Polis Haberleri

Polis Haberleri

Gaziantep'te boşanma davası sonrası kavga: 1 polis hafif yaralı

Gaziantep'te boşanma davası sonrası taraflar ve avukatlar arasındaki kavgayı ayırmak isteyen polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Gaziantep'te özel çocuk Efe'nin polis olma hayali gerçek oldu

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, polis olmayı hayal eden özel çocuk Efe Cuma için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, Efe Cuma bir günlüğüne polis oldu.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından narkotik suçlarla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 5 kişi tutuklandı.

Ağır hasarlı binada intihar etmek isteyen şahsı ekipler kurtardı

Gaziantep'te yıkım kararı alınan bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaş, polis ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile kurtarıldı.

Tahmazoğlu, Polis Haftasını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.

Gaziantep'te zincirleme trafik kazası: 3'ü polis 4 yaralı

Gaziantep'te 3 tır ile 1 polis aracının karıştığı zincirleme trafik kazasında 3'ü polis 4 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Gaziantep'te asayiş operasyonu: 603 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından asayiş suçları ile mücadele kapsamında son bir ayda gerçekleştirilen operasyonlarda 603 şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 184 tutuklama

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadeleye yönelik son bir ayda gerçekleştirilen operasyonlarda 184 şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te boşanma aşamasındaki polis dehşet saçtı: 1 kişi öldü

Gaziantep'te eşiyle boşanma aşamasında olan polis memuru konuşmak için gittiği eniştesini 6 el ateş ederek öldürdü.

Çankırı'da tır otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 3 yaralı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesi-Karabük sınırında yer alan D100 karayolunda tırın otomobilin üzerine devrilmesi neticesinde 4 kişi öldü, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında 4 ikamete ve 2 işyerine düzenlenen operasyonda 6 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyonda 4 şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, Şehitkamil polis lojmanlarını inceledi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Şehitkamil Polis Lojmanlarını yerinde inceledi.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından uyuşturucuya yönelik yapılan operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından hırsızlık suçundan 7 yıl 1 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Eski eşini öldüren polis intihar etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde polis memuru, eski eşini öldürüp intihar etti.

Tırla çarpışan otomobilde 3’ü polis memuru 4 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'da dönüş yapmak isteyen tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralanırken yaralılardan 3'nün polis memuru olduğu öğrenildi.

Gaziantep'te kovalamaca sonucu uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Gaziantep'in Araban ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan motosikletli iki şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin üzerinden uyuşturucu madde, tabanca ve fişek çıktı.

Kazadan kaçan otomobilin çarptığı 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı

Samsun'un Havza ilçesinde, karıştığı kazadan kaçan otomobilin çarptığı bir trafik polisi şehit oldu, bir polis de yaralandı.

Ramazan ayında davul çalma isteğini reddeden muhtarı vurdu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir şahıs, ramazan ayında davul çalma isteğini reddeden muhtarı sağ bacağından tabancayla vurdu. Hastanedeki tedavisinin ardından muhtar taburcu edilirken, polis kaçan sahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 254 gözaltı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında son bir ayda yapılan operasyonlarda 254 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te asayiş uygulamalarında 731 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından son bir ayda yapılan asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 5 bin 363 şüpheliden 731'i tutuklandı.

Gaziantep'te bir ayda yarım ton uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından Şubat ayı içerisinde yapılan çok sayıda uyuşturucu operasyonun yarım tonun üzerindeki çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin saklandığı yerler 'yok artık' dedirtirken operasyonlar sonucunda uyuşturucu taciri olduğu değerlendirilen 194 şüpheli şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 194 tutuklama

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir ayda yapılan operasyonlarda 194 kişi tutuklandı.

Polis olma hayali kuran minik Ada'ya büyük sürpriz

Gaziantep'te polis olma hayali kuran küçük kız, üniforma giydirilerek trafik şube müdürlüğünde ekiplerle birlikte görev yaptı.

Kıskançlık krizine girdi, eski karısını iş yerinde vurdu

Adana'da bir kişi boşandığını karısını 'başkasıyla ilişkisi olduğu' gerekçesiyle kıskanıp çalıştığı iş yerinde pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Çukurova polislerinin yakaladığı şüpheli tutuklandı.

Atlı polisler Gaziantep'te göreve başladı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev alacak olan Atlı Polisler Şehitkamil Vadipark ve Şahinbey Kavaklık Parkı'nda göreve başladı.

Ankara’da babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda kurtarıldı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, iddiaya göre psikolojik sorunları ve madde bağımlılığı olan babanın silahla rehin aldığı 7 yaşındaki oğlu, ekiplerin yaptığı operasyonla 12 saatin sonunda kurtarıldı. Operasyon sırasında polise ateş açan baba etkisiz hale getirilirken küçük çocuk tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Polisin ele geçirdiği çalıntı bisikletler sahiplerine teslim edildi

Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde ele geçirilen çalıntı 11 bisiklet sahiplerine teslim edildi.

EGM: “Mersin Emniyet Müdürü Aslan, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmıştır”

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan hakkında çıkan iddialara yönelik yaptığı açıklamada, konuyla ilgili araştırma ve soruşturmanın yapılması üzerine polis başmüfettişleri görevlendirildiğini belirterek, 'Mersin Emniyet Müdürü Aslan, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmıştır' ifadelerini kullandı.