Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor Haberleri

TFF’den Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak’tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı hakkında açıklama

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaşanan olaylar hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

PFDK’dan Gaziantep FK'ya para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig takımları Trabzonspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve İstanbulspor'a para cezası verdi.

Alg Spor ile Trabzonspor puanları paylaştı

Alg Spor ile Trabzonspor puanları paylaştı 1-1 T. Kadınlar Futbol Süper Ligi 18. Hafta mücadelesinde Gaziantep Alg Spor evinde karşılaştığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig’de 17. hafta heyecanı

Trendyol Süper Lig'de 17. hafta, yarın oynanacak RAMS Başakşehir-Sivasspor, İstanbulspor-Trabzonspor ve Gaziantep FK-Adana Demirspor maçlarıyla başlayacak.

Abdullah Avcı: 'Geçen haftaki mağlubiyetten sonra deplasmanda kazanmak çok önemli'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, Geçen haftaki mağlubiyetten sonra deplasmanda kazanmak çok önemli dedi.

Marius Sumudica: 'İkinci yarının başında gol yiyince kontrolü kaybettik'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 3-1 mağlup bitirdikleri Trabzonspor maçının ardından, İkinci yarının başında gol yiyince kontrolü kaybettik dedi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Trabzonspor: 3 (Maç sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Trabzonspor: 0 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Trabzonspor: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK evinde Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk 20 dakikası 0-0 eşitlikle geçildi.

Gaziantep ALG Spor, deplasmanda Trabzonspor'u tek gol geçti

Gaziantep ALG Spor, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 3. haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.

Süper Lig’de 16. hafta ev sahiplerine yaradı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan 9 müsabakada 7 ev sahibi takım sahadan galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yılı 3 puanla kapatırken, Trabzonspor ise deplasmanda Karagümrük'e farklı kaybetti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Eleme Turu kura çekimi yapıldı. Kurada Galatasaray, Ankara Keçiörengücü ile, Fenerbahçe, İstanbulspor ile, Beşiktaş, Şanlıurfaspor ile, Trabzonspor da Samsunspor ile eşleşti.

Spor Toto Süper Lig’de 5. hafta programı

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta Ümraniyespor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçla başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın hakem kadroları açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın hakem kadroları açıklanırken, Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan mücadelede Ali Palabıyık görev yapacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezon takvimi açıklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonu takvimi açıklandı. Şampiyonaya 2. Eleme Turu'ndan başlayacak Fenerbahçe ilk maçını 19-20 Temmuz, play-offlardan başlayacak Trabzonspor ise ilk maçını 16-17 Ağustos tarihlerinde oynayacak.

Marmaray’da Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları arasında kavga çıktı

Marmaray'da karşılaşan Fenerbahçe ve Trabzonsporlu taraftarlar arasında kavga çıktı. Karagümrük maçından çıkan Fenerbahçeli taraftar arasında kalan Trabzonsporlu 3 taraftar trenden çıkıp istasyonunun kullanılmayan alanına geçerek olay yerinden uzaklaştı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Trabzonspor, Gaziantep'e gelemedi

Trabzonspor'un Gaziantep uçağına sis engel oldu.

Gaziantep FK, yarın Trabzonspor'u ağırlayacak

Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek.

Gaziantep FK - Trabzonspor maçının hakemi açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçını izlerken kalp krizi geçiren genç son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli'de evinde ailesiyle beraber Fenerbahçe-Trabzonspor maçını izlerken kalp krizi geçiren 27 yaşındaki Fenerbahçeli Ahmet Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kuraları çekildi

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda eşleşmeler yapılan kura çekimi ile belirlendi. Fenerbahçe, AFJET Afyonspor ile, Galatasaray, Denizlispor ile, Beşiktaş ile, Trabzonspor da Boluspor ile eşleşti.

Trabzonspor moral arıyor

Süper Lig'de son 3 haftadır galip gelemeyen Trabzonspor, sahasında konuk edeceği Hatayspor'u yenerek moral bulmayı hedefliyor.

Gaziantep FK’da hedef Trabzonspor’u mağlup etmek

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçında galibiyet hedeflediklerini açıkladı. Büyükekşi, Göztepe maçında ligin en anlamlı galibiyetini aldıklarını da belirterek, kadrolarında bulunan bazı yerli futbolcuların milli takım formasını hak ettiğini söyledi.

Bilal Başacıkoğlu Gaziantep FK’da

Gaziantep Futbol Kulübü, Trabzonspor ile yollarını ayıran Bilal Başacıkoğlu'nu sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Gaziantep FK'den Özkan Sümer için başsağlığı mesajı

Gaziantep Futbol Kulübü, Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı paylaştı.

Gaziantep Futbol Kulübümüz, Trabzonspor'u konuk ediyor

Gaziantep FK' nın, Süper Lig'in 4'üncü haftasında bugün saat: 20.00 evinde konuk edeceği Trabzonspor karşılaşma için Gaziantep'e geldi.

Gaziantep Trabzonspor maçının hakemi açıklandı

Gaziantep FK'ın Trabzonspor'la karşılaşacağı maça Aydınus atandı

Gaziantep FK Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan kırmızı-siyahlı futbolcu Kana Bıyık, Biz elimizden geldiğince yüreğimizle savaşarak, puanları toplamaya çalışacağız dedi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor Kadıköy’e geldi

Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Trabzonspor, maçın oynanacağı Ülker Stadyumu'na giriş yaptı.