Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor Maçı Öncesi Antrenmanlarına Devam Ediyor

Süper Lig'in 17. haftasında evinde ağırlayacağı Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü, yoğun antrenmanlarla form tutmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde bugün saat 14:00'te gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldı.

 

 

Oyuncuların antrenman boyunca gösterdiği performans ve teknik çalışmalar, maç öncesi hazırlıkların ne denli yoğun ve detaylı olduğunu gösterdi. Sumudica'nın liderliğinde yapılan bu çalışmalar, takımın maç için hazır olduğunu gösteriyor.

 

 

Takım, 15 Aralık Cuma günü gerçekleştireceği antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Adana Demirspor maçı öncesi oyuncuların moralli ve istekli olduğu gözlemlenirken, taraftarlar da takımlarına destek olmak için büyük bir heyecanla bekliyor.

 

 

Gaziantep Futbol Kulübü, taraftarlarının desteğiyle bu önemli maça en iyi şekilde hazırlanarak galibiyet için sahada olacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN