Şahinbey Belediyesi Haberleri

Şahinbey Belediyesi Haberleri

23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı

Şahinbey Belediyesi tarafından 20-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği'ne 200 bin civarında kişi katıldı. Şenlikte, çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendiler.

Başkan Tahmazoğlu: '1 ayda beton fiyatları Türkiye standartlarına gerilemezse beton santralleri kuracağız'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından Gaziantep'teki çimento üreticilerine seslenerek, Gaziantep'teki beton fiyatları 1 ay içerisinde Türkiye ortalaması fiyatlarına gelirse problem yok, gelmediği taktirde biz de Şahinbey Belediyesi olarak gerekiyorsa işbirliği içerisinde Gaziantep'e beton santrali kurup bunu halka daha ucuz fiyata veririz dedi.

Şahinbey'de Çocuk Şenliğine yoğun ilgi

Şahinbey Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen çocuk şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Şahinbey'de 23 Nisan Şenliği başladı

Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan Çocuk Şenliği başladı.

Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te başladı

Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı.

Şahinbey'de 10 milyon fide dağıtımı başladı

Şahinbey Belediyesi tarımsal üretimin ve verimin artırılması için verdiği destekleri sürdürerek 10 milyon adet domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fidesi dağıtımı gerçekleştirdi.

Tahmazoğlu'ndan 23 Nisan Çocuk Şenliğine davet

Şahinbey Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yılda çocukların zamanlarını dolu dolu geçirmeleri için 20-28 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek.

Şahinbey Belediyesi 218 bin kişiyi ecdatla buluşturuyor

Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı'nda başlattığı ve bugüne kadar 180 bin 17 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale'de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında 38 bin 311 genç daha Çanakkale'de ecdatla buluşurken toplam sayı 218 bin 328 kişiye ulaşmış olacak.

Şahinbey Belediyesi bayramda da görev başındaydı

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı temizlik ve zabıta ekipleri Ramazan Bayramı boyunca 7/24 hizmet anlayışı ile vatandaşlar için görev başındaydı.

Şahinbey'in gururu oldular

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı oyuncuları, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Milli Takım kampına davet edildiler.

Şahinbey Belediyesi öğrenci ve vatandaşlara 15 milyon kitap dağıttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kütüphane Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında kitap okumanın önemini hatırlatarak, 'Kütüphanelerimizdeki kitaplarımız hala en iyi ve en güvenilir dostlarımız en değerli bilgi hazinelerimizdir' dedi.

Tahmazoğlu vatandaşlar için kendi elleriyle yemek yaptı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin aşevinde önlüğünü takıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kendi elleriyle yemek yaptı.

Şahinbeyli Öğrenciler İstiklal Marşını en güzel okumak için yarıştı

Şahinbey Belediyesi tarafından, geleneksel olarak düzenlenen İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ramazan sokağı yoğun ilgi görüyor

11 ayın sultanı Ramazan ayını, farklı bir atmosferde yaşanması için çeşitli etkinlikleri hayata geçiren Şahinbey Belediyesi'nin kurduğu Ramazan Sokağı yoğun ilgi görüyor. Gaziantep'e özgü hediyelik eşyalar ve oyuncakların satıldığı sokak, vatandaşların akınına uğruyor.

Şahinbey Belediyesi iftara beş kala ile vatandaşların yanında

Şahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için 'İftara 5 Kala' projesi ile Şahinbey İlçesi'nin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtımını geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sürdürüyor.

Bakan Tekin'den Şahinbey Millet Cami'ne tam not

Bir dizi ziyaret için Gaziantep'e gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şahinbey Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ni ziyaret etti.

Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri trafiğe açıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri trafiğe açıldı.

Tahmazoğlu 100. Yıl Tünelleri'nde motosiklet turu attı

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri'nde çalışmalar tamamlanırken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, motor turu gerçekleştirdi.

Şahinbey'de Osmangazi Camii hizmete açıldı

Türkiye'nin en büyük ikinci camisini Gaziantep'e kazandıran Şahinbey Belediyesi, Osmanlı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Osmangazi Camii'ni de vatandaşın hizmetine açtı.

Şahinbey tesislerinde bağlama çalmayı öğreniyorlar

Şahinbey Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her yaştan vatandaşa yönelik sanat, spor ve meslek edindirme kursları düzenlemeye devam ediyor.

Şahinbey'de Ramazan dolu dolu geçecek

Şahinbey Belediyesi paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayında düzenleyeceği programlarla ilçe halkına yine dolu dolu Ramazan geçirtecek. Tüm vatandaşların Ramazan'ı bir arada geçirmesi, bu kutlu atmosferin tüm ilçeyi sarması için Şahinbey Belediyesi çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Şahinbey Belediyesi 100 depremzede ve yetim ailenin yüzünü güldürdü

Daha önce Serinevler de yaptığı konutlarla 100 yetim ailenin yüzünü güldüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla gerçekleştirilen programda 100 yetim aileyi daha ev sahibi yaparak toplamda 200 yetim ailenin yüzünü güldürdü.

Bakan Şimşek: 'İnsana dokunan projeleri Ankara'dan desteklemeye devam edeceğiz'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediyesi tarafından depremzede ve yetim aileler için yapımı tamamlan 100 adet konutun kura çekim törenine katıldı. Bakan Şimşek, insan odaklı yatırımların öneminden bahsederek, İnsana dokunan projeleri Ankara'dan desteklemeye devam edeceğiz dedi.

Okullarda deprem tatbikatı yapıldı

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı ŞAHKUT ekipleri AFAD ve MEB AKUT ekipleri ile birlikte Hayriye Osman Külekçi İlkokulunda Deprem Tahliye Tatbikatı gerçekleştirdi.

Tahmazoğlu 'Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri 15 Mart'ta açılıyor'

Gaziantep trafiğine nefes aldıracak olan önemli projelerden Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri çalışmalarında son aşamaya gelinirken tüneller 15 Mart saat 11:00'de vatandaşın hizmetine açılacak.

Şahinbey Belediyesi'nde Mart ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Sarıkayalı çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Sarıkaya Köyünü ziyaret ettiğinde çocuklara vermiş olduğu sözü yerine getirerek minik Sarıkayalıların Şahinbey İlçesinde eğlenceye doydukları bir gün yaşattı.

Şahinbey'den 'Okulda Sporla Uyum' projesi

Şahinbey Belediyesi, ilçedeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine spor yapma alışkanlığı kazandırmak için 'Okulda Sporla Uyum' projesi başlattı.

Şahinbey'den yeni evlenen çiftlere düğün hediyesi

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Mimar Sinan Gençlik Merkezi'nde kuaförlük eğitimi alan kursiyerler, maddi imknı olmayan gelin adaylarının saçlarını yaparak düğüne hazırlıyor.

Bakan Kacır'dan Şahinbey'in devasa eserlerine tam not

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep ziyaretinde Şahinbey Belediyesi'nin şehre kazandırdığı devasa eserleri gezdi.