Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep’te fuhuş operasyonu

Gaziantep polisi, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini yapan şüphelilere operasyon düzenledi. Polisler ayrıca fuhuş yaptırılan 11 kadına da işlem yaptı.

Polis hırsızlara göz açtırmıyor

Gaziantep'te 4 farklı hırsızlık olayını gerçekleştiren 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

17 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Barış Pınarı bölgesine yönelik bir sızma girişimi daha başarılı şekilde önlendi. Huzur ve güven ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 17 PKK/YPG'li terörist kahraman komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi.

Mahkeme başkanından eski HDP yöneticisine: "Hiç şehit asker cenazesine gittin mi?”

Gaziantep 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Mustafa Çelik, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan ve yargılanan eski HDP Şahinbey İlçe Başkanı İsmail Berkpınar'a Hiç şehit asker cenazesine ve taziyesine gittin mi' diye sordu.

Damdan düşen talihsiz adam öldü

Gaziantep'te kış bastırmadan akan çatısını tamir etmek isterken düşen talihsiz adam hayatını kaybetti.

4 terör örgütü mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 4 terör örgütü mensubu daha bugün ülkeye giriş yaparak güvenlik güçlerine teslim oldu.

3 çocuk annesi kadının sır ölümü

Gaziantep'te 3 çocuk annesi kadının cansız bedeni evinin banyosunda asılı halde bulundu. Olayın cinayet mi, intihar mı olduğu araştırılıyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 782 kişiye ceza

Gaziantep'te korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 782 kişiye ceza kesildi.

Gaziantep'te yol vermeme kavgası kanlı bitti

Gaziantep'te iki komşu arasında yol vermeme nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Öfkelenen kocanın hareket halindeki araçtan eşini attığı iddiası

Almanya’dan eşiyle memleketi Gaziantep’e gelen şahıs, iddiaya göre tartıştığı eşini hareket halindeki araçtan attı. Ağır yaralanan talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Gaziantep’te huzur operasyonu: 141 kişiye işlem

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde yaptığı çalışmalarda toplamda 141 kişiye işlem yaptı.

Kız kardeşini öldüren ağabey dört yıl sonra yakalandı

Gaziantep'te, dört yıl önce 13 yaşındaki kız kardeşini intihar süsü vererek öldürdüğü iddia edilen ağabey, jandarma operasyonu ile saklandığı bağ evinde yakalandı. Dört yıl sonra yakalanan cani ağabey, sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gümrük kapısında 650 paket kaçak sigara yakalandı

Gaziantep'in Karkamış Gümrük Kapısı'nda, Suriye'den Türkiye'ye giren araçlarda yapılan aramada 650 paket kaçak sigara ele geçirildi.

9 hırsızlık olayının faili 3 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te 9 farklı hırsızlık olayının şüphelisi 3 şahıs tutuklanarak gözaltına aldı.

Gaziantep'te 332 bin kişiye 301 milyon lira ceza

Gaziantep'te 8 ayda maske ve sosyal mesafe kurallarına uymayan 332 bin kişiye toplamda 301 milyon 816 bin Türk Lirası ceza yazıldı.

Tırını tamir eden sürücü, başka bir tırın çarpması sonucu öldü

Gaziantep'te bir sürücü, seyir halindeyken bozulan tırını tamir etmek için durduğu yol kenarında, arkadan gelen başka bir tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Duygu Delen davasında tutuksuz yargılama talebi

Gaziantep'te Duygu Delen'in ölümüne ilişkin açılan davada tutuklu yargılanan Mehmet Kaplan'ın avukatı Enes Akbulut, tutuksuz yargılama için bir üst mahkemeye itiraz başvurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Jandarma hırsızlara göz açtırmıyor

Gaziantep'te 8 hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatan Jandarma ekipleri, 10 şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Telefonla konuşan motosikletliyi uyardı, yolun ortasında dayak yedi

Gaziantep'te trafikte uyardığı motosiklet sürücüsü ve yakınlarının saldırısına maruz kalan Ali Bayram Hakabakan'ın darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çocuklarının gözü önünde darp edilen Hakabakan, bir günlük gözaltının ardından serbest bırakılan şahısların tutuklanmasını istediğini söyledi.