekşili şurup gibi ürünlerin piyasaya arzının yasaklanması kararı, tescilli nar diyarı Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde sevinçle karşılandı. Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 'Türkiye'nin en kaliteli, en orijinal ve katkısız nar ekşisini üretiyoruz' dedi.

Kılıç'tan Ramazan Ayı mesajı

Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımlayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 'Anlatmaya bile gücümüzün yetmediği acılar yaşadığımız, sıkıntılı ve çetin günlerden geçtiğimiz bu günlerde ramazan ayının manevi iklimi inşallah bizleri feraha erdirecektir

Tahmazoğlu, Berat Kandilini kutladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gaziantep'te 10 Ocak kutlamaları

Gaziantep'in Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Araban Belediye başkanı Hasan Doğru ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrullah Kubba yayımladığı mesaj ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Kılıç'tan 25 Aralık mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.