Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep’te huzur operasyonu: 172 kişiye işlem

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde yaptıkları operasyonlarda toplamda 172 kişiye işlem yapıldı.

Askeri personel taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı

askeri personeli taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6'sı askeri personel 8 kişi yaralandı.

Faturasız elektronik cihaz satan kişilere operasyon

Gaziantep'te faturasız elektronik cihaz satışı yapan 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

3 bin 650 paket kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep polisi 3 bin 650 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Evde gömülü bulunan ceset kimsesizler mezarlığına defnedilecek

Gaziantep'te, bir evin avlusundaki merdivenin altına gömülü halde bulunan ve üzerine beton döküldüğü tespit edilen ceset, otopsi işlemlerinin ardından kimlik tespiti yapılamadığı için kimsesizler mezarlığına defnedilmek üzere Nizip ilçesine gönderildi.

Gaziantep'te kebap mangalında uyuşturucu bulundu

Gaziantep'te, 579 polisin katılımıyla dört mahalleyi kapsayan 'Narko-Asayiş Operasyonu' başlatıldı. Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in de bizzat katıldığı operasyon kapsamında girilen bir adreste, dedektör köpe Unix’in tepki verdiği kebap mangalının içerisinde uyuşturucu madde bulundu.

Duygu Delen davasında barolardan

Duygu Delen’in ölümüne ilişkin görülen davanın ardından konuşan Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş Şarklı dosyaya baroların müdahil olma taleplerinin kabul edilmemesine tepki göstererek, “Gaziantep’te yaşayan genç kızın öldürülmesi Gaziantep Barosunu doğrudan etkiler. Biz kadınlarımızın ve kızlarımızın güvenle yaşayacağı bir ortam istiyoruz” dedi.

Kayıp şahsın cansız bedeni merdiven altında gömülü halde bulundu

Gaziantep'te yaklaşık 2.5 aydır kayıp olan şahsın cansız bedeni bir evin avlusundaki merdivenin altına gömülü halde bulundu. Üzerine beton dökülen ceset kırıcı yardımı ile yapılan kazı çalışmasıyla çıkartıldı.

Damat dehşeti 1 ölü, 1’i çocuk 3 yaralı

Eşiyle boşanma aşamasında olan damat, kaynanası, kayınbiraderi, kayınbiraderinin eşi ve çocuğunu vurdu. Olayda kayınbirader hayatını kaybetti.

Gaziantep’te 190 bin bandrolsüz makaron ele geçirildi

Gaziantep'te polis ekiplerince durdurulan bir araçta 190 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.

Duygu Delen’in ölümüyle ilgili davada sanık dinlendi

Gaziantep'te şüpheli şekilde balkondan düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki Duygu Delen'in ölümüne ilişkin davada tutuklu sanık Mehmet Kaplan söz aldı. Sanık, medyadaki haberler nedeniyle tutuklu bulunduğunu iddia etti.

Ailesi tarafından aranan genç mezarlıkta başından vurulmuş olarak bulundu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gece saatlerinden beri ailesinin kendisinden haber alamadığı 26 yaşındaki Çağrı Yıldız adlı genç, mezarlıkta başından vurulmuş olarak bulundu.

Eşini kurşunlayan kadın 7. kattan boşluğa bırakarak intihar etti.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir kadın boşanma aşamasında olduğu eşini vurduktan sonra kendisini 7. kattan boşluğa bırakarak intihar etti.

Hırsızlık ve kapkaç şüphelisi 8 sahte kimlikle yakalandı

Gaziantep'te kapkaç ve hırsızlık yapan şahıs 8 sahte kimlikle yakalandı.

Mahkeme çıkışı boşanma aşamasındaki eşini hem de kayınpederini kurşun yağdırdı

Bilecik'te boşanma aşamasında olduğu eşi ile kayınpederini mahkeme çıkışı vuran zanlı yakalandı.

Gaziantep’te adli tıp görevlilerine saldırı

Gaziantep'te dün gece hastanenin 5. katından atlayarak intihar eden Mustafa Ataş'ın hastane bahçesinde birbirine giren yakınları, bu kez taş ve sopalarla Adli Tıp Kurumu görevlilerine saldırdı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

Gaziantep’te manevra yaptığı sırada yol kenarındaki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde intihar

Gaziantep’te eşine refakat eden şahıs hastanenin 5. katından atlayarak intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden şahsın akrabaları hastane bahçesinde birbirine girdi.

Traktöre arkadan çarpan otomobil sürücüsü 18 gün sonra hayatını kaybetti

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 28 Ekim akşamı meydana gelen trafik kazasında ağır yaralan sürücü, 18 gündür yattığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.