Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ve Şehir Hastanesi'nde Yeni Atamalar Gerçekleşti

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nde ve Şehir Hastanesi'nde önemli atamalar gerçekleşti. Yapılan duyuruya göre, İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Personel Daire Başkanlığı'na Mehmet Geyik atanırken, Başkan Yardımcılığı görevine ise Yakup Kolsuz getirildi.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Mehmet Geyik, daha önce Personel Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, yeni atama ile Başkan olarak görevlendirildi. Diğer taraftan, Çocuk Hastanesi Kalite Destek Müdürü Yakup Kolsuz ise İl Sağlık Müdürlüğü'nde Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. Her iki isim de çalışkanlıklarıyla tanınıyor.

Öte yandan, Ordu’da İl Sağlıkta Toplum Sağlığı Memuru olarak görev yapan Cevdet Ergin, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nde Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak atanırken, Mahmut Bilal Nas ise İl Sağlık Müdürü Bilişim Uzmanı olarak görevlendirildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bir diğer atama ise Gaziantep Şehir Hastanesi'ne yapıldı. Doktor Ömer Yener İnal, Doktor Hakan Özerol, Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerine atanırken, Mahir Güler ise Şehir Hastanesi Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN