Gaziantep Futbol Kulübü'nden Net Tavır

Gaziantep Futbol Kulübü, MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın ardından yaşanan üzücü olaylara karşı net bir tavır aldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

 

Maçın hakemi Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınayan kulüp, fair-play prensiplerine aykırı bu tür davranışlara karşı kesin bir duruş sergiledi.

 

 

Kulübün resmi açıklamasında, hakemlik görevini yerine getiren Halil Umut Meler'e, yardımcı hakemlere ve ailelerine geçmiş olsun dilekleri iletilirken, bu tür olayların sporun ruhuna ve karşılaşmaların amacına zarar verdiği vurgulandı. Spor camiasının birlik ve beraberliği için sorumluluk alınması çağrısında bulunan Gaziantep Futbol Kulübü, sporseverleri duyarlı olmaya teşvik etti.

 

 

Açıklamada, sporun sevgi, saygı ve hoşgörü temelinde varlığını sürdürebileceği önemine vurgu yapılırken, benzer olayların bir daha yaşanmaması temennisi dile getirildi. Gaziantep Futbol Kulübü, futbolun kardeşlik ve dostluk içinde birleştirdiği gücü hatırlatarak, sporun olumlu değerlerinin korunması gerekliliğine vurgu yaptı.

 

Yapılan açıklama şu şekilde;

 

KINAMA | MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasındaki karşılaşma sonucu yaşanılan olayları büyük bir üzüntüyle takip ettik. Maçın hakemi Halil Umut Meler'e yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz! Halil Umut Meler başta olmak üzere yardımcı hakemlere ve değerli ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN