Asayiş

Asayiş Haberleri

Çalıntı otomobil ile kaçmaya çalışan şüpheliler suçüstü yakalandı

Gaziantep'te çaldıkları otomobil ile kaçmaya çalışan 2 şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Bebeğine alkol içirip fotoğraflarını paylaşan annenin ifadeleri ortaya çıktı

1 buçuk yaşındaki çocuğuna alkol içirip, elinde sigara vererek fotoğraflarını paylaştığı gerekçesiyle hakkında 'çocuğunu kasten yaralama' ve 'aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçlarından soruşturma başlatılan annenin emniyet ifadeleri ortaya çıktı. 'Ben alkol kullanmıyorum. Çocuğumu hiçbir şekilde böyle ortamlara sokmuyorum. Sigara içilen evlere bile götürmüyorum' diyerek kendini savunan F.Ü., söz konusu fotoğrafları kuzeninin çektiğini iddia etti. Kuzeni ise fotoğrafı mizah amaçlı çektiğini söyledi.

İntihar notu yürekleri dağladı

Gaziantep'te 3 çocuk babası bir şahıs, iş yerinde kendisini asarak intihar etti. Şahıs bıraktığı notta ise, 'Babacığım, hepinizi çok seviyorum. Çocuklarım size emanet. Ölmem hepimiz için iyi olacak' yazdı.

Mualla Irmak cinayeti 15 yıl sonra çözüldü

15 yıl önce işlenen Mualla Irmak cinayeti maktulün ağzını bağladıkları koli bandındaki parmak iziyle aydınlatıldı. Gözaltına alınan katil zanlısı, 'Bıçaklanmış halde gördüm, birkaç bıçak da ben sapladım' dedi.

Gaziantep’te huzur operasyonu: 145 kişiye işlem

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde yaptığı çalışmalarda toplamda 145 kişiye işlem yaptı.

Hayvan otlatma yüzünden çıkan kavgada kan aktı: 1 ölü

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde husumetli iki kişi arasında hayvan otlatma nedeniyle çıkan kavgada bir kişi pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

180 bin TL’lik kablo çalmak isteyen hırsız suçüstü yakalandı

Gaziantep 2.Organize Sanayi bölgesinde bir iş yerinden 180 bin TL değerinde kablo çalmak üzere olan hırsız suçüstü yakalandı.

Okuldan klima malzemelerini çalan hırsız yakalandı

Gaziantep'te bir okuldan klima dış ünitesi ve malzemelerini çalan genç yakalandı.

Kısıtlama saatinde 20 bin liralık gözlük çaldılar

Gaziantep'te, korona virüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sırasında bir gözlükçünün kapısını levye ile kırıp içeri giren şahıs ya da şahıslar, yaklaşık 20 bin lira değerinde gözlük çaldı.

Gaziantep'te bir iş adamı iş yerinde öldürüldü

Gaziantep'te bir iş adamı, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahıslar tarafından iş yerinde silahla vurularak öldürüldü. Hayatını kaybeden iş adamının yapılan korona virüs testi ise pozitif çıktı.

Bebek arabası hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı

Gaziantep'te bir hırsızın apartmandan 2 bebek arabasını çalma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsız gözaltına alınarak tutuklandı.

Plakasız araçla yol kesip yağma yapan 2 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te plakasız araçla yol keserek tabancayla yağma yapan 2 şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te soba sızıntısı can aldı

Gaziantep'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 15 yaşındaki Gökhan Panoğlu (15) hayatını kaybederken anne Döne Panoğlu ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Gaziantepli iş adamlarını gasp eden şahıslar yakalandı

Gaziantep'te kiraladıkları lüks araçla organize sanayi bölgesindeki iş adamlarını gasp eden iki şüpheli şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

FETÖ terör örgütü mensubu 3 kişi sınırda yakalandı

MSB: ' Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi, İpsala/Edirne sınır hattında hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Meriç İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edilen 3 kişinin, FETÖ terör örgütü mensubu olmaktan yargılandıkları belirlendi.'

Televizyonu kucağına alıp kaçan hırsız yakalandı

Gaziantep'te Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 4 farklı hırsızlık olayını güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek aydınlattı. Hırsızlık olaylarından birinde apartmana eli boş giren hırsız kucağında televizyonla çıktığı anlar güvenlik kamerasına anbean yansıyor.

Camide imamın telefonunu çaldı

Gaziantep'te camiden imamın telefonunu çalan hırsız güvenlik kamerasından kaçamadı. Görüntülerden kimliği tespit edilen şüpheli gözaltına alınarak tutuklandı.

Gaziantep'te çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon

Aralarında Gaziantep'inde bulunduğu Şanlıurfa merkezli 4 ilde dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 30 şüpheliden 27'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Terör örgütü PKK’ya ait silah, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkri/Çukurca'da icra edilen arama-tarama faaliyetlerinde; 1 adet AK-47 piyade tüfeği, 1 adet el bombası, 750 adet uçaksavar mühimmatı ve çok sayıda patlayıcı ile yaşam malzemesi ele geçirildiğini açıkladı.