Gaziantep'te Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Ait Helikopter Kazası: 2 Şehit, 1 Yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay Havalimanı'ndan Gaziantep Havalimanı'na doğru yola çıkan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı'na ait EM 708 kuyruk numaralı helikopterin Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğradığını açıkladı.

PAYLAŞ

Bakan Yerlikaya'nın verdiği bilgiye göre, kaza sonucunda helikopterde bulunan 2 pilot şehit oldu, 1 teknisyen ise yaralandı. Helikopterle en son saat 22.49'da Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi ile iletişim kurulduğu belirtildi.

Yerlikaya, kazada hayatını kaybeden pilotlara Allah'tan rahmet, yaralanan teknisyene acil şifalar dileyerek, şehit pilotların ailelerine, Aziz Milletimize ve Emniyet Teşkilatı'na başsağlığı mesajı iletti.

Kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Yetkililer, olayın nedenine ilişkin kesin bilgilere ulaşmak için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Bu üzücü olay, Türkiye'nin dört bir yanından taziye mesajlarının akmasına neden oldu. Kamuoyu, şehit olan kahraman pilotları anarken, yaralanan teknisyen için de dua ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN