Sahte Alkol Haberleri

Sahte Alkol Haberleri

Gaziantep'te yılbaşı öncesi çok miktarda kaçak ve sahte alkol ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin yılbaşı öncesi sahte alkol denetimlerinde 473 litre kaçak alkol ile 55 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon sonucunda 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te sahte alkol operasyonu: 1 gözaltı

Gaziantep'te 3 ayrı depoya yönelik operasyonda çok miktarda sahte alkol ele geçirilerek 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te sahte alkol operasyonu: 6 gözaltı

Gaziantep'te, 5 iş yeri ile 1 depoya yapılan operasyonlarda 75 litre sahte dökme alkol ile 25 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda sonucunda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı

Gaziantep'te, 3 iş yeri ile 1 araçta yapılan aramalarda çok miktarda gümrük kaçağı sigara, nargile tütünü ve sahte alkol ele geçirildi. Operasyon sonucunda 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Kargo paketinden 80 litre sahte alkol çıktı

Gaziantep'te polis ekiplerince bir ikamette yapılan aramada, kargo paketinin içinde 80 litre sahte alkol ile 50 kilo gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te 200 litre sahte alkol ele geçirildi

Gaziantep'te bir adreste yapılan aramalarda 200 litre sahte alkol ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te 274 şişe sahte alkol ile 35 litre etil alkol ele geçirildi

Gaziantep'te bir adreste yapılan aramalarda 274 şişe sahte alkol ile 35 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te sahte alkol operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te bir araca yapılan operasyonda 72 litre dökme alkol, 60 litre etil alkol ve 30 şişe sahte alkol ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te 16 litre sahte alkol ele geçirildi

Gaziantep'te bir şahsın sahte alkol aldığı tespit edilen adrese polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 16 litre sahte alkol ele geçirildi.

Gaziantep jandarmasından dev sahte ve kaçak alkol operasyonu: 35 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yılbaşı öncesi yapılan operasyonlarda çok miktarda kaçak ve sahte alkol ile suç unsuru malzeme ele geçirildi. Operasyon sonucunda 35 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Gaziantep'te 'ZİNCİR-2' operasyonu: 13 gözaltı

Gaziantep'te kaçak-sahte alkol imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan operasyonda 13 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyonda 207,5 litre sahte alkol ile 120 litre etil alkol ele geçirildi.

Jandarmadan yılbaşı öncesi sahte alkol operasyonu

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yılbaşı öncesi yapılan operasyonlarda 125 litre sahte viski, değeri 1 milyon 50 bin TL olan 15 bin litre sahte sıvı deterjan ile çok miktarda sahte alkol malzemesi ile uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 49 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Sahte alkolden Gaziantep'te 1 kişi öldü

Gaziantep'te 47 yaşındaki üç çocuk babası bir adam, sahte alkol zehirlenmesi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep'te sahte alkol operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep'te, 2 iş yeri ile 1 kargo paketinde yapılan aramalarda çok miktarda sahte alkol ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te kaçak akaryakıt ve sahte alkol operasyonu

Gaziantep polisi 2 iş yeri ve bir araçta yaptığı aramada kaçak akaryakıt ve sahte alkol ele geçirdi.

Gaziantep'te 400 litre sahte alkol ele geçirildi

Gaziantep'te polis ekipleri bir ikamete yaptığı operasyonda 400 litre sahte alkol ele geçirdi.

58 buçuk litre sahte alkol ele geçirildi

Gaziantep polisi bir araçta yaptığı aramada 58 buçuk litre sahte alkol ele geçirdi.

Kaçak çay kolisinde sahte alkol sevkiyatına polis darbesi

Gaziantep'te polis ekipleri bir araçta yaptıkları aramada kaçak çay kolilerinde plastik su bidonları içerisine konulmuş, sahte içki ele geçirdi.

Emniyetten sahte alkol üretimine karşı 7 ilde “Zincir” operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM), ürettikleri sahte alkolü kargo yoluyla piyasa süren suç gruplarına yönelik sabah saatlerinde eş zamanlı 'Zincir' operasyonu başlattı. 7 il başta olmak üzere ülke genelinde 641 adreste gerçekleşen operasyonda, 178 şüpheli hakkında gözaltı kararı bulunuyor.

Araçtan 60 litre sahte alkol çıktı

Gaziantep polisi bir araçta yaptığı aramada 60 litre sahte alkol ele geçirdi.

Gaziantep’te 180 litre etil alkol ele geçirildi

Gaziantep'te sahte alkol imal ve satışının engellenmesine yönelik yapılan operasyon sonucu şüphe üzerine durdurulan bir araçta 180 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep’te 135 litre sahte alkol ele geçirildi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından bir iş bir iş yerine yapılan baskın sonucu 135 litre sahte alkol, 35 adet bandrolsüz enerji içeceği, 55 adet cinsel uyarıcı ürün, 188 adet puro ele geçirildi. Operasyon sonucu 2 şüpheli hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Gaziantep'te 2 günde 7 kişi sahte alkolden zehirlendi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yıl başı öncesinde başlayan sahte alkol zehirlenmeleri, yeni yılın ilk ayında da devam ediyor. İlçede 2 gün içerisinde hastaneye kaldırılan 7 kişiden biri hayatını kaybederken diğer 5 kişinin tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Gaziantep’te sahte alkolden ölenlerin sayısı 10’a yükseldi

Gaziantep'te 41 yaşındaki üç çocuk babası, sahte alkol zehirlenmesi nedeniyle kaldırıldığı hastanede verdiği iki günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Yaşanan bu ölümle birlikte kentte sahte alkole bağlı ölümlerin sayısı 10'a yükseldi.

Gaziantep’te sahte alkolden ölenlerin sayısı 8’ye yükseldi

Gaziantep'te üç gün önce alkol aldıktan sonra fenalaşan ve sonrasında hastaneye kaldırılan 55 yaşındaki adam, gece saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu ölümle birlikte kentte sahte alkole bağlı ölümlerin sayısı 8'e yükseldi.

38 yaşındaki kadın alkol zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti

Gaziantep'te, iki gün önce alkol aldıktan sonra fenalaşan ve sonrasında hastaneye kaldırılan 38 yaşındaki kadın, gece saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bir çocuk annesi kadının, sahte alkol nedeniyle öldüğü iddia edilirken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Gaziantep’te sahte alkol operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te, sahte alkol imalatı ve satışı yapıldığı belirlenen bir adres, bir iş yeri ve bir araca yapılan operasyonda çok miktarda alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep’te sahte alkolden ölenlerin sayısı 5’e yükseldi

Gaziantep'te sahte alkolden zehirlenen bir kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bu ölümle birlikte kentte son bir haftada sahte alkolden ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

İstanbul Valiliği duyurdu! Sahte içki bilançosu belli oldu

İstanbul Valiliği sahte alkol zehirlenmesi nedeniyle 11'i yabancı 22 kişinin hayatını kaybettiğin açıkladı.

İstanbul’da sahte içki yine ölüm: Sahte alkolü pet şişeye doldurmuşlar

Esenyurt'ta sahte içkiden zehirlenen Türkmenistan uyruklu kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, şahsın sahte alkolü aldığı adreslere yapılan baskında 3 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 9 şişe sahte alkol ile 30 pet şişe sahte alkol ve 7 adet 1 litrelik şişe içerisinde sahte alkol ele geçirildi.