Oğuzeli Haberleri

Oğuzeli Haberleri

Türkiye'nin en genç muhtarı mührü babasından alarak göreve başladı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde 19 yaşındaki Özkan Bozdoğan, en yakın rakibini 2 oy farkla geçerek muhtarlık seçimlerini kazandı. Türkiye'nin en genç muhtarı olan Bozdoğan, seçimleri kazanması ve mazbatasını almasının ardından önceki muhtar babasından da mührü alarak resmen göreve başladı.

Kılıç'tan veda mesajı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından görevi devredecek olan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç veda mesajı yayımladı.

GAÜN öğrencilerinden adliye ziyareti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Adalet Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ali Altunbaş'ın koordinesinde Gaziantep Adalet Sarayına giderek duruşma seyrine katıldılar.

Gaziantep'te jandarma ekiplerinden sahte deterjan operasyonu

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından Oğuzeli ilçesinde bir iş yerinde sahte deterjan üretimine yönelik yapılan operasyonda 1,5 milyon TL olan sahte deterjan ve şampuan ele geçirildi.

Şüphe üzerine durdurulan araç çalıntı çıktı

Gaziantep'te Oğuzeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araç çalıntı çıkarken, içerisindeki 2 kişi ise gözaltına alındı.

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda Yangın Güvenliği eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Çevik Taşdemir, Öğretim Görevlisi Mehmet Palabıyık ve Öğretim Görevlisi Yasin Eroğlu koordinatörlüğünde öğretim elemanları ve öğrencilere 'Yangın Güvenliği ve Tahliye Yöntemleri' konulu seminer eğitimi verildi.

Oğuzeli'nin çehresini değiştirecek proje başladı

Oğuzeli'ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçip, Oğuzeli'nin çehresini değiştirecek ve daha modern bir hale getirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk yıkımı gerçekleştirildi.

Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde babalarını bıçaklayarak öldüren, üvey anneleri ile küçük kardeşlerini ise yaralayan 2 kardeş tutuklandı.

İki oğlunun bıçaklı saldırısına uğrayan baba hayatını kaybetti

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde 2 oğlunun bıçaklı saldırısına uğrayan baba hayatını kaybetti. Aynı olayda hayatını kaybeden şahsın eşi ile küçük oğlu da yaralandı. Babalarını öldürdükleri iddia edilen ve olay sonrası kaçan katil zanlısı 2 kardeş ise jandarma ekiplerince yakalandı.

GAÜN öğrencilerinden denetimli serbestlik müdürlüğüne teknik gezi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ali Altunbaş ve Öğr. Gör. Dr. Ali Balkan koordinesinde Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teknik gezi düzenledi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Oğuzeli'nde miting gibi açılış

Oğuzeli Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Mehmet Sait Kılıç'ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı miting havasında gerçekleşti.

Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli MYO öğrencileriyle bir araya geldi

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Kılıç seçim beyannamesini duyurdu

Oğuzeli Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Mehmet Sait Kılıç, düzenlediği toplantı ile seçim beyannamesini duyurdu.

Kılıç'tan Gazi'lik unvanı mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 8 Şubat 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Antep'e 'Gazilik' unvanının verilişinin 103. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Kılıç'tan Miraç Kandili mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Miraç Kandili'ni yayımladığı mesaj ile kutladı.

Oğuzeli Belediyesi çalışanların yüzünü güldürdü

Oğuzeli Belediyesi Belediye-İş Sendikası ile 2024 yılı personel maaş artışı için toplu iş sözleşmesi protokol töreni gerçekleştirildi.

Oğuzeli'nde Cami, Kur'an kursu ve sağlık merkezi yapımı için protokol imzalandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Modeli ile Oğuzeli ilçesine bağlı Büyükşahinbey Mahallesi'ne yeni bir cami, Kur'an kursu ve sağlık merkezi yapımı için protokol imzaladı.

Trafodan elektrik kablolarını çalan 3 şahıs suçüstü yakalandı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde 3 şahıs, sulama sistemine ait trafodan elektrik kablolarını kestiği esnada suçüstü yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Oğuzeli'nde öğrencilere trafik eğitimi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Oğuzeli ilçesindeki ilkokul öğrencilerine trafik güvenliği konusunda eğitim verdi. Trafik Jandarması Timleri, öğrencilere temel trafik kuralları, servis araçlarının kullanımı ve yayaların uyması gereken kuralları anlattı.

Oğuzeli Hanım Ellere Proje ödülü

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği tarafından düzenlenen 6. Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni 'Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar' teması ile İstanbul bir Otelde gerçekleşti.

Kılıç'tan Regaip Kandili mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kılıç'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ile mesaj yayımladı.

Gaziantep'te 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 22 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, Oğuzeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Büyükşehir, Gaziantep modeli ile yeni bir proje için harekete geçti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Modeli ile Oğuzeli ilçesine bağlı Büyükşahinbey Mahallesi'ne yeni bir sağlık ocağı, cami ve Kur'an kursu yapımı için harekete geçti.

Kılıç'tan 25 Aralık mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Sözleşmeli Er Gaziantep'te Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

Samsun'un Terme ilçesine bağlı olan sözleşmeli Er Abdulsamet Duran, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Gaziantep'te 3,5 milyon TL'lik sahte deterjan ele geçirildi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Oğuzeli ilçesinde bir işyerine düzenlenen operasyonda, 3,5 milyon TL değerinde sahte deterjan malzemeleri ele geçirdi.

Kılıç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç, adaylık başvurusunu yaptı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi'nde devam eden başvuru süreci kapsamında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptı.