Yerli Otomobil Haberleri

Yerli Otomobil Haberleri

Başkan Tahmazoğlu TOGG'u test etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TOGG'nun vatandaşlarla buluştuğu tanıtım programında Türkiye'nin ilk ve yerli otomobilini sürerek, test etti.

Yerli otomobil Togg’un ilk sahipleri belli oldu

Türkiye'nin otomobili Togg'un T10X modeli için sipariş hakkı kazanan 20 bin asil ve 20 bin yedek talihli listesi belli oldu. Talihli 20 bin kişiye 2023 yılında T10X modeli teslim edilecek.

Togg Türkiye’de ilk kez görücüye çıktı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ATO Congresium'da düzenlenen Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi'nde (EKO İKLİM) Türkiye'de ilk kez görücüye çıktı.

KKTC’nin yerli ve milli otomobili Günsel, anavatanla buluştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yerli otomobili Günsel, anavatanla buluştu. Basın, iş ve siyaset dünyası ile halk tarafından yoğun bir ilgi ve heyecanla karşılanan aracın ilk modeli B9, fuar alanı dışında gerçekleştirilen test sürüşlerinde tam not aldı. İkinci model J9'un konsept tasarımı da görücüye çıktı. 21 Kasım'da tamamlanan fuarın ardından Günsel ekibi ve araçları KKTC'ye döndü.

Türkiye'nin otomobili TOGG'un temelinin atılmasına artık saatler kaldı.

Türkiye'nin otomobili TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesinde üretileceği fabrikanın temelinin atılmasına artık saatler kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak tören öncesi alandaki son hazırlıklar ve fabrikanın kurulacağı bölge havadan görüntülendi.

Yeni nesil 'Elektrikli Devrim' görücüye çıktı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ), 30 öğrencinin bir araya gelmesiyle yapılan elektrikli araca, Türkiye'nin ilk yerli otomobili olan 'Devrim'in adı verildi.