Şahinbey Haberleri

Şahinbey Haberleri

23 Nisan Çocuk Şenliğinde son iki gün

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 28 Nisan tarihine kadar devam edecek olan Çocuk Şenliği'nde düzenlenen etkinliklere çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Şahinbey'de fide dağıtımı devam ediyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fide dağıtımını Yeşilköy Mahallesi'nde devam ettirdi.

Şahinbey'de Çocuk Şenliğine yoğun ilgi

Şahinbey Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen çocuk şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Tahmazoğlu koltuğunu depremzede öğrenciye devretti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu farklı bir etkinlikle taçlandırdı. Başkan Tahmazoğlu, bu özel günde belediye başkanlığı koltuğunu, depremden etkilenen Nisa Kartal isimli öğrenciye teslim ederek, geleceğin temsilcilerine olan inancını ve desteğini sembolik bir jestle gösterdi.

Tahmazoğlu çiftçilerle birlikte fide dikti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz günlerde dağıtımına başladığı fideleri çiftçilerle birlikte dikip toprakla buluşturdu.

Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Şahinbey'de 23 Nisan Şenliği başladı

Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan Çocuk Şenliği başladı.

Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te başladı

Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı.

Şahinbey'de 10 milyon fide dağıtımı başladı

Şahinbey Belediyesi tarımsal üretimin ve verimin artırılması için verdiği destekleri sürdürerek 10 milyon adet domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fidesi dağıtımı gerçekleştirdi.

Tahmazoğlu'ndan 23 Nisan Çocuk Şenliğine davet

Şahinbey Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yılda çocukların zamanlarını dolu dolu geçirmeleri için 20-28 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek.

Tahmazoğlu: 'Turizm bilincini geliştirmeliyiz'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'Ekonomimizin bacasız sanayisi durumundaki turizm sektörü sayesinde ülkemizin dolayısıyla da ilimizin dünyaya tanıtımında çok önemli mesafeler alınmış ve alınmaya devam etmektedir' dedi.

Çanakkale'ye gidecek olan ilk kafile bilgilendirildi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun Çanakkale'nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında başlattığı ve bu yıl da devam ettirdiği 'Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına' projesinde Çanakkale'ye gidecek ilk öğrenci kafilesi Vali Çeber'in katıldığı toplantıyla bilgilendirildi.

Şahinbey Belediyesi 218 bin kişiyi ecdatla buluşturuyor

Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı'nda başlattığı ve bugüne kadar 180 bin 17 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale'de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında 38 bin 311 genç daha Çanakkale'de ecdatla buluşurken toplam sayı 218 bin 328 kişiye ulaşmış olacak.

Yılmaz, kurum ziyaretleri gerçekleştirdi

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Şahinbey Belediyesi bayramda da görev başındaydı

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı temizlik ve zabıta ekipleri Ramazan Bayramı boyunca 7/24 hizmet anlayışı ile vatandaşlar için görev başındaydı.

Şahinbeyli sporcu Batman'dan madalya ile döndü

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman'da düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız ve Erkek Grup Müsabakaları'nda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Gökçe Tuncer 3'üncü oldu.

Tahmazoğlu, Polis Haftasını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.

Tahmazoğlu, Ramazan Bayramını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Şahinbey'de yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediye Meclisi 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapılan toplantıda, Meclis Başkanvekillikleri ve Komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

Kadir Gecesi'nde Şahinbey Millet Cami doldu taştı

On binlerce vatandaş Kadir Gecesi'nde Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ne akın etti. Caminin içi ve avlusu tıklım tıklım dolup taştı.

Şahinbey'in gururu oldular

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı oyuncuları, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Milli Takım kampına davet edildiler.

Tahmazoğlu, ilk çılgın projesinin müjdesini verdi

15 yıllık görev süresi boyunca devasa projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dördüncü dönem için mazbatasını alır almaz Çift Katlı Yol projesi için kolları sıvadı.

Tahmazoğlu, Kadir Gecesini kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni kutladı.

Tahmazoğlu mazbatasını aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde 4'üncü kez Şahinbey Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Tahmazoğlu, düzenlenen törenle mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Tahmazoğlu esnafla bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından esnaf ziyaretlerini sürdürerek Konak Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Tahmazoğlu evlere misafir oluyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Ramazan Ayı'nda çat kapı ziyaretlerle vatandaşlara misafir oluyor.

Vatandaş Tahmazoğlu dedi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 4. kez aday olduğu seçimleri kazanarak tekrar başkan seçildi.

Şahinbey Belediye Başkan adayı Tahmazoğlu, oyunu kullandı

Cumhur İttifakının Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu oyunu kullandı.

Büyükşehir, sanat ve spor yarışmalarında derece alan öğrencilere bisiklet hediye etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Şehitkmil ve Şahinbey ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından yapılan sportif ve sosyal etkinliklerde dereceye giren 57 öğrenciye bisiklet hediye edildi.