Terörist Haberleri

Terörist Haberleri

Pençe - Kilit operasyonu bölgesinde 1 kahraman askerimiz şehit oldu.

Irak'ın kuzeyinde Pençe Kilit-2 operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın şahadet haberi Niğde'deki babaevine ulaştı.

Irak’ın kuzeyinde 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Terör örgütleriyle iltisaklı 11 kişinin mal varlığı donduruldu

Terör örgütlerine ve teröristlere fon sağladığı ve topladığı tespit edilen 11 kişinin Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu.

Gaziantep'te PKK/KCK-PYD/YPG'ye şafak operasyonu: 2 terörist yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı istihbarı çalışmalar neticesinde, Suriye'de terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG içerisinde görev yapan 2 Suriye uyruklu teröristi Şehitkamil ilçesinde düzenlediği şafak operasyonuyla yakaladı.

Adliyedeki saldırganların çantalarından ve üzerlerinden çıkanlar belli oldu

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına silahla ateş açan terör örgütü DHKP/C üyesi 2 teröristin ölü ele geçirildiği, 1 sivil vatandaşın hayatını kaybettiği ve 3'ü polis 5 kişinin de yaralandığı olayla ilgili yeni ayrıntılara ulaşıldı. Saldırıyla ilgili eylemin arkasındaki bağlantıları araştıran polis, zincirleme operasyonlarda şu ana kadar 17 şüpheliyi gözaltına alırken, etkisiz hale getirilen örgüt üyelerinin çantasından ve üzerlerinden 48 mermi, çok sayıda plastik kelepçe, biber gazı ve niteliği henüz belli olmayan bir düzeneğin ele geçirildiği öğrenildi.

Kilis’te terör örgütü PKK/YPG üyesi bir şahıs yakalandı

Kilis İl Jandarma Komutanlığı, PKK/PYD/YPG terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmek için yürüttüğü operasyonda bir teröristi gözaltına aldı.

Irak’ın kuzeyinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Yurda kaçak girmeye çalışan terörist sınırda yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin sınır hattında yaptığı devriye esnasında yurda kaçak girmeye çalışan ve PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünde daha önce silahlı olarak faaliyet yürüttüğü tespit edilen 1 kişi yakalandı.

MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi."

MSB: Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist etkisiz hle getirildi.

Suriye’nin kuzeyindeki sızma girişimi engellendi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubun sızma girişimini engellendiği görüntüleri paylaştı.

Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi şehit askerler için düzenlenen törene katıldı

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerler için 23. Piyade Tümen Komutanlığında düzenlenen törene Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ve beraberindeki Kuvvet Komutanları katıldı.

Gaziantep'e şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi'nde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Gaziantepli Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün şehit oldu. Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün şehadet haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi.

MSB: “Şehit olan kahraman silah arkadaşlarımızın sayısı 8’e yükselmiştir”

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), Pençe-Kilit Harektı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 2 askerin daha şehit olduğunu ve şehit sayısının 8'e yükseldiğini açıkladı.

Adıyaman’a şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın şehit oldu. Şehidin Adıyaman'da yaşayan ailesine şehadet haberi askeri erkan tarafından verildi.

Kahramanmaraş’a 2 şehit ateşi düştü

Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde Kahramanmaraş'a 2 şehit ateşi düştü.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit sayısı 6 yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 askerin daha şehit olduğunu açıklarken, şehit sayısı 6'ya yükseldi.

MSB: "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 5 asker şehit oldu”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesinde sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 3'ü ağır 8 askerin yaralandığını açıkladı.

MİT, Türkiye’ye yönelik eylem planları yaptığı tespit edilen teröristi etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı(MİT), Irak Süleymaniye'de Türkiye'ye yönelik eylem planları yaptığı tespit edilen Eriş Berxwedan kod Sadık Şeyh Ahmet nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

MİT, PKK’nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından Abdulmutalip Doğruci’yi etkisiz hale getirdi

Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK'nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından terörist Cesur Vedat kod adlı Abdulmutalip Doğruci'yi etkisiz hale getirdi.

Şanlıurfalı şehidin acı haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Şanlıurfalı Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in şehadet haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi.

MİT, Türk üslerine saldırı hazırlığı yapan teröristi nokta operasyonla etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Kuzey Irak'ta örgütün tünel yapım çalışmalarında yer alan ve Türk askeri üslerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terörist Mehmet Akin'i düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Şehitler, Şırnak’ta düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen 3 asker için tören düzenlendi.

Kuzey Irak’ta şehit düşen astsubayın şehadet haberi baba evine ulaştı

Kuzey Irak'ta teröristlerle yaşanan çatışma sonrası şehit düşen Astsubay Üstçavuş Nejdet Çalış'ın acı haberi Adana'daki baba evine ulaştı.

MSB: “Suriye’de 649 terörist etkisiz hale getirildi”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye harekat alanında üs bölgelerine saldırı hazırlığında olan 606'sı PKK/KCK-PYD/YPG mensubu, 43'ü DEAŞ mensubu olmak üzere toplam 649 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB: "Gara ve Kandil’e düzenlenen hava harekatıyla 12 terör hedefi vuruldu”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Kandil bölgelerinde bulunan terörist hedeflerine hava harekatları icra edildiğini, icra edilen hava harekatları ile 12 hedef imha edildiğini açıkladı.

Teröristlerce kullanılan mağarada çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kahraman Mehmetçik'in icra ettiği arama-tarama faaliyetlerinde bulunan bir sığınakta çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Terör örgütüne yönelik 28 ilde 61 bin 500 jandarma ile Kahramanlar operasyonu gerçekleştirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında barınmak için hazırladıkları mağara ve sığınakların imha edilmesine yönelik 28 ilde 4 bin 731 timden oluşan 61 bin 500 jandarma ile Kahramanlar operasyonu gerçekleştirildiğini açıkladı.

Son 120 günde 309 terörist etkisiz hale getirildi, FETÖ’ye yönelik bin 786 operasyon yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı birimler tarafından son 120 günde gerçekleştirilen operasyonların detaylarını duyurdu.

Bakan Yerlikaya’dan Ankara saldırısına ilişkin

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara'da bombalı saldırı girişiminde bulunan teröristlerin Türkiye sınırını paramotor ile geçtiklerine yönelik bilgiler olduğunu söyledi.

MSB: “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu”

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Uzm. Çvş Recep Parlak'ın şehit olduğunu açıkladı.